Чудя се дали съм бременна

• 7 691
  • 167
  •   1
Отговори
# 90
Ще повторя,нещо написано по-горе: Сексът освен удоволствие,е и отговорност.
Няма да чета морал,и аз на твоята възраст правех секс.Не съм търчала при майка ми да й споделям страхове и проблеми.Затова те разбирам.Но трябва да намериш начин да се грижиш за здравето си.Без значение с кого или къде ще ходиш на лекар,това трябва да става редовно от тук нататък.Ако не можеш да се организираш,явно не си дорасла да носиш отговорността от правенето на секс.

# 91
  • в страната на чудесата
и няма ли най-после да вземеш едни хапчета. дават независимост.

# 92
  • София
Е, то да беше само организацията....
Аз се чудя от къде точно едно момиче на 17, ако не работи ще извади 100 лв - за път, преглед, изследвания и т.н. за да отиде на лекар без родителите й да научат.....а и защо е нужно....
Ако трябваше да отиде на зъболекар, защото я боли зъб - дали щеше да е такъв проблем?

и няма ли най-после да вземеш едни хапчета. дават независимост.
не е ли хубаво първо да разбере точно какво в момента се случва с нея....а и за хапчетата - трябва й някой който да й ги изпише все пак....щото с рецепта се продават....но и презерватива върши работа.

# 93
  • в страната на чудесата
допускаме, че 2 години откакто прави секс не се сетила да иде на АГ.
ми хубаво, то всеки сам си решава.
и в случая тази майка е отговорна за онова, което не иска да чуе...

все пак поводът е чуден за посещение на лекар...

# 94
Е нали момичето има партньор.Защо трябва сама да се оправя?Той да помогне.
Под организация имам предвид не само буквалния смисъл,а като цяло да се стегне и да действа.
А на 17 год. аз работех и разполагах със собствени средства за да не съм зависима от родителското тяло.

# 95
  • София
Първо  правиш тест за бременност, после отиваш на доктор, независимо какъв е резултата.
 Ако трябва да споделиш на родителите си, защото имаш проблем с пари или нещо подобно го направи. Приятелки дал Бог, но по добър приятел и съветник от майката няма.

Аз да си коригирам поста. Не бях прочела че момичето вече има отрицателен тест. Hug
Но мнението ми да отидеш на лекар е същото. Зацапването може да е може и да не е проблем. Но тъй като ти си жена и някога ще искаш дете , е хубаво да се наблюдаваш.

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 17:31 от Кики - cicico

# 96
А какво очакваш да направи майка ти, когато разбере? Ще вика, ще вика и ще дойде с теб на доктор Simple Smile. Не е задължително проблемът ти да е свързан с полов контакт.
Вариант 2 е да вземеш направление от личната и да си отидеш сама на доктор (с/без приятел)

# 97
  • София
dunaika - поздравления, че в 11-12 клас си била финансово независима...но си била изключение със сигурност...повечето не са. в най-добрият случай може да се е хванала на някоя лятна работа....

А в толкова малък град, предполагам ако вземе направление от лекарката й за гинеколог, няма дълго да остане в тайна от майката....

и в случая тази майка е отговорна за онова, което не иска да чуе... - коя майка???

# 98
Не,не финансово независима,но разполагаща с известна сума всеки месец за посрещане на определени нужди,за които не исках да завися от родителите ми,например.
И лятната работа е чудесен вариант за 17 год.възраст.
Естествено,най-добре е да се сподели с мама - олеква много,а и оттам нататък тя поема отговорността по развитието на случая  Wink  Но я разбирам,че не й се споделя.На 17г. и аз бях на този акъл.Затова е добре да има друг вариант.
А и с приятеля заедно споделят удоволствието от секса,нека сега споделят и последствията.

# 99
Водя нормален полов живот с приятеля ми сигурно от 2 години.Не използваме презервативи,но никога не е свършвал в мен.Да ама тоя месец имам някакво странно течение от 2-3 дена - розово,малко кафеникаво....В първия момент си помислих,че ми идва цикъла,но не...имам си редовните пъпки преди да ми дойде,но редовното напрежение в гърдите този месец липсва.Чудя се дали съм бременна или това течение и малко закъснение на цикъла се дължат на смяната на климата,защото скоро бях на планина, а след това веднага заминах на море...и веднага след това ми се появи това розово-кафеникаво течение...Страх ме e бе хора нямам нужда от бебе точно сега,още съм само на 17 :S МОЛЯ ВИ,ПОМОГНЕТЕ!НЯКОЙ АКО ЗНАЕ КАКЪВ МОЖЕ ДА МИ Е ПРОБЛЕМА,МОЛЯ ДА ПОМОГНЕ!СПЕШНО ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
И в крайна сметка какво стана? Бременна ли си или не?

# 100
Цитат
но тук няма гинеколог...така че трябва да опитам н друг град
Миличка ти ходила ли си изобщо някога на гинеколог? Rolling EyesИ аз живея в малък град но имаме гинеколог!Във всяко ДКЦ мисля (Дай Боже да е така) че има гинеколог newsm78
Ти провери ли?

# 101
ani_mihi,на всеки поотделно ли трябва да пише момичето?Написала,е че теста и е отрицателен,какво не разбра?

# 102
Да отрицателен е и това означава,че не съм бременна уж...

# 103
Цитат
Проблема е,че майка ми е много властна натура и винаги държи да става нейното...не мога да говоря с нея на такива теми,просто не се чувствам освободена.Единствено споделих на една учителка, с която сме близки и тя ме посъветва да си направя тест. предполагам,че майка ми подозира че не съм девствена,но не мога да и го кажа в лицето... ще се опитам по някакъв начин да ида на лекар,но тук няма гинеколог...така че трябва да опитам н друг град,което е малко трудно...

Колкото и да е властна майка ти,едва ли си мисли,че вси още си девствена.То в днешно време ...... Tired

# 104
  • София
Да отрицателен е и това означава,че не съм бременна уж...

това "уж" накрая всъщност е много намясто.

всъщност реално какво мислиш да правиш от тук -насетне....ще чакаш или ще действаш нещо?

Общи условия

Активация на акаунт