Ние още се кърмим, но последния месец започнах да дохранвам, защото наддаваше малко, в понеделник дойдохме във Варна и се наложи да потърся млякото, което пие Кристина, но се оказа, че няма точно същото.
Бухта, ние вече летяхме от Виена до Варна със самолет в понеделник и нямаше никакви проблеми - Кристина половината време сука, а другата половина спа, полетa беше 1.40 ч. Важното е само при излитане и кацане да се даде на бебето водичка, мляко или да суче, за да може да преглъща при промяната на налягането в ушичките. Обикновено ако има достатъчно места оставят майките с бебета сами на целия ред, тоест ние двете се разположихме на 3 седалки, макар че за бебето няма отделно място. Отидох с количката до самата стълбичка на самолета и след това я получих заедно с багажа.

. За мен такива са кърменето, захранването, забавляването на бебето докато не спи, обличане, гимнастика на бебето, какво например задължително бихте взели за бебето, когато тръгнете на път, дали наистина е вярно твърдението, че ранното поникване на зъбките ги прави по-нездрави.....и много други, за които ако четяхме, пишехме и споделяхме малко повече, може би темата ни щеше да е по-смислена, четена и дори забавна
- изкарах си акъла като го видях, не знам спукана разширена вена ли да е/ ама не знам как изглежда, че никога не съм имала такива чудеса 

,одеве реших да легна с него обаче той се разсъни,станахме и двамата
.Докъто ви четях той заспа у мен и сега аз пиша ,а той си спинка
.На нас ни подариха миналия месец Bertoni-Bravo
,защо ли
вече трети ден и е страшно доволен и щастлив 

, намерих и адреса в стедентски град, мале ма то далеча бе.
На Симба играчки предлагат и в Хипо ленд , ама не знам дали я има.
Май ще си взема или такова, като на Маги - на Кидс Кит, или това на Фишер Прайз. Това на ФП в Джъмбо беше към 80лв
.