И з Р а Е л 42

• 19 208
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Поздравления , честита годишнина , Мента!   Grinning

Танче , БГ - Израелската дружба  е  жива , а ? Остана да намерим жених додето е време!

Хора , довечера вече ще карам !  Party  Grinning Да върви по вода !

# 136
Цитат
Гледайки снимките ти нататък видях и една невръстна пушачка
Само дето и се счупи цигарата! Mr. GreenИ това го прави ,докато ние с баща й си приказваме.Тя докопва кутията ,вади си ги и се опитва да запали,аз чувам едно "Цък,не може!",а то горкото не може да си запали цигарката.Лелеле ooooh! викнах по баща й "Виж какъв пример си за децата!" Ама ми беше и много смешно  Joy А това видяхте ли го - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=342090&pid=11695623  или пък това  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=342090&pid=11695607.

Пете,търси жениха!Само дето ми е много слабичка.Иначе на цвят го докарва   Laughing  Ай ,довечера с нашия дъжд по вода да ти е ! Hug

# 137
Ох  hahaha уморим ме ва`шта Магарийка (ама име си и дала  Laughing). Тя не само пуши, ами и пие детето  Mr. Green, подготвено за живота!!! Много са сладки на тази възраст, копират всичко  Twisted Evil!

# 138
  • Някъде там...
Аз като бяха малка дядо ми даваше да пия пяната на бирата а баба ми правеше попара с горещ хляб,захар и вино  Mr. Green
Та като заговорихме за пиене,Танче добре ли стана ракията ? Mr. Green
Пете,късмет  Flowers Four Leaf Clover

# 139
Ако не вземете скоро да се засрамите  незнам ... Пияна рода не ща !   Joy Боряна и тя - закърмено с винце ! С какви хора се сдружих , божеееее...неведоми са ти пътищата - верно е !

hahaha Joy Joy Joy

Прибирам се аз - моят мъж много  доволен от мене като шофьорка ! Утре севкър ми иска да ни води на плажа. Викам му към 8.30 сутринта става ли ? Той .....АААаааааааа .....много късно бе .Аз като бяха малки моите деца в 6 бяхме на плажа и в 9 в къщи  #Crazy hahaha Неговите деца и до днес ги е яд на него за това . Бърза човека - работа да откара по хлад ! Няма жива  душа на плажа , тъкмо ще дойдат хората  - той си тръгва вече - горд , бе ...Ааааааа .. виЙ сте закъснели , аз моЙта  съм я  свършил вече   hahaha Joy С мене няма да стане тоя номер. Ако ще ни води веднъж за  цяло лято на плаж , то поне да е по обяд - към 9 сутринта демек  hahaha ...

# 140
Бубе ,ще се прави препек!Не ме питай какво,що ,защото нищо не разбирам,а и ми иде да взривя казана... #Cussing out

# 141
  • На дивана, под юргана
Бубе ,ще се прави препек!Не ме питай какво,що ,защото нищо не разбирам,а и ми иде да взривя казана... #Cussing out

Що бе? Гледай на това като на хоби... едни събират марки, други - картички, трети - варят ракия.
Аз пия много малко, и то само ако ми е кеф. Пиене заради самото пиене не го разбирам... Но както е казано - Някой пият от мъка, други пият от радост! А трети - от сутринта!  Wink

# 142

Мента,честита годишнина!Да се обичате така,още 100г.!

# 143
  • T"A
Мерси на всички за пожеланията   bouquet Трогнахте ме!!!  Blush
Не съм успяла да ви прочета, само калпазанковите снимки видях - Танче, да си нагушкаш беляджийките от мое име  Hug
Наина, какво става с теб, много работиш напоследък  Thinking

Получих подарък  Heart Eyes Значи на годишнините се подаряват подаръци, така ли? Не знаех... аз не бях подготвена...  Blush Празнувахме на плажната ивица на Херцелия на фона на залеза и с привкус на салата фатуш... Много е хубаво да се празнува  Party

Лека!

# 144
  • Някъде там...

Добро утро...
Мента страхотен подарък,с всеки изминал ден се обеждавам все повече ,че израелския мъж е страшно романтичен  Peace
Аз отивам на Улпан а после малко да поработя  Grinning Ще правя кюфтаци  Mr. Green в промишлено количество,но каквото таквоз...Е верно,че е само за днес ,но то така се почва  Peace
Изчезвам аз ,че укаснях...Хубав ден на всички  Hug

# 145
  • София-България, Израел - където си поискам
Добро утро  bouquet
Бубе, мерси за кафето, кеф ще си пийна сега едно кафенце и после по задачки.
Стефи в други ден заминава  на лагер в Унгария и вече и мен започна да ме обхваща едно вълнение Blush
Значи на годишнините се подаряват подаръци, така ли? Не знаех... аз не бях подготвена...  Blush Празнувахме на плажната ивица на Херцелия на фона на залеза и с привкус на салата фатуш... Много е хубаво да се празнува  Party
Лека!
подаряват се, подаряват се Peace
Мента, подаръка е страхотен  PeaceМентов Hug и най важното,че хубаво сте си изкарали.Представям си залеза, моренцето Heart Eyes

# 146
Цитат
Някой пият от мъка, други пият от радост! А трети - от сутринта!
Тигре,при нас се пие ,когато имаме проблеми и алкохола ги "решава".Аз лично не харесвам тази ракия ,смърди ми та се нетрае... Sick

Ментичка,страхотен подарък!

Тюуу,що не си намерих нЕкой израелски мАж ,щом са романтични.....

# 147
Мента,много ти е хубав подаръка!Харесва ми!
Иначе тия дни работа,на всичкото отгоре ме ужили пчела по окото,три дни   нищо не виждах!Ама ще стискам зъби още малко!
А и да не забравяме лекия семеен проблем с роднините,които тотално ме изнервиха!

# 148
Цитат
А и да не забравяме лекия семеен проблем с роднините,които тотално ме изнервиха!
Веднага го сподели с нас!

# 149
Цитат
Веднага го сподели с нас!
Ха,познай за кои роднини става въпрос Mr. Green

Поуспокоих сега,и само ,като се сетя,кръвното ми се качва на носа!

Общи условия

Активация на акаунт