Отговори
# 75
момичета,искам да ви попитам нещо,искам да си сменя чадърчето и да си купя някое което да пасне на стойката за куинито,защото от комплекта имам стойка,но в Търново няма такива екзотични чадърчета като куини,бебе комфорт,макси коси,абц и други.Искам да е от тези с малкия диаметър,червен или черен цвят,но не знам какви са цените,а търся нещо до 30лева,някоя мама имаше на АБЦ те са с метална щипка нали,колко се отваря щипката и става ли за широките рамиН(стабилно ли ще е),моля ви тези които имат подобни или знаят колко парички струват да ми пишат Praynig Praynig

# 76
Привет  Hug
От сутринта се каня да пиша, ама тоз моя ревлЮ Whistling То и сега си мрънкоти, ама да драсна и аз некой ред...
За съветите...баби и дедовци в блока - бол, верно, че блока ни е на 4 етажа, ама е с 4 входа  Mr. Green и разбирачи всички Whistling Сега, що го носиш, тури го в количка, ама на ръце ще го научиш...безброй са ooooh! ама аз се усмихвам и казвам, че сме тръгнали на разходка и ги подминавам.
Разнасяме се и още как Peace пък на мен не ми пречи- обичам си го! Какво да го правя - да го оставям да се сдере от рев в количката..то сърцето ми ще пукне първо.
А за захранватето, само ще подкрепя Слънцето, че който когато си реши- ще го направи и няма нужда от скандали, кога е рано и кога късно. Кой каквото иска- това да прави Peace Сега няма да си вадим очите, че една е захранила 4,-ти  а една 6 ти месец  bouquet...виж за ония пичове...може и очи да вадим-и коси да скубем...и мен ме кефи 3-тия от ляво на дясно ukliam1

# 77
Здравейте!
Пак изпуснах нишката, ама като вчера след 13 часа ни хвана  един рев , та чак до 20 часа все рева. Така зверски го боля корема , че  #Crazy луднах. Нищо не го успокояваше и на почивки се дра като магаре, спи 15-20 мин и после 30 мин рев и после пак така , та целия следобед изкарахме така.

Мммм дааа, много им е гот в Люлин. Всеки ден срещички си праскат. Та по този повод щях да питам Зеленкото , ква е тая среща в Петък пък сега?  newsm78 Тъкмо си мислех , че мъжо може да склони да ни докара в Събота на среща , то пък сега в Петък - значи пак няма да дойда. Айде на следващата вече  ще се наканиме и ние да дойдем.

Деси, ако искаш мога да ти изпратя мойта книжка на Памперс. Аз я получих може би преди месец и не съм я използвала за играта. Няма и да я ползвам де, та ако искаш драсни един адрес на ЛС и ще ти я пусна утре щото ще излизам , а ако не в петък.

newsm78 Коя ли тема няма да предизвика спор?  Айде и аз няма да коментирам за това захранване , щото се дразня на изказванията на някои хора и като нищо пак ще стане скандал. То пък в крайна сметка  кво ли ме интересува кой как ще си храни детето.

# 78
ето ни пак,до сега се драхме в едната стая,сега се премстихме в другата за по интересно  Mr. Green
Нагиана,такова чудо да заспи сам от скука не се случвало никога  Rolling Eyes Cry,всяко едно приспиване е съпроводено с ужасен рев,не знам защо,но не може да се отпусне като нормалните бебета и да заспи,трвбва количката да е в ход или да се люшка на люлката,та сега съм си качила количката и го бутам напред на зад,че много ми е лошо и нещо не ми се обикаля в тая жега  Tired
Така,да се спирате с тези мъже   Naughty,щото аз мъж няма да видя поне още 2 месеца  Mr. Green
Абе къде се изгуби Кремито  newsm78
Бейби мони,моето чадърче е Абц,но не става за дебели рами,аз голям зор видях,докато му намеря място,иняче струваше към 29 лв,ако не се лъжа  Thinking

# 79
Мацки включвам се само да Ви покажа новата ни придобивка .
На мен много ми харесва ,а на вас? http://picasaweb.google.bg/svetla25/30562009?authkey=Gv1sRgCJCVn … 53470873491715778

# 80
  • София - Рим и обратно
Здравейте мацки   bouquet

Ние от няколко дни нещо кат' режим взехме да спретваме, пу-пу  Mr. Green Значи:
1во хранене - 04-04.30ч;
събуждане - 8.30-09.00 ч;
2ро ядене - 09.30-10.00 ч;
спане "аламинут" - около 11.00-12.00 ч;
3то ядене - 13.00-13.30ч;
следобеден сън около 2-3 часа;
4то ядене - 17.00 ч;
спане "аламинут" - около 18.00 - 19.00 ч.;
къпане и последно ядене - 20.30-21.00 ч.
Тук разбира се не слагам игри, гимнастики, излизане и пр. Но установих, че по време на дългия следобеден сън трябва да сме си вкъщи. Тогава спи най-спокойно и продължително. Навън спи на пресекулки и се обърква режима и накрая вечерта е супер изнервена и ревлива.

