На море в Турция - all inclusive, тема 7

• 68 688
  • 436
  •   1
Отговори
# 180
  • Разград
Сега говорих със сестра си за този плаж на Клеопатра.намирал се е на 150-200 км от Кушадасъ,от град Айдън се тръгвало към Муула.Пясъка бил много фин,бил донесен от река Нил.Тя каза,че за тях е близо(в смисъл от Кушадасъ).Те са свикнали да пътуват по много и им се струва наблизо.

# 181
  • България
И аз отдавна следя тази темичка, защото миналата година почивката ни се размина. Детенце си счупи ръчичката, но се надявам тази година да се възползваме от нея.

В страниците на Тез тур прочетох, че:
За полети от Варна през м. СЕПТЕМВРИ ( 7 - дневна програма )                         

КЛИЕНТИТЕ ОТ БУРГАС – БЕЗПЛАТЕН ТРАНСФЕР БУРГАС – ЛЕТИЩЕ ВАРНА – БУРГАС
Може ли някои да ми каже дали това наистина е така, за да се възползваме и ние.                        

# 182
  • Бургас
krisi_mb, ние резервирахме вече за 6.09 и летим сутринта от Бургас, но не сме с Тез Тур Simple Smile

мама МОНИ, мерси за отговора. Мен главно ме интересува този детски бюфет какво предлага. Малкия ще е на година и 1 месец и не знам какво ще може да яде от там и да нося ли от тук.

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 17:16 от Poppi

# 183
По мое лично мнение и впечатление най-хубавите плажове са тези в Алания - намира се на 120км от Анталия.Плажната ивица е известна с името "плажа на Клеопатра" - пясъка наистина е много чист и ситен. няма никакви камъни, миди, водорасли, морски твари и т.н.

Значи има 2 плажа Клеопатра, първоначално ставаше взпрос за този в Алания, което си е много далече от Кушадасъ.

# 184
  • Torino,IT
А Тез Турс имат ли полети от София или са само от Варна и Бургас?

Марги, благодаря ти за линковете  bouquet

# 185
Имат полети и от София.

# 186
По мое лично мнение и впечатление най-хубавите плажове са тези в Алания - намира се на 120км от Анталия.Плажната ивица е известна с името "плажа на Клеопатра" - пясъка наистина е много чист и ситен. няма никакви камъни, миди, водорасли, морски твари и т.н.

Значи има 2 плажа Клеопатра, първоначално ставаше взпрос за този в Алания, което си е много далече от Кушадасъ.

Е как така 2 плажа ,не е ли само един, този с най ситния пясък и кристална вода, дето Марк Антоний и донесъл пясък от Египет Crazy

# 187

Е как така 2 плажа ,не е ли само един, този с най ситния пясък и кристална вода, дето Марк Антоний и донесъл пясък от Египет Crazy
http://www.trivago.de/alanya-32131/strand/kleopatra-strand-92968/katalog
баш в Алания си е той. Не знам сестрата на Макс-Мама за кой друг говори  Thinking

# 188
  • Разград
Точно той е.Извинявам се за подвеждането Embarassed
Ей сега разглеждах из турски сайтове,пише че се намира на 528 км от Кушадасъ.
Итересно,защо така ми каза сестра ми? newsm78Нещо се е объркала.

# 189
Значи догодина ще го посетя   Heart Eyes 528 км са си множко ...  Laughing Иначе прочетох доста хубави неща за него, момичетата които ще почиват близко до него, мисля че няма да сгрешат, ако го посетат Peace

# 190
Момичета, не след дълги колебания избрахме Мирикъл Ризорт, през Травел мания, които предлагат на Тез тур пакетите. Има места за 19.09(много са хепи Simple Smile), но не съм платила капаро. Казаха ми днес, че до 24 часа трябва да внеса парите. Знае ли някоя от вас дали ще ми анулират резервацияата ако отида в до понеделник да внеса капарото?

# 191
Момичета, не след дълги колебания избрахме Мирикъл Ризорт, през Травел мания, които предлагат на Тез тур пакетите. Има места за 19.09(много са хепи Simple Smile), но не съм платила капаро. Казаха ми днес, че до 24 часа трябва да внеса парите. Знае ли някоя от вас дали ще ми анулират резервацияата ако отида в до понеделник да внеса капарото?

Незнам дали ще ти я анулират, но според мен  е много вероятно ,най-малкото може би ти ще си по спокойна, ако си го платиш,все пак бързо се пълнят с резервации, знам ли  newsm78

# 192
  • out of space

Разбира се, лети се с Атлас Джет, в никакъв случай не яж поднесенохо в самолета  Sick

# 193
  • София

Разбира се, лети се с Атлас Джет, в никакъв случай не яж поднесенохо в самолета  Sick

Тази година летят с Bulgaria air. Предлагат сандвич с кашкавал, вода и топли напитки. Малкият много хареса сандвича Grinning

Poppi не знам какво да те посъветвам. Малко е детето и не знам дали ще е удачен детския бюфет за него newsm78Моят е на 2,7 г. и яде обща храна като нашата. Иначе детския бюфет честно казано ние не сме го ползвали много, защото му слагах от нашата храна. Гушках го и той си показваше какво иска. Винаги има поне по две супи - в началото бях резервирана към тях, но мъжа ми пробва, харесаха му и почнах да слагам и на детето. Иначе на детския имаше винаги пържени картофи, скара, кренвирши, макаронени неща няколко вида, салати, картофено пюре,пилешки панирани хапки и тем подобни. Не знам доколко това ще е подходящо за твоето дете  прецени си. В основния ресторант има много храна с доста манджички.

# 194
От София нощните полети са с Атласждет, а дневните с България еър.
До колкото видях от Варна има само 6-дневни пакети, които съответно са с нощен полет. Превозвача е Атласджет.

Общи условия

Активация на акаунт