Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се оцветяват цветя?
Какво е новото около кораба с хуманитарна помощ?
Какво е мнението за кораба с хуманитарна помощ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се оцветяват цветя?
-
Какво е новото около кораба с хуманитарна помощ?
Корабът с хуманитарна помощ беше спрян и пътниците бяха задържани за разпит. Израел твърди, че екипажът е записал неправилно дестинацията като Порт Саид в Египет. Гърция изисква незабавното освобождаване на екипажа и кораба. Тъй като на кораба няма гръцки граждани, натискът върху Гърция е минимален. Те обаче ще трябва да действат бързо поради потенциалния международен натиск, особено от Америка, тъй като има американски граждани на борда.
-
Какво е мнението за кораба с хуманитарна помощ?
Израел официално се дистанцира от кораба с хуманитарна помощ, като обяснява, че екипажът на кораба е записал, че отива към Порт Саид в Египет. Гърция изисква незабавно освобождаване на екипажа и кораба. Тъй като няма гръцки граждани на борда, натискът върху Гърция идва от други източници в момента. Ще ги пуснат бързо и ще има натиск от Америка, защото има американски граждани там.
-
Какви са пещерите и другите дестинации, споменати в публикациите?
-
Какви са изискванията за багаж при пътуване със самолет?
Това е кейтъринга в който аз помогах с кювтаците и от първа ръка знам,че 3 седмици няма нищо и това започна от събота
Бар мицвата не беше религиозна в смисъл без раби поради същата причина
Както е и със заведенията (заведенията, които имат свидетелство за кашрут също се подчиняват на правилата на рабанута) 
)
.... 

Сигурно и другите момичета ще допълнят
(точно се бяхме научили да се поглезваме с хапване навън). В никакъв случай не предлагайте вино и други гроздови напитки. За алкохол - всички водки са кашерни, стига да са чисти, т.е. без аромати. Уискито също е ок.
Една снимка не си направихме за всичкото време прекарано там
Сега пак сме си в София и правим планове кога да литнем до Израел, че много ми хареса, но сигурно ще е чак след Сукот. Иска ни се този път да отидем с ферибот. Някой има ли идея дали е възможно и ако да, от къде, какво, що?
Обаче те доста прозирали, когато се намокрят, от това ми се оплака
Не зная дали Карол ще намине, но да и е честит рожденикът
Снежи, да ти расте здраво и щастливо момичето
Много интересни теми сте подхванали!