по по малко пишете. Аз докато се усетя и вече втората страница изписана. То бива бива ама то тва ващо на нищо не прилича 
Сега да почвам да нареждам аз (като дърта свекърва)
БОДЛИВКЕ ако знам, че ще зачезнеш душа ден и нощ сладко ще пускам из темата
Деси за теб специално БЕЗ ВИЛИЦА то си ти върви да е така
Животинче аз имам едно златно правило в живота - "Няма не мога - има не искам"
Аз сладко не съм яла от 20 април - питайте Белла тогава как ядох като за последно сладко и на другия ден почнах Дюкан-а. Но има ли мерак - има и как! Тъй, че няма да се опллаквате.
Тони_ст браво за сваление килца. Аз яката задържам от 20 дни вече ама и толкова ми и закъснява заради тоз Дюкан и съм в една чуденка кво да правя?
Дез, radi i bebe честито ви обръщане. Симона от как се научи да се обръща не иска да спи по гръб. По цял ден и цяла нощ в къщи спи по корем - ама щом така и е удобно - няма да й кърша хатъра.
Еля радвам се, че таткото ви се е прибрал вече при двете си съкровища - внимавайте тази нощ само да не направите Елия кака, а пък и се смилете малко полюлеят ни нещо много е хлабав напоследък не ми се купува нов

Варненските мами пак се губят нещо с изключение на Нагейна. Вземи им бий по един шут като ги видиш - белким се събудят малко ( да се дупи Есме-то
Тука искам да кажа нещо друго - мами айде моля ви се спрете се вече с туй захранване. Аман вече. Едно и също се дъвче вече колко теми насам. В крайна сметка всяка сама и най добре си преценя кога да си захрани детето! Става банално вече.
И накрая за последно и преди лягане - да ви пожелая лека нощ и по един такъв хубавец да е в сънищата ви тази нощ
, само жълтък и месо дадох доста по-късничко.
И Алекс си криви така главата, но не като спи, а като е буден

Иначе наистина няма разлика м/у кърмените бебета и тези на АМ когато се касае за захранването.
Специално за храненето имам предвид.... вечер и нощем е почти предсказуемо, сутрин се буди или в 6.30, или от алармата на тати си, но през деня... всеки нов ден е "изненада"...
още 24дни ще съм сама и ще вземеш да ме вкараш в грях.

ама май му хареса,на мен също,количката е доста по-лека с летния кош,а и е по-малка,така по-лесно виждам пътя,че нали съм от джуджанките