И з Р а Е л 42

• 19 229
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Наше лошо няма!

# 76
Добър ден на всички! Как сте, приказливци?

Браво Петя, браво! Мабрук! Сус здраве и кеф да караш!

# 77
  • Някъде там...
Пете,айде честито  Grinning Безаварийно и с удоволствие да шофираш!

# 78
  Пете, значи вярно предрекох, че и ти ще минеш от първия път  Mr. Green

Бравоо! Честито!  bouquet  Hug

# 79
  • София-България, Израел - където си поискам
Пете, smile3501 smile3501 smile3501
карай с удоволствие и безаварийно Peace

# 80
# 81
# 82
Петя,честито душа! LaughingПожелавам ти в най-скоро време да се сдобиеш,и с кола! Laughing

# 83
  • София
Пете, да ти е честита книжката! безаварийно и безпроблемно шофиране!!!

кой беше от Варна и беше проявил желание да се видим ??  newsm78
ние сме на линия до сряда   Whistling

# 84
Наинка , нека  да  видим сега - тази кола се води вече от  вчера моя  hahaha .... Догодина  живот и здраве ако съм добра ще има нова ...Ще  видим , има време!

Мерси на всички !

Хайде стига с  моята книжка, че  ще се запецне темата  Joy Хващайте  друга тема !

Ха  добро утро!

# 85
  • T"A
Пете, честита книжка! Безаварийно и приятно шофиране и още много такива успехи ти пожелавам   bouquet

Днес една калпазанка празнува рожден ден  Party

Танче, да ти е живо и здраво хлапето и всеки ден да ти носи повод за радост!   party023
А ти бъди все така обичаща и всеотдайна, с положителна нагласа и оптимизъм!   bouquet
Желая много здраве и на рожденичката, и на майката!  Hug
За Мария-Магдалена!

Днес на обяд сме канени на брита на новороденото момиченце на наши приятели...
Хем са ми скъпи хора и им се радвам, хем знам, че на техните събирания канят една камара хора, част от които не са ми най-приятните на света  Crazy Подготвям се психически за събитието  Sunglasses

# 86
  • T"A
От мен малко технологически новини  Grinning Apple са сключили договор с израелските мобилни оператори Пелефон и Ориндж за дистрибуция на iPhone  Flutter Но са им наложили много строги правила - напр. не може да си слагат логото на фирмата на самия апарат (в Израел на всеки телефон има лого на мобилния оператор, като лепенка на телефона, но политиката на Apple е такава, че държат ай-фона да се асоциира само с тяхната фирма). Освен това ги задължават да се придържат към програмата на 200-тате долара, т.е. да продават телефоните за 200$ (около 800 шекела), което за Израел е много ниска цена за скъпа марка телефони. Предполагат, че, за да могат да спазят задълженията си към Apple, ще продават телефоните на тази цена, но със задължителен план на разговори (+ ползване на Интернет и другите екстри) за 300 шекела на месец минимум. Друго условие, което имат по договор е минимум продажби - двата оператора са задължени да продадат десетки ай-фона годишно, заради което се очаква да стартират много агресивна рекламна кампания...
Това скоро ще го видим  Mr. Green

- от архива на новините по този въпрос:
Orange, Pelephone to become local iPhone providers
Pelephone CEO: complaints on iPhone subsidy 'whining'

# 87
    Grinning  Ето кой следи рождениците . Засрамявам се ...!

Танче ,
http://www.youtube.com/watch?v=AfVM3p_6tQM&feature=related 

Успехи и много любов !!!!Каквото донесат (миналото, настоящето и бъдещето от табелките) - такова   Simple Smile Да ти е  жива и здрава щерката !

Мента , приятно прекарване ! Мерси !

# 88

Танче,да ти е жива и здрава щерката,и много,много да те радва!

# 89
Пете, честито сложила си ги там в малкия си джоб от първия път  Grinning бравос, безаварийно шофиране

Танче да ти е жива и здрава щерката и ти също и всички около нея  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт