И з Р а Е л 42

• 19 195
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Цитат
Ха,познай за кои роднини става въпрос
Хммм...аз се сещам само за едни роднини...дето са все криви..

# 151
Цитат
Ха,познай за кои роднини става въпрос
Хммм...аз се сещам само за едни роднини...дето са все криви..
Криви,болни и сърдити,аман! Crossing Arms

# 152
  • T"A
Наина, получих една пратка от теб   bouquet, но на Скайп засякох само Ники  Grinning
Това с пчелата е ужасно Rolling Eyes, надявам се, че се оправя окото ти...  Confused

Борянче, спорна работа  и приятен ден  bouquet

На Петя - голямо браво за първия ден по набиране на опит като шофьор   newsm74
Как се организирахте - ти кара с мъжа ти, а децата в колата ли бяха или ги оставихте при свекърите?

Jakinik, успешни приготовления! Лека-полека ще се усетите как ви е пораснала госпожицата (ако до сега не сте обърнали внимание)... но сигурно не е лесно, когато се отделя от вас  Confused Направете и роуминг, за да сте във връзка и всичко ще бъде наред  Sunglasses

Приятен ден на всички!  bye

# 153
Ей, Наинка как пък баш по окото те ухапа?! То и на друго място пак не е приятно, но пък на окото още повече боли, пък и невиждаш  Confused. Превръзки студени и  Hug да се почувстваш по добре! Ники как прекарва ваканцията? На почивка някъде ще ходите ли? Като заговорихте за роднини, аз мойте ги изпращам за два месеца в БГ  Sunglasses (вече не съм ги виждала 2+ още 2 сега  Grinning ме правят много доволна).

Жаки, не е лесно. Мен ме уговоряха да пусна Меди на лагер (този от евреиският дом в БГ) но аз не мисля, че е готова. А пък и имам правило- каквото за единият, такова и за другият нали им е малка разликата и имат общи (приблизително) интереси. Ако я пратя само нея, той през цялото време ще мрънка. Можеби догодина... до две  Whistling

Мента, много стилен подарък! Разбира се, че и на годишнина се подарява. Аз на годишнини съм получавала по- ценни (сантиментално) подаръци от р.д. Като каза р.д вече съм си поръчала бонзайче (ец а`ава)  Party, пък да видим...

Бубе, разказвай за улпана, какво учите сега, как напредвате, Хая ли ви е учителка... отдавна не си споделяла за "колегите"  Laughing

Пете, душо прав е свеко къде ще стойш по обед на морето... жега  Laughing! Аз щото не мога да ставам рано, затова ходим привечер... или на басейн, че е закрито  Flutter. Сега сме взели една тента 3 метра на 3 метра за Кинерет, но за да държа децата под нея ще трябва да я поставим във водата  Laughing!

# 154
Тали,за сега няма почивка Laughing,през август най-вероятно!Иначе Ники е по цял ден с мен,чете книжки и играе с детето на съседите!Басейна не го е пълнила,от как и стана лошо Mr. Green

За пчелата,ужили ме в събота,не съм алергична,но много се подувам!В неделя сутрин отивам да гласувам,естествено със слънчеви очила Joy,давам си личната карта,на която съм толкова руса,че  повече няма и на къде Joy Joy,жената ми казва:Е,няма ли да си свалите очилата,бива ли такова неуважение Crossing ArmsСвалям ги,направо се ужаси,като ме видя Joy

Роднини,роднини-понякога така ме нервират,че направо незнам....

# 155
  • София-България, Израел - където си поискам
Жаки, не е лесно. Мен ме уговоряха да пусна Меди на лагер (този от евреиският дом в БГ) но аз не мисля, че е готова. А пък и имам правило- каквото за единият, такова и за другият нали им е малка разликата и имат общи (приблизително) интереси. Ако я пр атя само нея, той през цялото време ще мрънка. Можеби догодина... до две  Whistling
Тали,между другото разбрах,че много деца от Израел идват на тези лагери Wink Стефи е самостоятелно и  разумно дете (поне така мисля Wink)и затова се съгласих. При вас разликата е по-малка и затова наистина е по-добре да ги пуснеш  двамата  заедно:peace: при нас Роби ще трябва да изчака поне още 3-4 години, докато тръгне по лагери Laughing. Надявам се да е доволна и най-важното живи и здрави да се приберат Peace.
Наина, бързо да се оправя окото ти Peace къде намери да те ухапе гадината Mr. Green

# 156
  • T"A
Ето и резултатите от гласувалите български граждани в Израел

И едно интервю с Амос Оз (превод от испански на български, но за испанска преса е взимано интервюто)  Peace

Тали, как така ги изпращаш (роднините) за 2 месеца - нали и вие пътувате, няма ли да се засечете  Thinking

Ментов се е консултирал за подаръка в службата, но накрая е взел каквото той си е решил  Mr. Green Разказа ми, че е имало много разгорещена дискусия на тема "Какво се подарява на годишнина от сватба?"  Joy Ние до сега нямахме опит просто, но поне през септември имаме поправителна сесия  Laughing

jakinik, тези деца от Израел българчета ли ще бъдат (т.е. израелчета-българчета)? Много  интересно! Ако е така, хубава инициатива са подхванали  Hug

# 157
Ей , добрах се до компа и аз.

Наинка , свали очилата и я тръшна , а?  Joy Ааааааааа , руса и с ГоЛЕмИ ОчИ  Joy .... Ще се оправиш!  Hug Друг път не гледай разни гадини в очите ....  Mr. Green  да не се дразниш и да не претърпяваш разни телесни повреди .

