ДЕТСКАТА ГРАДИНА-30

• 13 521
  • 438
  •   1
Отговори
# 375
Симба,аз пък съм забелязала,че винаги като се върнем от море се разболяват - може би от смяната на  климата ли,от кво ,не зная  Confused.Дано се оправи Криси.Но пък сега времето е доста променливо-сутрин и вечер тук е доста студено.Даже снощи в 8часа я прибрах,защото стана доста хладно.И се притеснявам,че тя вън тича постоянно,поти се,а пък не е топло.Егати лятото......
Мисля от септември да започна и на двете бромховаксом.При Юли се има огромен ефект,но за Стефи се притеснявам.Когато имахме проблеми с алергията /около 1годинка и половина/ й давах бромховаксом и заради имуноглобулините,които бяха занижени,но ефект нямаше-тогава цяла зима беше болна.

# 376
Дианка,пожелавам ти приятно прекарване на почивката и по ведро гледай,все пак хубави емоции ти предстоят,има време да чистиш и подреждаш  Hug
Симба и ние имахме 2 сополиви дни и след тях няколко с кашлица и преминаха ,вярно - малко след морето беше,може да е от смяната на климата.За носа - нищо,за гърлото - чай с мед и Алтея.Нищо имуностимулиращо не съм давала и няма да давам.Тя ми боледува мин. година само веднъж по- сериозно и то по вина на педиатъра,които я изпусна ,а не по вина на градината .

Аурора и аз бях 1 седмица на диня ,домати,краставици и сирене .Свалих 4 кг.От 60 сега съм 56.Бих казала,че като се свикне е мн. приятно,едно такова лекичко на стомаха и душата Mr. Green

Отивам да гледам снимките

# 377
Аурора и аз бях 1 седмица на диня ,домати,краставици и сирене .Свалих 4 кг.От 60 сега съм 56.Бих казала,че като се свикне е мн. приятно,едно такова лекичко на стомаха и душата Mr. Green
Отивам да гледам снимките
Ти пък какво ще сваляш, манекенка ли ще ставаш. Аз бях на лечебен глад , не на диета. Ефект откъм подобрение на моите проблеми нямаше, но свалих някое килце. Определено имам повече самочувствие.

# 378
Ами не можех да се напъхам в дрехите си- дънки,,панталони,да не говорим,че на сватбата преди месец като си облякох костюма и не можех да дишам направо CrazyСега се върнах в старите си размери Grinning

# 379
МерСедес  апарата ни е Сони, но повече подробности не знам, евентуално като се върна в къщи.

Симба и ние сме като вас сега след морето - със сополи и кашлица, давам вит.С но на ампули от 200мл + осцолоскокцинум. За имуностимулант и ааз вече мисля - от септември смятам пак да започваме с Рибомунил, миналата зима горе-долу добре изкарахме. Пак ще заложа на него, но този път и аз ще пия, че боледувам на равно с Виктор.

# 380
Снимките са чудесни. Въпреки че използвам функцията червени очи, всичките ни снимка са с вампирче. Не ми остава време да разуча фотошопа. А някой знае ли дали има версия за Линукс, че аз Windows не ползвам. Май въпросът ми не е за тук.  Joy

# 381
Ами не можех да се напъхам в дрехите си- дънки,,панталони,да не говорим,че на сватбата преди месец като си облякох костюма и не можех да дишам направо CrazyСега се върнах в старите си размери Grinning

Тъкмо си се очовечила и си се развалила пак с тия диети. Вчера чух един лаф, на който много се хилих - ей така самичка, като лудите: "на едно разтройство съм от идеалното тегло"  Mr. Green

Успокоявате ме малко,ч е не само Кристина е сополива посред лято.  Crazy

# 382
Симба,готин лаф......... Joy

# 383
Joy Joy Joy Joy

А отнсно сополите- и Дани предната седмица беше решил да се разкашля-даже нещо като ларингит се опита да направи. Правих 2-3 дни инхалации, а сополите както се появиха, така и изчезнаха, изобщо нищо не съм му капала, нито давала. Само Ериус за пристъпа. За имуностимулантите-мисля да почна пак с клеевата тинктура. Направих си домашна, обаче така полепва по чашата Thinking, после едвам я измивам, и не знам каква част от нея попада в детето.

# 384
МерСедес, припомни моля те как се даваше тая клеева тингтура, че .... не си пия редовно гинкобилобата и забравям  Joy

# 385
Аз давам сутрин на гладно в малко сок, мисля,че 4-5 капки май се даваха, то и аз съм забравила Embarassed

# 386
"на едно разтройство съм от идеалното тегло"  Mr. Green
Аз май съм на повече от едно. newsm62
МерСедес, припомни моля те как се даваше тая клеева тингтура, че .... не си пия редовно гинкобилобата и забравям  Joy
Дозировката за деца : 1 – 2 капки на прием за всяка година живот. Пример: 5 годишно дете приема 3 Х 5 -10 капки дневно.

# 387
За имуностимулатор давам Респивакс от началото на Август.Тази година съм решила стриктно да слушам лекарката и да не си правя повече експерименти с детето с Клееви тинктури,Коласти и всякакви други,които може и да помагат при други,но не и при Вики.Пък и не знам точно кое може и кое не докато пие и Сингулар.Някои храни са й забранени,от които и пчелен мед(което изключва съвсем клеевата тинктура).

# 388
Sunsunny ,много са хубави снимките и малкият е голям сладур.Ти отчете ли се къде сте били на почивка или аз съм изпуснала?
Къде е това райско кътче?Гърция?

На малката и купихме къща - за двора . Голяма е ,с прозорчета и врата ,вътре сложихме 2 детски  столчета и масичка. Дойде обаче едно приятелче на гости и и показа как да се качва на покрива. От тогава , вместо да седи вътре се катери по покрива и гостите си кани там горе Crossing Arms Луда работа  Joy

# 389
И аз се зачудих къде сте били на море, Sunsunny.

Наталия, каква е тая къща, дето й е толкова здрав покрива  Joy

Общи условия

Активация на акаунт