Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се оцветяват цветя?
Какво е новото около кораба с хуманитарна помощ?
Какво е мнението за кораба с хуманитарна помощ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се оцветяват цветя?
-
Какво е новото около кораба с хуманитарна помощ?
Корабът с хуманитарна помощ беше спрян и пътниците бяха задържани за разпит. Израел твърди, че екипажът е записал неправилно дестинацията като Порт Саид в Египет. Гърция изисква незабавното освобождаване на екипажа и кораба. Тъй като на кораба няма гръцки граждани, натискът върху Гърция е минимален. Те обаче ще трябва да действат бързо поради потенциалния международен натиск, особено от Америка, тъй като има американски граждани на борда.
-
Какво е мнението за кораба с хуманитарна помощ?
Израел официално се дистанцира от кораба с хуманитарна помощ, като обяснява, че екипажът на кораба е записал, че отива към Порт Саид в Египет. Гърция изисква незабавно освобождаване на екипажа и кораба. Тъй като няма гръцки граждани на борда, натискът върху Гърция идва от други източници в момента. Ще ги пуснат бързо и ще има натиск от Америка, защото има американски граждани там.
-
Какви са пещерите и другите дестинации, споменати в публикациите?
-
Какви са изискванията за багаж при пътуване със самолет?
, но на Скайп засякох само Ники

да се почувстваш по добре! Ники как прекарва ваканцията? На почивка някъде ще ходите ли? Като заговорихте за роднини, аз мойте ги изпращам за два месеца в БГ 
, пък да видим...
. Сега сме взели една тента 3 метра на 3 метра за Кинерет, но за да държа децата под нея ще трябва да я поставим във водата
,давам си личната карта,на която съм толкова руса,че повече няма и на къде
Стефи е самостоятелно и разумно дете (поне така мисля
. 
Хас ве халилла да забрави!
. Много се радвам , че не ме плаши пътя със всичките му задръствания , засечки и там ситуации дето не са в учебника . Кой ти спазва - май само ние - новите шофьори .Така, че трябва да разчита на себе си човек . Другият до тебе не бил ОК , ами ти внимавай ... у ло беседер , нахон....Ти трябва да предвидиш. Така ... Много ми е хубаво. Мисля , че ще свикна добре , и колата ми е удобна.Малко голяма , но се оправям , та даже и паркирах в тясния паркинг. ама на излизане назад - ще и е по-трудно, но ще се оправя !