Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е подходящо решение за рожден ден в детска градина, когато не е разрешено да се носят торти?
Как трябва да се справим с незаконно поставени предизборни плакати?
Как мога да разбера правилата за посещаване на дежурната градина и как да реагирам на неправомерни действия от страна на персонала?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е подходящо решение за рожден ден в детска градина, когато не е разрешено да се носят торти?
-
Как трябва да се справим с незаконно поставени предизборни плакати?
-
Как мога да разбера правилата за посещаване на дежурната градина и как да реагирам на неправомерни действия от страна на персонала?
-
Как трябва да се справите с изнудването и натиска от страна на градината относно посещението на дежурната градина?
-
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?

.
Имахме среща на част от класа от гимназията. Беше много приятно и аз разпуснах без Гергана.
Радвам се че вече се пооправяте!
/ сега вече съм по-спокойна - явно е нормално да е така, благодаря
Ако няма - манту. Ако и то е отрицателно - реваксинация. Ади в момента също няма никакви белези никъде, но на 6 месеца не й правиха манту, защото белег си имаше. Сега ще погледна дали има и кога е следващото манту/ реваксинация.
. Ограничението в храната също е метод - спрях хляба, сладкото, тлъстите меса, алкохола и газираните напитки - помага определено
Дано по-бързо да се оправя девойката 
.
.Ама не ми е добре така.Бях до 2006 г. 54кг,приличах на човек,пък сега.....