ДЕТСКАТА ГРАДИНА-30

• 13 521
  • 438
  •   1
Отговори
# 435
Симба, може да е някакво възпаление, сигурно ще има нужда от капки. Колкото и да ти е неприятно, май ще трябва доктор да го види. Може най-напред педиатъра, а ако той прецени - на очен.

# 436
Симба, може да е някакво възпаление, сигурно ще има нужда от капки. Колкото и да ти е неприятно, май ще трябва доктор да го види. Може най-напред педиатъра, а ако той прецени - на очен.

Абе във входа имаме очна лекарка. Ще й звънна довечера. Ама само като се сетя за капки да й слагам в очите и какво чудо ще е ....  Twisted Evil Аз успявам сега със зор да й избърша очето с преварена вода ... Като се сетя за капки и чак страх ме хваща ... за моята си кожа де, не за друго Grinning

# 437
Момичета, абе да ви питам. На Криси след хремата едното й оченце явно я сърби. Постоянно го чеше и вътре бялото (не помня как се казваше) се зачервява. Освен това около него се получава едно като протрито (но не знам дали е протрито наистина). Като си помисля да я водя на лекар и лошо ми става. Но ако може да е сериозно, ще идем, няма начин. Просто да ме насочите какво може да е и да преценя дали да ходим до лекарката  Rolling Eyes Знам, че няма как да знаете де, ама се хващщам за сламка в момента  Confused

Ния имаше подобен проблем след настинка и го оправих с Изкуствени сълзи. Взимат се без рецепта и ако не помогнат, то няма да навредят Simple Smile

# 438

Общи условия

Активация на акаунт