Отговори
# 150
Добро утро...
ние най сме на път да си върнем "старото" спане и съм много хепи.
Ох вече се чудя кога ще се наспя като хората. най-продължителния ми сън е от 22.00 до към 1-2 часа. Оттам нататък следва едно будене през час два (кога само за биба, кога за кратко сукане) и така до сутринта. Дайте съвети за спокоен сън на бебка, че почвам да чувствам отчаяна нужда от по две кафета на ден  Embarassed
Същия пробем го имаме и ние, само дето нощес спа малко по-спокойно, ама пак я взех при нас в 2 часа. ooooh! Не знам какво да те посъветвам, щото и ние сме на същия хал. Sad

Деси, и при мен беше така болезнено първите.... 2 месеца... започнахме да пробваме след 50-тия ден, ама си ме болеше, та така с проба-грешка изкарахме почти 2 месеца, но от вече 2 седмици всичко си дойде на мястото. Peace Дано при теб периода да е по-кратък. Hug

АлЕкС-мама, и аз съм от безциклените... /е, изключвам единственият път през април/, но пък ние все още сме само на кърма и с това си го обяснявам. Като ходих на лекар след 40-те дни ме успокои докторката, че ще е така и каза да отида пак след като спра да кърмя и мине поне един цикъл.

# 151
Добро утро  Hug
Алекс-мама и аз бях така с цикъла,но вече ми дойде  Whistling,някъде месец след като спрях изцяло да кърмя ми дойде,не се притеснявай
Десис,аз бях същата,много ме болеше,а нямах шевове,нито разкъсвания,ползвахме овлажнители ама цък и по закона на Мърфи,точно преди да замине мъжа ми всичко си дойде на мястото  Crazy
За смученето-ние сме от наглите и искаме и 2 ръце да са в устата,пръстите не го задоволяват  Crossing Arms и така всеки път повръща,омръзна ми вече и като не може да си ги навре запчва едно нервничене,ядосване,пъшкане и накрая повръща  ooooh!,не знам вече,също и като почнем да си играем (минало е доста време след яденето ) пак повръща,дали не е от смяната на мялкото,преди бяхме на Фризовом сега сме на Милумил ХА  newsm78
За проходилките нямам никакви наблюдения и като му дойде времето ще мисля
За багажите точно това си мисля сега,като ще ходим при татито,точно тогава ще му трябва столче за хранене,друг кош за колата,а хич не ми се иска да ги купвам там само за 2 месеца,а пък е хубаво да си свикне на ред,че в столчето се яде и тн,а от тука да ги мъкна , абсурд,та може и без столче да минем  newsm78

# 152
БОДЛИВКА, страхотни са ви пъзелите!!! Аз такива никъде не съм виждала. Би ли споделила, от къде са  Rolling Eyes ?
Музикално килимче и на нас ни подариха, но понеже на него пише "за деца над 3 год." и аз го прибрах  Embarassed . Май ще го дам на бебка - дано да й хареса  Wink

# 153
 Wear Umbrella - много неприятно време, нас вчера ни наваля, след като се разходихме в Южния Парк. Дали от слънцето, дали защото забравих да дам лекарството на Марти - той пак се обрина на челото - ама малко (пфу)

Проходилка не ми се иска да ползвам, но човек никога не знае! След като моята дъщеря 1 година не искаше да пропълзи и изобщо да се обръща по корем (а тогава не могат да се наберат, за да станат сами), най-накрая я пльоснах в проходилка и проходи за един месец. Пропълзя на 2 г Mr. Green. Но на 1г. вече костите не са така меки. Виж на 7-8 месеца е рано според мен, пък и бебчетата дето пълзят - навсякъде отиват!

Мамите, които кърмят е нормално да нямат период даже 6 месеца!

Нашите зъби идват - обаче е интересно, че са подути венците горе точно до предните зъби (кучешки ли се водят), абе трети отляво и отдясно. Доколкото си спомням тия зъби особено болят и Марти вече  е само кълбо от нерви - как хапе ако знаете, като му мажа венците самооооо!

Колкото до запушения канал и възпалението - аз не кърмя, но си спомням, каката като беше бебе имах позната бразилка - та тя слагаше компрес от извара - за една нощ й минаваше! И изобщо знаеше много такива бабини трикове, така че може би си струва да се пробва  Peace

За гълъбите - ние нямаме проблеми - щото си водим куче с нас и гълъби не се свъртат  Mr. Green около него, котки също  Mr. Green!

За смукането на пръсти - не смятам, че има ефективни стратегии - ние се опитваме да се приучим към биба, но успехът е повече от умерен!

# 154
някой бебок няма ли зъбче вече,или съм пропуснала newsm78

# 155
И аз не съм чула, ама май всички ги болят венците. То от подут венец до зъбче - могат месеци да минат - за съжаление!

Зеленко, много са хубави пъзелите - браво! И музикалното килимче е страхотно, но не мисля, че ще имам нерви да го издържа.
Една приятелка си купи басеин за игра от Чиполино и бил много удобен за игра на земята (бил с музика и много мекичък), тъй като бебчето вече много се върти -

Аз си мислех, че и 2 постелки за гимнастика от Метро също ще свършат работа.

# 156
Ха добро утро! Днес сутринта рано ходихме да ни слагат втория Пентаксим, малко позакъсняваме с ваксинациите, ама какво да се прави.

Аз да ви се похваля, от вчера Лора вече си има малко зъбче  Laughing Е, озъбихме се рано-рано и сега можем да започваме с кюфтетата  Mr. Green
някой бебок няма ли зъбче вече,или съм пропуснала newsm78

Бейби Мони на време ти отговарям на въпроса, май  сме първите!

По темите ще се включа малко по-късничко, че зъбатата мома ме зове  Flutter

# 157
  • София
Е, супер!
Честито (ни) зъбче на Лора!

Аз вече година и един месец нямам цикъл, като изключим онези лохии. Ще взимам тест тези дни, за всеки случай.
Рила, ако поръчваш от My toys- може да се комбинираме. Аз самосиндикално няма да се наканя.
Слънце, честито обновяване, много е хубаво. Дай и в лице да те видим  4470

# 158
Добро утро!
Тоби тази нощ спа непробудно от 19.00 до 7.00.! Събудих се с гърди на камък, но всичко си изяде детето. Дано сме така занапред.
The light, честито столче! Много е хубаво.
Много страници сте изписали вчера. Ние с мъжа ми бяхме сами на ресторант за първи път след раждането.  Sunglasses
Сега да се изкажа, а ще се връщам да чета.
Знаковата реч- ще пратя на всички които я искат. Имам картички (50бр), които трябва да скенирам, а все още нямам скенер.
Или ще го направя в свекър ми, или ще си купим, както и да е, още има време докато започнем да "знакуваме". Обещавам да пратя. Hug
От предложенията на Дидето ми хареса идеята да споделяме за забавлението на бебо докато е буден. За гимнастиката също.
Тоби тренира обръщане в момента, опитва се да се предвижи напред и се ядосва. Обича да гледа рози, заглежда се в книжки, обича песнички и стихчета. Забавлява се сам с активната гимнастика или в шезлонга.
Не го оставям сам на тепиха, страх ме е да не го згази Риша.
Навън се чуди дали да вали. Има ли сми да излизам...  Thinking
За пътуването- сетих се, че съм виждала надуваемо столче за хранене, не помня марката.. и надуваема ваничка за къпане на Хане. Peace
столче за пътуване
http://www.babydracek.com/zbozi/457-cestovni-zidlicka-jane-optima-plus

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 10:40 от Deziderata

# 159
Честито първо зъбче на Лора!
 tooth

sia знам че сега трябва да и купиш нещо бяло,да са и бели зъбките,и да изпукаш

Eй,започват да се озъбват мартенчетата..! Хрумна ми заглавие за тема-
Пораства МАРТенското ни човече-първо зъбче имаме си вече!

Incognito големия пъзел го взех от Марсел на Бул.Мария Луиза - http://www.eshop.marseltoys.com/
Имаше всякакви модели и картинки,по-малки съм виждала в детските магазинчета и книжарници. Peace

п.п. беба питаше за цени-големия 25лв.,малкия 10лв.

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 10:46 от БОДЛИВКА

# 160
Ха, Лора има първо зъбче! Браво и да ни е ЧЕСТИТО!

# 161
  • Варна
Софиянкиииии, ще ви дърпам ушите!!  Mr. Green  Какви са тия дъждове и гръмотевици - отивам си обратно!  Mr. Green
Да кажа набързо за пътуването - мина добре, само дето на Ния й се приспа, но беше толкова тясно, че не можа да се кротне и накрая се наложи да се кърмим. Sea flower, мерси. За съжаление нас ни чекираха кофти и сложиха до нас един 200 кг-ов господин, въпреки наличните места Sad Дано утре  е по-добре Simple Smile

Вчера купих тук някякви памперси Diapers, гръцки са, изцяло памук и много ми харесват засега. По обяд, като ги наака, ще стане ясно. Но са скъпички, 32  бр. за 16 лв. Продавачката твърдеше ,че очакват зареждане с новите на Памперс и щели да са уж много добри, и те памучни. Ще видим.

Отиваме към Студентски град за гимнастиката и дано се разходим успешно днес. Че имаме и куп рода и приятели за обикаляне.
 Hug

# 162
  • София
 Grinningчестито ни първо зъбче!  Hug Сиа, май лесно ви проби, все така да е  Peace Hug
И ние имаме пъзел с Мечо Пух, но не е много голям.
Ох, рев за ам, до после

# 163
Честито зъбче на Лора! baloni
И честита прическа на Слънцето! Много ти е хубава косата!
Проходилка имаме на Чико, ето тази:

Много хубави мелодии има, Риша все още си я обича, гостенчетата ни също. Добра покупка излезе.
Тоби си смуче палчето от скоро, дано не стане проблем по-нанатък. Ще видим.
Пъзел за пода купихме в събота. С цифри е и има успех засега.
Незнам дали съм си показвала активната гимнастика със звуци и светлинки.
http://www.detskydum.cz/detail/little-tikes-hrazdika-ocen-291601/

# 164
БОДЛИВКА много мерси за инфото за пъзелите и аз щях да питам от къде са... отивам за един голям, страшно ми хареса.
Благодаря и на другите мами за инфото - мисля и с букви и цифри да взема, но по-натам и те са много полезни, с малки фигурки няма да взимам. мислим за детска и аз неискам съо килими... пъзелите са много по подходящи  Peace

ве4е мисля, 4е е време за бънджи, бебо подска4а, а проходилките от кога мислите да ги ползвате?

4естито зъб4е на ЛОРА!  Grinning

4естити месе4инки и на вси4ки с повод днес, дано има поне малко слънце за по ведро настроение  Grinning

мами тази книжка виждали ли сте я, много ми харесва - http://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=210

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 11:22 от беба

Общи условия

Активация на акаунт