Сега да почвам да нареждам аз (като дърта свекърва)
БОДЛИВКЕ ако знам, че ще зачезнеш душа ден и нощ сладко ще пускам из темата

Деси за теб специално БЕЗ ВИЛИЦА то си ти върви да е така
Животинче аз имам едно златно правило в живота - "Няма не мога - има не искам"
Аз сладко не съм яла от 20 април - питайте Белла тогава как ядох като за последно сладко и на другия ден почнах Дюкан-а. Но има ли мерак - има и как! Тъй, че няма да се опллаквате.
Тони_ст браво за сваление килца. Аз яката задържам от 20 дни вече ама и толкова ми и закъснява заради тоз Дюкан и съм в една чуденка кво да правя?
Дез, radi i bebe честито ви обръщане. Симона от как се научи да се обръща не иска да спи по гръб. По цял ден и цяла нощ в къщи спи по корем - ама щом така и е удобно - няма да й кърша хатъра.
Еля радвам се, че таткото ви се е прибрал вече при двете си съкровища - внимавайте тази нощ само да не направите Елия кака, а пък и се смилете малко полюлеят ни нещо много е хлабав напоследък не ми се купува нов

Варненските мами пак се губят нещо с изключение на Нагейна. Вземи им бий по един шут като ги видиш - белким се събудят малко ( да се дупи Есме-то

Тука искам да кажа нещо друго - мами айде моля ви се спрете се вече с туй захранване. Аман вече. Едно и също се дъвче вече колко теми насам. В крайна сметка всяка сама и най добре си преценя кога да си захрани детето! Става банално вече.
И накрая за последно и преди лягане - да ви пожелая лека нощ и по един такъв хубавец да е в сънищата ви тази нощ