Тали, малей - шатрата във водата ! Трудно ли се  сглобява ? Има едни , които половин час  сглобяваш , но пък са много яки. Обаче  във водата малко ще се озори момчето да  я забучка.  Mr. Green  Виж - чадър може да се бучне , обаче  шатрата .... ааааааааааааааахххххххх ....  И да се  разплуеш във всички посоки душевно и физически под нея  -  друг кеф няма ! Да си изкарате  добре ! То е  ясно де!

Мента , сладко подаръче ! Как да не се подаряват подаръци на годишнината .Аз не пропускам даже да подсетя от рано  hahaha Хас  ве халилла да  забрави!  Mr. Green  За шофирането - оставих децата у свеки , на връщане си ги взехме и пак аз си карах няколкото пресечки до вкъщи. Не е забранено с децата ако съм с придружител де. След 3-то месеца мога сама с тях (с 2-ма човека позволяват ....ммммммммм , не знам до кога , го годината май, ще питам). Тази вечер след тренировка моят се прибира направо да ме вземе от  свеки. Ще съм посадила вече децата там и ще съм готова за подвизи. В интерес на истината ми казва , че  шофирам сякаш съм шофирала няколко месеца поне вече , чувства се спокоен , имам добри реакции , предвиждам на пътя действията, внимавам , но не с уплах . Той кара вече 20  години и  е  добър шофьор , та ми е добре , че ми казва това . Щом от първия ден ми даде и децата да кача за малко ...  Simple Smile . Много се радвам , че не ме плаши пътя със всичките му задръствания , засечки и там ситуации дето не са в  учебника . Кой ти спазва - май само ние - новите шофьори .Така, че трябва да разчита на себе си човек . Другият до тебе не бил ОК , ами ти внимавай ... у ло беседер , нахон....Ти трябва да  предвидиш. Така ... Много ми е  хубаво. Мисля , че ще свикна  добре , и колата ми е удобна.Малко голяма , но се оправям , та даже и паркирах в тясния паркинг. ама на излизане назад - ще и е по-трудно, но ще се оправя !

Подскача ми пак екранчето .... Crazy

Каквото писала -писала и няма да проверявам!

Чаос!  Hug

# 158
  • Някъде там...
Тотално разбита...  Tired
След Улпана цял ден се занимавах с ето това:
Та викам да почерпя и вас преди да се оттегля в покоите ми  Grinning
Лека нощ и сладки сънища  Hug

# 159
Бубе, изглеждат фантастично Peace

# 160
  • Някъде там...
Aaaa Жаки тази снимка е от нета,ние само омесихме каймата и приготвихме кюфтаците за пържене а ще се пържат тези дни за някоя сватба или декустация  Peace Приготвихме около 80кг. кайма и от тази кайма се получиха мноооооооогооооооооо кюфтета и малки кюфтенца...
Изчезвам вече  Mr. Green

# 161
не съм разбрала newsm78
80кг е наистина много Mr. Green

# 162
  • Paris, France
Дами и господа,

Наминавам да ви кажа довиждане и да ви пожелая най-веселото лято, повечко хлад, много студена вода  Laughing, шампанско и рози. Така като гледам май няма да спя. След има няма 12 часа тръшвам децата на мама и заспивам. Със съжаление отпътувам от приятните няма 20° в Париж и ще прекарам истинско, горещо лято в София и околностите. И всеки път когато 26-27° ми се виждат много ще се сещам за вас Mr. Green.

# 163
  • На дивана, под юргана
Невена, не се притеснявай. И в София не е чак такава жега това лято.  Laughing

# 164
  • T"A
Невенче, предполагам, че вече си пристигнала...  Hug
И всеки път когато 26-27° ми се виждат много ще се сещам за вас Mr. Green.

През цялото време би трябвало да си мислиш за нас  Mr. Green все пак сме толкова важни....  Whistling
Дано случите на приятно време и се наслаждавате максимално на почивката  Hug

Борянка, шампионка си по кюфтетоправене   bouquet
Има ли шанс за още някой такъв ангажимент? Сигурно си се представила добре, кюфтенцата са станали в еднакви форми, симетрични и хубаво закръглени и ще те викат пак  Flutter

Невена, не се притеснявай. И в София не е чак такава жега това лято.  Laughing
Така разбрах и аз... дъждовно било, гърми, тряска...

При нас днес ще пръскат срещу гадини, следобяд се очертава да бъде... Ще изляза на шопинг, за да запълня времето, докато вкъщи не е препоръчително да се стои, вечер пускам мъжа си да мине пред мен и да събере труповете, ако може и да подреди малко...  Laughing ... и едва тогава и аз ще си вляза вкъщи. Жал ми е само за цветята, които получих за годишнината, не знам как ще им повлияе пръскането с отрова  Sick

Общи условия

Активация на акаунт