Чудя се дали съм бременна

• 7 681
  • 167
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Нито е срамно, нито страшно да се отиде на гинеколог....те са за това...нагледали са се и са се наслушали....

И да ме прощават възмутените....но във форума четем доста често подобни теми и от по-възръстни...че и раждали жени....що нападнахте толкова момичето....само защото е на 15 ли? Crazy

Не се е пазила...със сигурност за в бъдеще ще е доста внимателна....дано не е станал гаф, че нищо приятно не следва.....но чак пък толкова newsm78

# 76

Ако всички знаехме, тази тема нямаше да я има.
Не чета морал, нервирам се как може да има толкова ниска култура.
За всичко, свързано със секса, по принцип.
Относно моите бременности, всичките са планирани и желани, а специално третата, чакана доста по- дълго от рдугите две.
И така - имам право да изказвам мнение, както и ти.
Моето е едно, твоето друго.
Не виждам нищо ненормално.
Що се отнася до майка й - как да й чете морал женичката, като най- вероятно хал хабер си няма какви ги върши щерка й???
 ooooh!
[/quot

Какво очакваш да кажа на майка ми - "Мамо аз правя секс и май ще ставаш баба"? Как ти звучи? Би ли имала смелостта да го кажеш? Може и да имаш,защото все пак не си на 17...да ама аз я нямам

# 77
Напротив-понякога и то често в тези случаи иронията идва добре на такива момиченца.
А колкото до че сме били млади и откачени-е,аз не съм се напивала никога,не съм правила секс преди 18 и не съм била глупава, да задавам такива въпроси... Затова щом аз съм могла и други могат,само им трябва някой да им набие нещичко някъде....като например-това,дето всички са и отговорили-ако си беше купила до сега тест,а не беше списвала тук да разказва как правели секс от 12 годишни сега,да бе разбрала проблема...
Който е забременял непланирано си е негова работа. Всеки има право да отговаря тук,ако не,нека модератор му забрани,не някой потребител. И аз се ядосвам на темата...
По-добре заключете темата...момичето няма да влезе повече така или иначе.   ooooh! И до колкото знам-имало било библиотеки тук във форумите...имало теми с търсачката-за мен е недопустимо да се пуска такава тема, да се отговарят безсмислици толкова страници,пък и авторката да се прави на интересна. Поне да беше написала резултата от теста...ама не го е правила.  ooooh! И не е тук мястото да обясняваме за презервативи,за тестове, за хапчета...тя трябва да знае,щом прави секс от 2 години. И напротив-наистина иронията е недостатъчна в случая.
и един въпрос-щом тя знае за всякакви видове контрацепции, какво следва да я посъветвам любезно аз? НАправи ли тя нещо от това,което "любезно" беше посъветвана?  Rolling Eyes
Присмехулник ,ти знаеш ли как да и помогнеш?  Mr. Green Прегледай я тогава....понеже тя каза,че знае всички контрацепции,с какво друго ще и помогнеш? Какви съвети да и дадем,като тя ги знаела? защо пуска тема тогава-да не сме лекари? Тя знае,че трябва да отиде на лекар,но я е срам...съвета ми е да каже на майка си!!!

Започвате да ставате банални! Стига с тея обиди за ниска култура и тем подобни.Понеже нямам още реално закъснение просто исках да потърся съвет от по-възрастни,да разбера дали и на други се е случвало същото.А вие започнахте с моралистките изказвания.нямам нужда от тях,чувам ги денонощно.благодаря все пак за съветите.

# 78
lonely_girl ,направи ли все пак нещо по въпроса?Ходи ли на лекар?
Или само се тръшкаш,че не те разбирали хората?

# 79
lonely_girl ,направи ли все пак нещо по въпроса?Ходи ли на лекар?
Или само се тръшкаш,че не те разбирали хората?

и аз това се питам?
Ако още не си ходила на лекар , поне тест направили?

