То и сега си мрънкоти, ама да драсна и аз некой ред...
Сега, що го носиш, тури го в количка, ама на ръце ще го научиш...безброй са
ама аз се усмихвам и казвам, че сме тръгнали на разходка и ги подминавам.
пък на мен не ми пречи- обичам си го! Какво да го правя - да го оставям да се сдере от рев в количката..то сърцето ми ще пукне първо.
Сега няма да си вадим очите, че една е захранила 4,-ти а една 6 ти месец
...виж за ония пичове...може и очи да вадим-и коси да скубем...и мен ме кефи 3-тия от ляво на дясно
луднах. Нищо не го успокояваше и на почивки се дра като магаре, спи 15-20 мин и после 30 мин рев и после пак така , та целия следобед изкарахме така.
Тъкмо си мислех , че мъжо може да склони да ни докара в Събота на среща , то пък сега в Петък - значи пак няма да дойда. Айде на следващата вече ще се наканиме и ние да дойдем.
Коя ли тема няма да предизвика спор? Айде и аз няма да коментирам за това захранване , щото се дразня на изказванията на някои хора и като нищо пак ще стане скандал. То пък в крайна сметка кво ли ме интересува кой как ще си храни детето.
,всяко едно приспиване е съпроводено с ужасен рев,не знам защо,но не може да се отпусне като нормалните бебета и да заспи,трвбва количката да е в ход или да се люшка на люлката,та сега съм си качила количката и го бутам напред на зад,че много ми е лошо и нещо не ми се обикаля в тая жега 
,щото аз мъж няма да видя поне още 2 месеца 

.
Няма ли да се оправи най-после, аз затова дойдох в Дружба, за да мога да излизам, а то....Щяхме да излизаме сутринта, но докато се оправя и малкия заспа (за 10тина мин.), а сега вали, направо буря се разрази.
Какво е? Със здраве да си го ползвате 

Ние сме решили да вземем на първо време това от сестра ми. Най-обикновенно, на Бертони е, ама е без степени май 
Та затова - от 9ч сутринта до 3 след обяд, гледам да сме навън, ако е хубаво времето, дремва в парка за по половин час и после вкъщи голямото спане. Тъкмо е свеж и готов за игра, като се прибере таткото от работа 
.
Препоръчани теми