Отговори
# 240
Добро утро,

вчера една позната ми показа начин за приспиване-моичкото заспа за 5 мин.Да го споделя за големите ревлъовци тука -Алекс и Крис най-вече.Взимам го в мен все едно да се храни.Може да съм полегнала на диван/легло като ръката ,на която ми е подпряна главичката я слагам над възглавница(че си тежи).Ние сложихме и бибата.После свободната ми ръка я поставям пред личицето му ,като с палеца леко поглаждам от средата на нослето по дължината на веждичката.И така след малко ще не ще заспива,защото ръката като ми е пред очичките ,той инстинктивно ги затваря ,а затвори ли ги  smile3508..дано при вас стане.

Аз открих друг начин за намаляване на истерията.Като почне да се дере имам едно шишенце от витамини за бремени ,в което има 20 таблетки и почвам силно да го раздрънквам и от страния шум млъква и почва да се чуди какво става...

Същата тази мацка много се учуди,защото аз сменям памперса на 3 часа(е не като има ако де,тогава по-често).И на 3 часа даже и 10 капки да има и почти да няма пиш- пак го сменям.Вие чакате ли да се напъллни,че тя така ми каза,к'во съм се била хабяла?

# 241
  • Стара Загора
natsti много се смях на метода ви за преспиване. Едно време и аз преспивах Митко така, но сега не успявам Симона не дава да и пипат носа.
Ние от днес сме със златните обеци, после ще я снимам!

# 242
natsti една позната така си търка носа в нослето на малкия,и каза че заспива веднага,но аз нещо не вярвах newsm78

а за памперсите-преди сменях много често памперса,защото много пишкаше и много акаше,сега когато количеството на пиш е по-малко го оставям да се изпишпка поне още един път,просто като пипна памперса и да усещам че е пълничък,защото понякога го пипам и не усещам че е пишкал,а като го махна е пишано малко,ако ме разбра де,определено не чакам да се пръсне от препълване,а понякога съм сменяла почти празен памперс,ама като съм го махнала вече не го слагам пак Peace

# 243
ДобрИутру!

ivelina тенкю за закуската! Simple Smile

Леле,то какво наистина излезе-всичко почти е вередно за малчовците!И аз мисля,че това са трикове на конкуренцията!Спомних си за филма за Макдоналдс-Супер сайз ми,но и той не успя да ме откаже от Бик Мак-а. Laughing В него човек решава да направи експеримант,хранейки се месец(май толкова беше) само и единствено в Макдоналдс,и до какви потресаващи факти стават свидетел очите му,и най-вече тялото му..! ooooh!
Между другото,гледайте го-много е интересен! Peace

Филма: http://video.google.com/videoplay?docid=-1432315846377280008

Какъв е този лак с който мажете, за отвикване на смученето на ръчичка?
ДАУМ-ЕКСОЛ се казва.
 http://www.framar.bg/%D0%B4%D0%B0%D1%83%D0%BC-%D0%B5%D0%BA%D1%81 … -pid30001075.html

kris4e страшно ми хареса този портокал,а и аз като Тони съм фенка на оранжевия цвят-ще го вземем и ние!
Засега намирам само доматчето,то също е забавно.

И второ...нашия татко каза „Аз татко ли съм или лукова глава, че да не ви купя една кола да си бръмчите двечките” Naughty та днес ходихме до Тойота и ни капарира едно 2 годишно Ярисче  Joy Joy Joy

Аууу,как ти завиждам(благородно де)!Нашия тати и той хич не е от луковите глАвИ,ама “Нема кинти,нема нема кинти-скоро няма да си взимам Бентли..”,както пее Ицо-хазарта.
Баща ми и той кара два модела на Тойота,та ако някой от двамата СЛУЧАЙНО рече да ме моторизира,може и отстъпка да хване...ех,мечтиии..

От Мy Toys няма какво да разглеждам- отдавна имам папка с линкове,която чака на стенд бай!Само кажете кога и кой ще поръчва!