Нагайна, от бебе до бебе има голяма разлика по отношение на заспиването (както и за всичко друго). Имала съм две и мога да го твърдя със сигурност. Едното заспиваше само, в леглото си, без никакви нужди от приспиване. Второто не само че не заспива само, а ако я оставя сама в леглото, ще се изнерви и разсъни тройно повече, без изгледи за самоуспокоение. Ето - по еднакъв начин съм ги гледала, да речеш, че е друга майка... Така че не можеш да обобщиш с едно бебе - за всички останали.

Я пак за захранването кажете  Mr. Green  hahaha
 Майтап, стига вече Laughing

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 16:00 от ЛЮБИМА

# 81
Трябва вече да му викаме, "туй що не бива да се назовава по име"  hahaha.
Момичета, като ви е писнало, що просто не прескачате пасажите, дето са ви досадни? Аз така правя - има няколко теми дето не ме интересуват и просто прескачам написаното по тях. Все пак е форум - всеки може да си казва мнението, на някой им е досадно - на други - не! Както и да е - малко повече толерантност е добре да има!
Любима, гледам имате чуден режим - заблазяв, заблазяв!

Бяхме на консултация - Марти е 61 см и 6,600 гр. - много ни похвалиха за развитието и освен това за завяхващите алергични екземки (кеф, кеф).

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 16:26 от Rila

# 82
Привет и Честито на Всички празнуващи!
Четох,четох,уморих се направо...Момичета,имам гадното чувство,че само аз не правя секс.То не само няма време,ами май и желание ни липсва(с това недоспиване).Аз едва чакам да си приключим къпането и вечерното хранене,че да трупясам(до следващото събуждане в 2ч).Ужасявам се при мисълта,че никога няма да имаме нормален сексуален живот!
За щастие никой не ми дава съвети,дори когато ги искам Laughing
За носенето-бих го носила,но не мога повече от абсолютно необходимото(да не говорим,че си е гюлленце).В тази връзка непрекъснато прилагам знайни и незнайни номера,за да го теша.Добре,че обичам да пея...
А,да взема да се отчета- преди 3 дни бяхме на сгляда с педиатърката и резултата е следният: 6170 и 63 см.Вече е изравнил обиколките на глава и гърди(което трябва да стане на 6 месеца) ,обръща се от 10 дни,вика и пее.Върха на всичко е,че ни никне зъб.Сложихме втория Пентаксим,не рева в кабинета,но после в къщи......Стопи ни лагерите!
 Много готина е тази активна гимнастика на Симба тойс.Дали не може да се намери в Пловдив?

# 83
Това време #Cussing out Няма ли да се оправи най-после, аз затова дойдох в Дружба, за да мога да излизам, а то....Щяхме да излизаме сутринта, но докато се оправя и малкия заспа (за 10тина мин.), а сега вали, направо буря се разрази.

The_light_2008  много ви е хубаво столчето yes Какво е? Със здраве да си го ползвате Hug

Rila радвам се, че Марти е по-добре вече Hug

ronja77 не си само ти.... Embarassed, но май съм решила като се видим през юикенда да го изпапам моичкия  loveuuu 

# 84
  • София - Рим и обратно
Рила!!! Що сте ни копирали мерките бе? Те като по калъп излезли - и ние сме 61 см, на 6500 и малко отгоре. И да знаеш, ако ни се скапе режима, ще знам кой ни завидя  Mr. Green Радвам се, че Марти е преборил обривите, жилави са ни геройчетата козирогчета  Heart Eyes

# 85
Вили_ст на Бертони модел е. Mambo Cars  е това моето. Има и още две разцветки на този модел - Бътерфлай и Зуу.
Хубавото е ,че облегалката пада назад до полулегнало положение( също като столчето за кола) и става за сега.Тъкмо като почна пюретата другия месец,ще го ползваме.

# 86
Рила!!! Що сте ни копирали мерките бе? Те като по калъп излезли - и ние сме 61 см, на 6500 и малко отгоре. И да знаеш, ако ни се скапе режима, ще знам кой ни завидя  Mr. Green Радвам се, че Марти е преборил обривите, жилави са ни геройчетата козирогчета  Heart Eyes

: newsm51

# 87
Светлеее, много пораснал Денис, пу-пу. И столчето ви е много джиджано, със здраве да си го ползвате  Peace Ние сме решили да вземем на първо време това от сестра ми. Най-обикновенно, на Бертони е, ама е без степени май  Thinking
Любима, и ние имаме подобен режим на вашия, онтосно следобедното спане. И аз установих, че спинка по 2-2.30часа вкъщи, на тишина и спокойствие след обяд. По възможност между 3 и 6 го правим туй нанане, щото после пада една игра до 8ч, до банята и после заспива, но ако е спал дългия сън между 1 и 3ч, заспива и става кисел преди банята и после не ни питай с какви мъки  го приспиваме  Whistling Та затова - от 9ч сутринта до 3 след обяд, гледам да сме навън, ако е хубаво времето, дремва в парка за по половин час и после вкъщи голямото спане. Тъкмо е свеж и готов за игра, като се прибере таткото от работа  Peace

Трябва вече да му викаме, "туй що не бива да се назовава по име"  hahaha.
Joy Joy Joy

# 88
# 89
The_light_2008, честито столче - да си папкате с апетит! Много ми харесва  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт