вчера една позната ми показа начин за приспиване-моичкото заспа за 5 мин.Да го споделя за големите ревлъовци тука -Алекс и Крис най-вече.Взимам го в мен все едно да се храни.Може да съм полегнала на диван/легло като ръката ,на която ми е подпряна главичката я слагам над възглавница(че си тежи).Ние сложихме и бибата.После свободната ми ръка я поставям пред личицето му ,като с палеца леко поглаждам от средата на нослето по дължината на веждичката.И така след малко ще не ще заспива,защото ръката като ми е пред очичките ,той инстинктивно ги затваря ,а затвори ли ги

Аз открих друг начин за намаляване на истерията.Като почне да се дере имам едно шишенце от витамини за бремени ,в което има 20 таблетки и почвам силно да го раздрънквам и от страния шум млъква и почва да се чуди какво става...
Същата тази мацка много се учуди,защото аз сменям памперса на 3 часа(е не като има ако де,тогава по-често).И на 3 часа даже и 10 капки да има и почти да няма пиш- пак го сменям.Вие чакате ли да се напъллни,че тя така ми каза,к'во съм се била хабяла?