Чудя се дали съм бременна

• 7 687
  • 167
  •   1
Отговори
# 60
Аз не видях признаци на ниска култура, а на страх.

Е, а този страх от какво е?
От "висока" култура ли?

# 61
Хайде де, всички сме били млади и сме проявявали небрежност, при това не веднъж- кой към секса, кой към алкохола, цигарите и т.н.

# 62
Хайде де, всички сме били млади и сме проявявали небрежност, при това не веднъж- кой към секса, кой към алкохола, цигарите и т.н.

Да, напълно съм съгласна с теб.  Peace
Нали точно за това даваме тези съвети?
Защото вече сме минали през какви ли не перипетии, и се опитваме да "дадем акъл" на някой друг.
Ама понякога този друг не приема.
Съжалявам.

# 63
Народът е устроен така, че трябва сам да си удари главата, за да приеме на сериозно стената  hahaha
Извън майтапа, надявам се авторката, след този случай да си обърне повече внимание, за да не си удари два пъти главата в един и същи камък.

# 64
Извън майтапа, надявам се авторката, след този случай да си обърне повече внимание, за да не си удари два пъти главата в един и същи камък.

Това се опитах и аз няколко пъти да кажа Peace, но нямаше особен успех.  Tired

# 65
Може и да е от смяната на климата, а понякога при бременност идва такъв цикъл за кратко. Направи си тест

# 66
Как очакваш да ти помогнем?????????????????? Rolling Eyes
Можем само да те посъветваме да си направиш тест за бременност.Не знам за кога чакаш и какво очакваш да чуеш освен това-тест.
Възможно е промяната да се дължи от смяната на климата.Възможно е да е на хорманална оснава.Възможно е да е на нервна почва...........

# 67
  • София
Направи си тест  Naughty

# 68
Определено теста ,ще покаже , но иди и на лекар

# 69
Как очакваш да ти помогнем????????????????????????????
Направи си тест или отиди на лекар да види това течение.
Ясно е, че на 17 е сложно да се скриеш от мама и да идеш, но щом правиш от 2 год. секс трябва да са ти ясни някои неща.
Оф и аз това щях да напиша.
 newsm10

# 70
тест,лекар...ако има фал-говори с вашите задължително!

# 71
  • София
Като чета подобни въпроси ме обзема , лек ама съвсем лек, бяс...какво се очаква да направим (преди време в една подобна тема, хвърляхме боб, ама я изтриха, язък....)...ша ми доди,няма да ми доди.....за тази цел, 1-во има предпазни мерки,2-ро има гинеколози и не на последно място има здрав разум!А сега погледнах и последният пост на авторката и бих добавила и добро възпитание!!

П.П.Не мисля,че сега всички водят полов живот на 12 год. и не мисля,че на 15 години също е нормално,особено като не знаеш какво всъщност ти се прави...може само да ти се е допишкало Wink така казваше баща ми,той беше мъдър човек! Mr. Green

Peace

Какъв спор се е разгорял,  Thinking май е по-добре модераторите да я заключат тая тема. Явно момичето е прочело каквото му трябва.

# 72
Като чета подобни въпроси ме обзема , лек ама съвсем лек, бяс...какво се очаква да направим (преди време в една подобна тема, хвърляхме боб, ама я изтриха, язък....)...ша ми доди,няма да ми доди.....за тази цел,1-во има предпазни мерки,2-ро има гинеколозии не на последно място има здрав разум!А сега погледнах и последният пост на авторката и бих добавила и добро възпитание!!

П.П.Не мисля,че сега всички водят полов живот на 12 год. и не мисля,че на 15 години също е нормално,особено като не знаеш какво всъщност ти се прави...може само да ти се е допишкало Wink така казваше баща ми,той беше мъдър човек! Mr. Green

Всички се питат как да помогнат-ако не знаят по-добре да си замълчат,а не излишно да се правят на оригинални.1-2 съвета и толкова-това се иска мисля Thinking

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 03:56 от Присмехулник

# 73
Напротив-понякога и то често в тези случаи иронията идва добре на такива момиченца.
А колкото до че сме били млади и откачени-е,аз не съм се напивала никога,не съм правила секс преди 18 и не съм била глупава, да задавам такива въпроси... Затова щом аз съм могла и други могат,само им трябва някой да им набие нещичко някъде....като например-това,дето всички са и отговорили-ако си беше купила до сега тест,а не беше списвала тук да разказва как правели секс от 12 годишни сега,да бе разбрала проблема...
Който е забременял непланирано си е негова работа. Всеки има право да отговаря тук,ако не,нека модератор му забрани,не някой потребител. И аз се ядосвам на темата...
По-добре заключете темата...момичето няма да влезе повече така или иначе.   ooooh! И до колкото знам-имало било библиотеки тук във форумите...имало теми с търсачката-за мен е недопустимо да се пуска такава тема, да се отговарят безсмислици толкова страници,пък и авторката да се прави на интересна. Поне да беше написала резултата от теста...ама не го е правила.  ooooh! И не е тук мястото да обясняваме за презервативи,за тестове, за хапчета...тя трябва да знае,щом прави секс от 2 години. И напротив-наистина иронията е недостатъчна в случая.
и един въпрос-щом тя знае за всякакви видове контрацепции, какво следва да я посъветвам любезно аз? НАправи ли тя нещо от това,което "любезно" беше посъветвана?  Rolling Eyes
Присмехулник ,ти знаеш ли как да и помогнеш?  Mr. Green Прегледай я тогава....понеже тя каза,че знае всички контрацепции,с какво друго ще и помогнеш? Какви съвети да и дадем,като тя ги знаела? защо пуска тема тогава-да не сме лекари? Тя знае,че трябва да отиде на лекар,но я е срам...съвета ми е да каже на майка си!!!

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 08:44 от огнена стихия

# 74
  • там където ме зове сърцето!!!
А понякога да не забравя ме , че имаме деца и да не се чудим, защото не се знае какво ще ни сервират нашите .Колкото и да си мислим , че ще сме перфектен родители , това е нещо на което всеки се учи .Може подхода,който сме избрали  да не окаже най-правилния точно с нашето дете и то да пише зад гърба ни в подобни теми.Така , че смятам да се укротите малко .Чудя се ако този въпрос ви беше зададен от вашето  дете или , което познавате  така ли щяхте да отговорите?
Какво иска момичето с тази тема ли ??
Според мен , малко успокоение , съчувствие и дори укор , но в доза която не накърнява достойнството  .

Общи условия

Активация на акаунт