ЮНСКИТЕ мами сияят, в "Родени" вече се появяват!!!Тема № 82

• 11 417
  • 303
  •   1
Отговори
# 255
Premisiuous Girl, честит ти син! Да е жив и здрав, много щастлив и много много да ви радва!
Nana7504, ами време е да ни го покажеш този твой Христо  Party Ayas  също да не си крие рожбата  Whistling
Днес отиваме на разходка по искърското дефиле.... дан не е много жега  Praynig Ама я препочитам пред дъждовете де  Mr. Green
Хубав, слънчев и усмихнат ден ви пожелавам

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 09:06 от *Di*

# 256
   Да са живи и здрави малките съкровища на Фреш и Promiscuous Girl newsm51  
   Ние днес ще ходим на сватба marriedИдея нямам как ще се държи малката,но с каква рокля ще я наконтя само... 4470
  За кърменето установих,че съм си държала детенцето леко гладно  Embarassed,а имам кърма за поне още едно. Вчера сука 30 минути и спинка непробудно 4 часа,а аз обикновено я държах на гърда около 20 минути,защото се притеснявах че връща леко и се дави newsm78 . Явно пробата и грешката важат с пълна сила и в случая.За сетен път се убеждавам,че няма общо валидни правила при отглеждането на бебенцата baby
  Желая ви един много слънчев и усмихнат ден!!! smile3531

# 257
LEILA и ние днес сме на сватба  Grinning, но само Иво ще ходи аз и децата ще се въздържим, а и сватбата е вечерна.
Ди, блазе ти за разходката. Къщата ни е в Искърското дефиле и нямам търпение да отида там другата седмица.

# 258
Фреш честито бебче много се радвам за теб нека ви носи огромна радост че и адашче на мойто синче  Hug   bouquet
Promiscuous Girl честито бебче и на теб да ти е живо и здраво и само хубави мигове с него   bouquet
Добро утро на всички да се похваля първо тази вечер успях да се понаспя малкия спа от 9 до 2 и после яде в 5:30 та мама успя да поспи Simple Smile дали от капките незнам но си беше добре Simple Smile тия инфакол хич не ги харесва ама и аз ги кусах отвратителни са на вкус  Sick
Пожелавам лек и усмихнат ден на всички мами и техните бебчовци  Hug

# 259
aveili, Бобо също си показва езичето от време на време, според мен като иска да суче, защото в такива моменти прави и други смешни физиономии, които асоциирам със сукане. На мен ми се струва съвсем адекватно и даже му се радвам на мимиките Grinning!

Той днес навършва 1 месец и в чест на това за първи път пусна сам гърдата без да се налага да го откачам почти насилствено след сума ти висене. Много съм доволна! Също днес през нощта спа 6 часа!!! Абе, голямо момче е вече  smile3521 Честито и на другите момичета, чиито синове се родиха в този най-плодовит за момчета ден на юни!

# 260
aveili, Бобо също си показва езичето от време на време, според мен като иска да суче, защото в такива моменти прави и други смешни физиономии, които асоциирам със сукане. На мен ми се струва съвсем адекватно и даже му се радвам на мимиките Grinning!

Sv. , благодаря ти за отговора, поуспокоих се. И Ема прави сладки и смешни мимики, ама това с езичето нещо ме стресна.  ooooh!

Честита месечинката на Бобо! Да е жив и здрав и да ви радва!  bouquet

# 261
Честито на Фреш-най после! Promiscuous честито и на теб!  bouquet

Михайлова дано да са ти били полезни лекциите и да се справите.

Aveili, наща Емка непрекъснато е с изваден език,сякаш иска да говори,на мен ми е много сладка и изобщо не ме притеснява.Бебетата не могат да си координират движенията,така че е нормално.

На сватбарките весело изкарване.

Аз отивам на плаж.

# 262
Sv., честита ви месечинка- живи и здрави!
Leila, весело изкарване на сватбата! Ние бебоците ги заведохме на бал на 1 месец и бяха голяма атракция  Peace
Франчи, къде точно ви е къщата?! Ние искаме да бягаме от мръсна София някъде в тази посока...мнооооого е красиво!!!
Пристигнахме във Враца обаче и спряхме на банзиностанцията да нахраним децата и веднага започна селянията, като си седим в колата двама са се засилили да влизат в бензиностанцията ама не могат да се разберат кой пръв, кой втори и за малко да се ударят в нас, сега стоят отзад и се разправят ooooh!... 

# 263
Вилата ми е преди Своге, в с. Луково. По-късно ще кача и снимки.

Ето и снимка на райското кътче, където бягам винаги, когато София ми стане прекалено голяма, шумна и мръсна:
http://media.snimka.bg/3535/013325593.jpg

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 15:06 от Франческа Салиери

# 264
  • София
Premisiuous Girl Честито ти бебенце!

Ние се прибрахме от разходка, вече сме с бъгипод и се родихме. Габи не мрънка, че се е изморила и не може да ходи, вози си се и вече може и на по-големи разстояния да ходим. Лошото е, че Марти само рева и ако съм сама не мога и с двамата да се разправям.

# 265
  • Пловдив
Здравейте!
Ние се кърмим по 1 час. Тази нощ кърмих от 12 до 1.00 и после спа цяла нощ и се събуди чак към 6.00. Надявам се да е нормално да суче по толкова време. Аз си го обяснявам, че е още мъничка и не може да суче ефиктивно. Моля се само да й стига кърмата, да не стой гладно детето. Пълним си памперсите, дано де се храни добре. Инъче болктата при кърменето изчезна, само където са ми много чуствителни зърната и ме болят даже при допир на дрехите.
И ние си показваме езика от време на време, и се усмихваме като спинкаме. Това е за сега от нас.

The1, съжалявам за случилото се с теб, но живота продължава и вие имате едно прекрасно съкровище което да ви радва. Възхищавам се на силата ти. Продължавай все така.

# 266
Сега се прибирам след като ни валя пороен дъжд на плажа.Беше много забавно,всички тръгнаха да с екрият а ние се метнахме във водата Mr. Green
Прибрах се да кърмя,но наща принцеса спи блаженно от 11ч,а трябваше да яде в 13 baby_neutral

ИМАМ ВЪПРОС ЗА СЪХРАНЕНИЕТО НА КЪРМАТА И НЕ МОЖАХ ДА НАМЕРЯ ОТГОВОР В КЪРМАЧЕСКИЯ.
Мога ли да добавя кърма към вече изцедена преди 2,3 дни,която е съхранявана в хладилника? newsm78
Във форума пише че в хладилник кърмата може да се съхранява за 8 дни,това не е ли много време? Запазват ли се качествата и?
Откакто поднових кърменето(вече може би 2 седмици),имам запаси в излишък,а някой път се налага да имам изцедена.

# 267
Франчи, баба ми и дядо ми имат къщичка на Луково Simple Smile , но заради болестта и смъртта на дядо не сме ходили от доста време и мястото запустя. Иначе там е приказно. То тяхното място е на високо и има чудна гледка...

# 268
raia123 аз знам че кърма може да се съхранява в хладилник до 48 часа , дълбоко замръзена до 6 м. , но да не те объркам ... 8 дни ми се виждат много за съхранение в хладилник  Thinking

Франческа , завиждам ти благородно , обожавам вилите сред природата , това ми е слабото място ,особено ако са на планина , нали си имаме море  та си търсим планината предимно  Peace

# 269
Здравейте и от мен.

Anito точно за това надничане имам предвид, щото знам като почнат и едни лигавщини, а човечето е малко - пък и някой може да го урочаса! затова ние няма да излизаме в пик-овите часове, а привечер с тати, до нас има едно паркче...

Иви БРАВО! - за кърменето имам предвид. аз също мисля да кърмя на вън докато сме на разходки..хората гледаха ли те странно?? изобщо разкажи ми...

raia123
относно кърмата - съхранение в хладилник знам че дават до 24 часа, във фризер - 3 месеца и има зълбоко замразяване до 6 месеца. аз си взех системата на Авент Вая и сега слагам във фризера. в едно контейнерче доливам до 4 пъти!
това за 8-те дена е направо абсурдно!!!. Само се чудих и питах тук, но никой нищо не каза: освен в тези чашки на Авент в какъв друг съд може да се съхранява?!

Общи условия

Активация на акаунт