# 80
преди 5 минути си направих тест  - ОТРИЦАТЕЛЕН newsm44 много се успокоих...

# 81
нямам възможност да отида на лекар,живея в много малък град,даже аптеката късно отваря....но на теста се появи само 1 чертичка...вече съм спокойна..значи рано или късно ще ми дойде...няма да ставам мама на 17 и обещавам вече да взимам предпазни мерки при полови контакти.благодаря ви за вниманието и съветите

# 82
Браво ,радвам се за теб Hug
И вече умната ,защото с такова "пазене" като вашето при нас резултата е второ бебе на път:)
И ако не го планирате вземи някакви мерки ,а и като водиш полов живот не е зле да навестяваш
гинеколог например на 6-12 месеца.Да не забравяме ,че сексът освен удоволствие е и отговорност.
В колкото и малък град да живееш ,все има лекари.Ако искаш кажи откъде си и момичетата с удоволствие
ще те насочат.

# 83
Браво, а сега при първа възможност бягай на лекар.
И от тук на татък умната.

# 84
  • София
За теста - хубаво...въпреки, че преди закъснение, може и да не отчете бременност....
И все пак - малък не малък град - иди на лекар....при никой случай такова зацапване не е нещо нормално.....пък и един профилактичен преглед само ще ти е от полза.

Колкото до майка ти...съмнявам се, че не подозира, че на 17 правиш секс.....сигурно и тя е правила на тази възръст....и да хубаво е да кажеш, че нещо такова те притеснява....не с - май ще ставаш баба.....а с това притеснявам се, че нещо не е в ред....може да е хормонално, може да е някоя раничка прокървила, може да са много неща...не само бременност....но ти си знаеш какви са ви отношенията разбира се....

А и както са ти казали - хубаво е поне 1 път годишно да ходиш на лекар щом водиш полов живот....за преглед и рутинни изследвания....

Та намери си лекар.... Peace
и се пази Peace

# 85
Какво очакваш да кажа на майка ми - "Мамо аз правя секс......... 

Да, точно това.  Peace
Много е подходящо като увод.
Все пак майка ти не е малоумна, и най- малкото което ще направи (поне аз бих направила така), е да те посъветва какво да правиш, за да се предпазваш.
Не мисля, че е срамно, напротив.
Важно е да има доверие между майка и дете.
Или ти си мислиш, че ние тук, непознатите, ще мислим за теб повече, отколкото собствената ти майка?

# 86
Щом си на 17, майка ти едва ли е много по-стара от някои съфорумки!Не се учудвай от поучителния тон, защото повечето тук сме майки!Аз много се надявам да намеря правилния път към моето дете и когато му дойде времето за такъв род споделяне да го казва на мен,а не да пише по форумите за проблемите си!Още повече ми се иска да възпитам моята дъщеря така че да не се сблъсква точно с такива проблеми!Сигурна съм че и твоята майка го иска за теб!Всяка майка иска най-доброто за детето си и да го предпази от всички болки и проблеми които може да му спести!
Защо не и се довериш, толкова е хубаво да има близост между родителите и децата!Не знам дали на тази възраст го осъзнаваш, но родителите(а не приятелите!) са тези на които можеш да имаш пълно доверие, и са винаги на твоя страна каквото и да се случи!
Успех за напред!

# 87
Не че искам да ти развалям кефа...хубаво си си направила тест, ама щом питаш по-възрастните - да ти кажа: Преди закъснение на цикъла и на мен ми показваше все отрицателни резултати, а ето ми ги децата до мен. Що не намериш начин и не идеш на лекар? Това течение не го пренебрегвай също!

# 88
 Проблема е,че майка ми е много властна натура и винаги държи да става нейното...не мога да говоря с нея на такива теми,просто не се чувствам освободена.Единствено споделих на една учителка, с която сме близки и тя ме посъветва да си направя тест. предполагам,че майка ми подозира че не съм девствена,но не мога да и го кажа в лицето... ще се опитам по някакъв начин да ида на лекар,но тук няма гинеколог...така че трябва да опитам н друг град,което е малко трудно...

# 89
  • София
добре де...ако си бременна и се наложи аборт...как смяташ да й кажеш?
а това, че трябва да ходиш в друг град е още едно основание да й кажеш, само ще си улесниш живота. Най-вероятно ще ти запише час и ще те заведе при нейният  лекар, ще плати за прегледа и ако са нужни разни изследвания и т.н. Е, може да ти чете конско...и малко трудно да го преживее(ако има какво изобщо да преживява и за какво да те мъмри)....но за една майка здравето и живота на детето й са най-важни....така че ще се погрижи за теб и то по най-добрият начин, който е по силите й....

Общи условия

Активация на акаунт