И з Р а Е л 42

• 19 225
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
  • София-България, Израел - където си поискам
Танче, да  е жива и здрава дъщеричката ти   и много да ви радва
Весело изкарване на празника!
    bigdance2  bigdance2  bigdance2

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 12:01 от jakinik

# 91
Както е  поздравително настроена темичката  Simple Smile ....

http://www.youtube.com/watch?v=f6Vu2uuaZ5I&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=6BWU5dCYHkY&feature=related

Хубаво настроение на всички   smile3558    dance, а на всичко лошо наоколо -  finger  Stuck Out Tongue Winking Eye

Hug

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 12:37 от petia911

# 92
  • Някъде там...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА БОНБОНКА

# 93
  • T"A
Къде изчезнахте днес?  Confused

Ние днес кръшкаме от петъшната семейна вечеря, защото на мен едно публично събиране на ден ми е достатъчно  Laughing
Решихме, вместо това, да отидем на кино. Следобяд си поръчваме билети за един филм - за прожекциите в 10 вечерта нямаше места! Взехме си от 9  Party Това е филмът: http://www.imdb.com/title/tt0913425/
Предположих, че Плюшеното меченце може да прояви интерес  Grinning, за това е линкът  Hug

Приятни емоции на всички   bouquet

# 94
Здравейте, момичета и момчета!  Hug
Не съм ви забравила.  Heart Eyes
Малко притеснения ми се струпаха напоследък... баща ми получи тежък инсулт и спешно се върнах в България за известно време. Сега сърцето ми е свито и чакам да видя във каква посока ще тръгнат нещата.  Thinking
Прегръдки на всички!  Hug
Пожелавам ви едно прекрасно лято!  family 

# 95
Мента,благодаря за линка.  bouquet
Правилно си предположила,сега ще си го търся. Peace

Първо се учудих какъв е този брит на момиченце,а Брит Бат и Симхат Бат е едно и също нещо. doh

~~~~
Честит рожден ден на Мади!

# 96
  • Някъде там...
Басис, с цялото си сърце и душа се моля за подобряване и оздравяване на татко ти  Praynig
Мента,цял ден мързелувам и гледам филмчета,но не от типа на филмите на Пабло Алмодовар  Peace Гледам нещо леко,разсейващо  Grinning без да влагам много мисъл...Изгледах отново Индиана Джоунс-старите серии-обичам го този филм и подобните нему  Grinning
Аз изчезвам на гости...Прохладна вечер ви желая   bouquet

# 97
  • T"A
Бубе, весело изкарване  Hug

Плюшено мече, брита е измислена дума  Laughing Правилното е симхат бат, и аз повече го харесвам като наименование на събитието - "радост за момиче". Обаче израелците са си решили, че брита е по-подходящо, и след като се усетих, че съм единствената, която казва "симхат бат", прихванах от тях  Mr. Green

Басис, надявам се, че клиничната картина е добра и желая възстановяване на баща ти  Flowers Four Leaf Clover
Аз работих за много кратък период в рехабилитация за хора, прекарали инсулт (тук те стоят в болница само няколко дни, а после ги прехвърлят в рехабилитационна). Нямам лекарско образование, за да напиша нещо адекватно, но съм била свидетел на много добри възстановявания и това е, което мога да пожелая и във вашия случай   fingerscrossed Не губете вяра  Hug

# 98

Честит Рожден ден на рачето Мади!
Да е жива, здрава, успех в игрите, спорта и учението! Весело детство изпълнено с много незабравими мигове!

Танче, честито да са ти здрави всичкити и ти покрай тях да имаш сила да ги обгрижваш, а те да ти връщат подобаващо  bouquet!

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 11:57 от Tali Dan

# 99
Шабат шалом!

Басис, успешно възстановяване на татко ти !Мяркай се като намираш време ! Стискаме палци! Всякакви моменти има в живота ! Колко  е  годишен човекът?

ТалиParty машалла - хубавица си !  Flutter Ето на , и гола те видяхме (банския не се брои за дреха)   hahaha Много си готина , като момиченце !  Flutter Голям кеф  е било , малките и те веселки! Ямит , ямит!   Hands Clap yesyes Къде беше голямото момче ?  search Да го целнем и него по бански  Joy smile3502 Масово си ходят на плаж мъжете с къси панталонки тука .Бански като слип трудно се виждат , е има де. Ох ... поразхлади се  вечерта .... малко без климатик - уж  въздух да дишнем ....Засега още може , После и по нощите става ад!

# 100
Нямах монитор днес.Чак сега влизам да ви видя.Благодаря ви ,мили мои ,за поздравите!

# 101
Здравейте момичета Hug мили!!!!
Шабат Шалом!!! Минавам да ви поздравя и да ви кажа -  не съм ви забравила ни за миг. Напоследък имим доста летни гости, емоции и работата през това време.....не успявам да ви чета и да пиша. Подготвяме се ( емоционално и документално)  за летните лагери - Сарваш и Ковачевци.....не че и аз ще ходя, ама толкова се вълнувам, че все едно и аз ще съм там и ще попивам всичко каквото става Simple Smile
Честито на рожденничката Tada!!! Да ви е жива и здрава, Танче, и да е късметлийка!!!
Пете и на теб честито за шофьорската книжка. Безаварийно каране!!!
Весел ден на всички, аз продължавам към учебната тема.

# 102
  • T"A
Привет и от мен! Аз съм след свръх доза кафе днес  - без да искам сутринта съм сложила нез кафе в чашата (вместо захар) и след това съм пуснала машината и съм напълнила същата чаша с еспресо  Joy Сутрин никаква ме няма  ooooh! Докато се събудя какви ли не ги върша  Blush

Филмът вчера беше страхотен, препоръчвам го горещо ("Счупени прегръдки"). В Азриели (на партерния етаж) имаше изложба на детски рисунки, свързани с Макабия (нещо като олимпийските игри, но се състезават евреи от цял свят, тази година ще има такова състезание в Т"А) и за моя изненада попаднахме на изложбата на един разказ на дете от България - Алекс-Саби Леви, който разказва за Пловдив и еврейската общност там (разказчето е една печатна страница, на английски е изложено)  Grinning

Приятен ден на всички, аз отивам да изразходвам енергията, насъбрала ми се от кафето  Laughing

# 103
  • Някъде там...
Добро утро,
Мента,ще си докараш някой инфарк,ще се разтрепериш...Малееееееееее и ти отпи ли от тази отрова?Само като си представя как може да се разтупка сърце от силна доза кафе  Tired
Аз си легнах да спя в 6 сутринта и сега ме събуди на мъж ми телефона  #Cussing out Такава лекция му изнесох...Всеки шиши,шабат аз ставам в 8,30 заради скапания телефон...Отделно котката ме събуди няколко пъти за 4 часовия сън а тъой стои и се смее как аз се мъча да избегна охапванията и... #Cussing out Накарах му се едно хубаво ще видим следващите почивни дни как ще е...
Хубав и мързелив почивен ден ви желая  Hug

# 104
Защо мъжката част изчезна напоследък....хмм..... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт