В моето сърце, в моите мисли, в моята душа ... БУРГАС - 85

• 17 346
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря ти!   bouquet

# 166
  • Бургас
Hug на палатката не беше никак зле собствника на мястото където разпъваме палатките ни осигури ток и вода ,баня и тоалетна  Peace и не е скъпо ,малко разнообразие 4е това лято много ску4но  Mr. Green

МиМка кажи повече инфо , в смисъл целия къмпинг ли е снабден с вода и ток, баня и тоалетна, и имали значение къде да опънем палатката, каква е цената. Благодаря ти предварително.

# 167
  • Бургас
Шуши, честито, да те пази името ти! И весело изкарване където и да сте отишли!   bouquet

# 168
  • Бургас
Честит празник на именниците ,живи и здрави да са !
  bouquet 

# 169
  • Бургас

[/quote]
МиМка кажи повече инфо , в смисъл целия къмпинг ли е снабден с вода и ток, баня и тоалетна, и имали значение къде да опънем палатката, каква е цената. Благодаря ти предварително.
[/quote]

Ами по голямата 4аст,като си харесаш място и те собстениците си идват и ти прекарват ток ,дават ти ключ за банята и тоалетната,на нас ни дадоха и столове, а цената е 3,5 на човек за тока и водата и 4 лева за палатката -за 1 ден ,а ако останеш пове4е цената за палатката е намалява,има и магазин там и много деца Simple Smile
А сега и Добър ден  Hug

# 170
  • Бургас
А, добър ден, де!
Къде се изпокрихте?
Аз в петък отивам на уикенд в Китен, не ми се е случвало до сега. Laughing Нали сме си на море,та не сме ходили по морски курорти. Намериха едни приятели и хотела, капарото е платено,няма връщане.
Само за кучо ми е кофти,че ще е на хотел и той. Ама като е бяс и каките не искат да го извеждат, нека му.

# 171
  • Бургас
MuMka благодаря много.

# 172
  • Бургас
моля моля,неска пак ще е голям пек  ooooh!

# 173
  • Бургас
Само за кучо ми е кофти,че ще е на хотел и той. Ама като е бяс и каките не искат да го извеждат, нека му.
Ами те каките нали си имат батковци... Mr. Green

# 174
Ами те каките нали си имат батковци... Mr. Green

Едната само си има батко. Другата  Thinking по-младото гадже как се нарича  hahaha hahaha

# 175
Шуши и от мен честит имен ден на патерица   bouquet
И да си разчистиш кутията за съобщения  Wink А на вратата ще ти звънне тия дни някой усмихнат (надявам се) пощальон   Hug

# 176
Благодаря за пожеланията   bouquet Hug

# 177
  • Бургас
Едната само си има батко. Другата  Thinking по-младото гадже как се нарича  hahaha hahaha

Мииии  newsm78 дечко вероятно  Mr. Green

# 178
 hahaha hahaha hahaha да да да,това ми хареса  Joy

# 179
Момичета, благодаря за стиснатите палци! Току що се връщаме от прегледа във Варна и слава богу е по-малкото зло. Сега започваме едно продължително лечение на дупето с мазане, диета и разхлабващи сиропчета и да се надяваме да не се повторият тия кървища! Simple Smile
Олекна ми на душицата! Simple Smile
Поне за сега...

Общи условия

Активация на акаунт