ДЕТСКАТА ГРАДИНА-30

• 13 606
  • 438
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Според мене дебелеенето от дуфастона е индивидуално - преди мислех, че от него се пълнее, ама без него - същата работа.  Peace Сега съм на друга терапия (със СПКЯ съм) - пия метформин, от който уж се отслабва, а нямам подобни наблюдения.  Rolling Eyes

# 181
На мен са ми изписвали Дуфастон....-за задържане, за жалост единия път не помогна Sad=... Не знаех, че с него можеш да си разбуташ и цикъла Rolling Eyes
И аз така.

# 182
Хайде да почерпя. Илинден е.

# 183
  • София
Честито!   bouquet

Българската православна църква почита паметта на Свети пророк Илия на 20 юли. Църковният празник е нареченИлинден.

Свети Илия се счита за най-големия библейски пророк. Той е живял по времето на израилския цар Ахав. Името му означава "крепост Господня".

В християнизираните митологични представи, отразени и в песенната традиция, при подялбата на света на Свети Илия се паднали "летните гръмотевици, летните трескавици". Така според народните представи Свети Илия е господар на летните небесни стихии и градушката.

На този ден се спазва строго забраната за работа. В чест на светеца се коли курбан от най-стария петел и се изпича погача. Илинден е празник на кожарите, кожухарите, самарджиите и керемидарите.

Имен ден празнуват Илия, Илиян, Илияна.

# 184
Аурора,честит имен ден на Илко!Да е здрав и много,много да ви радва!  :bouquet:
Симба,и аз се надявах след две раждания да ми намалее продължителността на цикъла,ама няма Mr. Green.
Спяща,много изчерпателна информация за Илинден!  bouquetАз пък по случайноост имам от вчера сочно пиле,само с погачата ще се разминем,че съм с две леви........ Embarassed

# 185
Честит празник на всички, които празнуват. Аурора, специално за Илко - много здраве, късмет и щастие!   bouquet

И Гергана за малко да е Илияна  Mr. Green

Преди малко занесох почерпката в ДГ, следобяд ще бъде празника. Гери си приготви рокля в една чанта, взе и фотото. Така, че като имам време ще кача снимки, но най-вероятно ще бъде следвщата седмица, че утре заминаваме извън града.

# 186
Аурора, честит празник и много късмет!

# 187

Спяща,много изчерпателна информация за Илинден!  bouquetАз пък по случайноост имам от вчера сочно пиле,само с погачата ще се разминем,че съм с две леви........ Embarassed

Аз пък ще меся погача за довечера,но с петела ще се разминем....

# 188
Днес тържеството в ДГ е минало добре, Гергана беше доста възбудена и щаастлива. Успях да кача малко снимки:
http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/3?authkey=Gv1sRgCKusqp7Mscui6gE#

# 189
Честит рожден ден на Гери! Искрено пожелавам слънчево детство и много щастие.

# 190
Честито на Гери! Да е здрава и усмихната и да се радва на щастливо детство  Hug

# 191
Честит рожден ден на Гери!Желая й да е здрава,много щастлива и много,много игри! newsm59
Дю,много е сладка Гери в ДГ.Големи сладури са всичките деца.Дю,желая ви весело изкарване на празника днес! Hug

# 192
  • Добрич
Честито и от мен на Гери и със закъснение на Илко!   Да са ви живи и здрави, весели и засмени!

Вчера, тъй като не ми се готвеше в жегата комбинирах питка и пиле и стана пица с пилешко. Хубавото е, че днес има за закуска от снощната вечеря. Laughing

# 193
  • София
Честит Рожден Ден на Гери! Да е здрава, усмихната и щастлива.

# 194
Здравейте момичета Hug
Минавам само да се разпиша.
После ще чета ,ако имам време ще кача и снимки

Общи условия

Активация на акаунт