А от toytownbg някой да е поръчвал,има страхотни неща,аз от вчера го зяпам,но искам да сравня цените на нещата,кото съм харесала,например тези:

http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.802
http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.1736

http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.674

Elwing какво да ти кажа,като след 2 месеца и аз ще съм на твойто дережде.. Tired Даже мислех да те питам  това-онова..направо не ми се мисли как ще се оправям с двечките!Спирам Дарина от градина,защото много страда детето за нас,и въпреки че свеки я гледа като писано яйце почти година,няма баба или детска градина,която да замени мама и тати,затова така решихме с половинката,пък каквото-такова!Догодина дано има шанс да влезе в тукашната детска,продължаваме да чакаме на опашката.Бяхме приети на последното класиране,но в Бояна-Киноцентъра,на м...та си! Crossing Arms

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 08:55 от БОДЛИВКА

# 244
БОДЛИВКА ама то домат ли било newsm78 аз си мислех че е ябълка Joy

# 245
Я,вярно било ябълка,че и Анди се казва!Как я обидих само! Laughing  Crazy
http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.677

# 246
здравейте и от нас,
И ние сме тежки на заспиване вкъщи. Нашия метод е - сядам аз в леглото и Елия е гушната полу седнала, полу легнала в мен. Смуче бибата и аз или шшшшшшшшшшшшшшъткам или ооооооооооооооокам  Rolling Eyes Чак таткото се успива.

Ние днес ще излезем.

# 247
  • София
Привет!
Натсти, кумата ни приспиваше девойката си по подобен начин, но при баткото не помагаше. А и да се успокои ревливо бебе така - не си представям. При всяко дете различни методи действат. Иво го приспивах в количката без проблем, ако не се сещаше да си затвори очите като майка-садистка го оставях за малко на слънце - да се сети да ги затвори. Алекс пък първо не обича да стои в количката, камо ли - да заспи в нея докато се вози, а пък да го огрее слънце в очите - дума да не става.  Laughing За привличането на вниманието с дрънкащи предмети - действа.  Crazy  Simple Smile
За смяната на пампреса - рядко стои по 3ч, Алекс пишка много и се сменяме по-често.
Ивелина, Крисче, честити коли! Леко и безаварийно!
Алекс-мама, и нашият дзверко в 7ч реши, че се е наспал, събуди ни с баткото, но в 8ч вече му се спеше и така - сега ние стоим будни, той дреме  Crossing Arms
Бодливка, може с две девойки да ти е по-лесно, нали уж са по-кротки. Пък и вашата вече е по-голяма. И сте в къща, има къде да се забавлява сигурно.  Simple Smile А тези играчки ги виждах в Хиполенд, даже за 1ви юни се чудех дали да не взема такава.

# 248
  • София
 Ама като ви видя колко сте изписали и от четене ми се отписва. Grinning Само да кажа какво обръщане прави моят човек. Той така и не се научи да се обръща като човек от гръб по корем и обратно. Понеже краката му са доста по-силни, а ръцете не се сеща къде да ги дява, затова се засилва с краката и вдига дупето, все едно ще излита, след което с едно финализиращо движение се отблъсква и мята дупето и краката като рибя опашка и така се обръща. Смя-я-я-ях ви казвам!
 И ние започнахме етапа с крясъците. По цял ден си крещи. Когато не грещи пее едно любовно о-о-о-о-о-о. Laughing
 Закаляването имам подозрения, че си го правим от няколко месеца, щото не меря температурата на водата, но ми е по-хладна от ръката със сигурност.

# 249
За заспиването - ние нямаме проблеми, само трябва да си е сам в стаята. Обикновено си хваща нещо в ръцете и така заспива. Когато бебе бебе и се събуждаше през ноща аз също го милвах по челото и той си се унасяше. И двете ми деца никога не са приспивани на ръце и не мога да помогна много.

За гледането на две деца - аз също съм така. Каката ни ще е първи клас и от един месец си е нас постоянно. Добре, поне че в училището в което я записах да учи направиха т.нар. "лятно училище" та до обяд е там. Иначе беше кофти - тя иска на площадка, Никола иска да се вози в количката. Така поне стана чудесно - до обяд аз се разхождам с дребния, следобяда сме на площадките. Това е при мен - предполагам, че ако са по-малки първите деца ще е по-трудно, но вие момичета ще се справите.  Wink

Хайде ние ще излизаме - слънчо се показа

# 250
  • София
Добро утро и от мен
Вики, все още сама се приспива, а ако мрънка много, я гушвам и с шъткане заспива бързо. Една позната ми сподели, че слага на очичките на малкия носна кърпичка и глупачето отнасяло плувката веднага hahaha
Памперси сменям задължително на всяко ядене или ако е наакана, или по моя преценка.
Ако намеря доматчето на Тини лов ще го взема и него да си дрънка, портокала ни е подарък.
baby_moni,  ooooh! поправям се, Andy Apple е ябълка.  
ivelina, Честита кола и на вас, леко и безаварийно!
БОДЛИВКА, стискам палци скоро и теб да те огрее колица, че от това бръмчене само с детските колички ще забравим как се шофира  Wink
Само аз ли не поръчвам на мойто гардже играчки и дрешки от чужбински сайтове, караме на наличните по софийските магазини  Rolling Eyes

Лек и усмихнат ден на всички, весел и пълен с подаръци на имащите повод   bouquet

# 251
Добро утро!
Набързичко да се разпиша, че Рая се събуди...

Мънки, много се смях на обръщането на Илийката, нашата госпоИца, нали и тежи дупето дори и това не се е сетила да прави, но пък се обръща, но все на дясната страна. newsm78

kris4e страшно ми хареса този портокал,а и аз като Тони съм фенка на оранжевия цвят-ще го вземем и ние!

Познай дали нямаме същия портокал - не му устоях като го видях. Laughing Закачила съм го на една от страните на леглото на Рая и като се събуди и започне да го подръпва и поплясква от дрънкащите крака с татко и щем, не щем се будим. Mr. Green

# 252
Тъкмо мислех да пиша, че снощи открих, че заспива, като го галя леко по слепоочието и гледам вие подобни техники сте разнищили Simple Smile.

Както казах, ако имате проблеми с поръчката с Mytoys - насреща съм!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=404902.435 - ето и актуалната тема!

Вчера взехме изследванията от алерголога - Марти е алергичен към мляко, морков, яйце, треви и дървета и домашен прах! Между другото от бреза най-много - а ние живеем  в Белите Брези - УЖАС!
Получих съотвентана диета за захранването - отново голям УЖАС! От плодовите бурканчета ще можем само слива и кайсия - другите плодове, които стават са някакви измислени и ги няма на бурканчета! Мммм-да, сега поне имаме някаква яснота - ще видим нататък!

# 253
Добро утро и от нас  Hug
Аз ако някога се събудя в 7ч ще си боготворя детИто,да ама НЕ. Днес сме станали в 5.30 (даже малко късничко по нашите стандарти) и чак сега заспа...От две седмици даже и вечер след баня и цоцкане е свеж като краставица. Едно смеене и кикотене му удря, вчера заспа в 22ч, ама пак си се събуди в 00.20 да папа и за сефте тая нощ пропусна второто държане на цицата в устата Mr. Green събуди се после в 4.30 и некакси се успа върху мен, та си откраднах още 1 час сън.
Днес е едно мъгляво, дано успеем все пак да излезнем след обяд.

За въпросната домато-ябълка и аз съм й се огледала отдавна. В едно магазинче в Перник също я има и е пак толкоз - 25лв. Peace А между другото и аз си мислех, че е домат  Embarassed

# 254
Rila -  Hug Тежичко ще ви е, но ще се справите. А какво казват докторята - ще го израсте ли? Нали няма да остане цал живот с алергии? Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт