В моето сърце, в моите мисли, в моята душа ... БУРГАС - 85

• 17 356
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
 Thinking Thinking имам да правя една справка за едни плащания от началото на годината, много ми се занимава  Whistling Whistling Whistling 

вие какво правите казвате?
Скоро ще мина през Джи да ме обзаведе с подходящ ФДТ за жегите, че това лято още не съм била на плаж и лицето ми е  Confused

# 136
  • Бургас
Аз ли4но се тъкмя неска да ходя на Ледена Епоха 4е да видим Simple Smile

# 137

вие какво правите казвате?

Пържа се пред компютъра и се моля за дъжд  Whistling

# 138
  • Burgas, Bulgaria
MuMka нищо лошо просто като си помисля аз един път бях на палатка небременна -беше гадно ,но вие сте били на хубаво място  Mr. Green
 аз се боря с инато магаре дет стана в 6 4аса и приспа в 10 един 4ас.На ръба съм да го смотам,уж днес за хубаво не го пратих на ясла ,а то 4удовището ми взе акъла  Close.
само реве,пищи и нищо неиска.

# 139
  • Бургас
 Hug на палатката не беше никак зле собствника на мястото където разпъваме палатките ни осигури ток и вода ,баня и тоалетна  Peace и не е скъпо ,малко разнообразие 4е това лято много ску4но  Mr. Green

# 140
  • Burgas
Аз съм на работа,но по това време няма никои и седя пред компа,добре 4е ми сложиха климатик ина4е щях да изпукам от жега.

# 141
Не. Дори нямам близки турци и нищо не зная. Определно бях изненадана де.  Simple Smile И едни тежки ритми се чуваха, едвамм минахме през тълпата,  ooooh! взеха да чукат по колата, абе на връщане не минах оттам  Mr. Green
Grinning аз съм ходила на скромна сватба с 400 гости...

И аз съм присъствала на такава "скромна" сватба, изклаха сумати волове и овце. Това ми е запечатано на мен в съзнанието  Sick

Не съм ставала свидетел на такива жертвоприношения. Явно предварително са били свършили тая работа.

Мимка и аз бях на Арапя този уикенд Simple Smile

# 142
  • Бургас
KaтКa може да сме се засекли без да знаем ти на палатка или на плаж беше

# 143
Не мога да ходя на палатка, защото ме е страх от буболечки. Бях на плаж до Памперо.

Прибрахме се с болна Станислава, та сега имам компания.

Уиш, успех!

# 144
  • Бургас
КатКа нищо не ми говори ,и аз се прибрах с един болен-мъжо  Confused ама той нали е инат пак отиде на работа и сега само се оплаква по телефона 4е му е лошо  doctor

# 145
  • На морето!
Уиш,  Hug
да кажеш как е минало.

# 146
  • Бургас
Уиш, стискам палци всичко да е ок.  Hug Hug Hug

# 147
Моля, кажете ми как се казва очната клиника до Младост, за да намеря телефоните в интернет. Ако някой ги знае - може направо да ги пусне.

Благодаря ви !   

Уиш,   Rolling Eyes Rolling Eyes айде всичко да е наред !!!!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 148
  • Бургас
Ахче заповядай http://www.eyehospitalburgas.com/galery.php  чичко Гугъл знае всичко

Уишче стискаме палци и всичко да се размине на дребосъка  Hug

# 149
Да, благодаря, тъкмо се наканих да отида и ми изсипаха домашна за 2 дни.

Общи условия

Активация на акаунт