На море в Турция - all inclusive, тема 7

• 68 687
  • 436
  •   1
Отговори
# 195
  • България
От Варна полета е в 05.00 ч. с Атласджет.
Май се повтарям но аз се интересувах от това дали Тез тур превозват безплатно пътуващите с техен пакет от Бургас с автобус до Варна за полета до Анталия. Аз така го разбрах като го пречотох в страницата на Тез тур.
Извинявайте ако съм станала досадна.

# 196
Защо не питаш тях най-добре?  Thinking

# 197
Да, вярно е ,че в градската част на Алания в близост до плажната ивица преобладават хотелите 3 и 4*, но не смятам това за кой знае какъв минус, тъй като самото градче предлага толкова голямо разнообразие от различни развлечения,че човек едва ли ще иска да си седи в хотела ( колкото и да е хубав) ако той се намира в града и особено ако е в близост до центъра.
Аз не съм чувала за друг плаж на Клеопатра, знам и съм посещавала само този в Алания - пак казвам, много е хубав ,а дъното в равно като огледано.Освен това плажа в по-голята си част е градски - т.е дори и хотела ви да няма пряк излаз на плажа това не е проблем - има абсолютно свободен достъп до по-голямата част от ивицата като само шезлонгите и чадърите се заплащат допълнително. Излишно е да казвам, че гледката която се открива е чудесна - Алания е разположена в нещо като малко заливче , има прекрасен изглед към планината Тарус ( или нещо подобно, не мога да се сетя за точното наименование) и към крепостта, която се вижда от целия град (доста тълга крепостна стена, до нея може да се отиде свободно с такси - качването до там излиза около 10 лири от центъра или чрез организирана екскурзията - което смятам за по-разумно)
Намирам Алания за иключително подходящо място за млади хора,а ако са без дете ще си изкарат още по по-добре, защото ще могат да се възползат от доста забаления за възрастни

# 198
Таурус е планината  Wink
Една приятелка от години почива в Хотел Ривиера в Алания  Peace

# 199
  • София
Има ли някой завърнал се от Amara Club Marine, да даде пресни впечатления?  bouquet

# 200
  • out of space

Тази година летят с Bulgaria air. Предлагат сандвич с кашкавал, вода и топли напитки. Малкият много хареса сандвича Grinning

На 31-ви май тази година летях с Атлас джет, а храната беше пържени яйца, пържени картофи, триъгълник топено сирене и 3 кръгчета ананас. Посрах се, с извинение.....  ooooh!

# 201
  • Torino,IT
Да попитам някой има ли отзиви за хотелите Galaxy Beach Hotel и Sun Star Beаch Hotel ,намират се и двата на 14 км от Алания както и Intourist Club Belek.
Последният е на промоция в момента от Алфатурс, в офертата пише изрично че има собствен плаж с пясък, но за другите два нищо не пише що се отнася до плажа. Исках да разбера дали някой вече е бил във въпросните хотели, защото не ги намерих в коментарите в началото на темата.

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 12:32 от Lindita

# 202
Olive ние миналата година септември бяхме в посочения от теб хотел, с вде думи мога да кажа: "Беше супер" (мое и на семейството мнение). По този повод сега сме в голямо чудене, защото искаме нещо подобно за тази година и всичко сравняваме с там.
Та по този повод някой да има мнение или впечатления от "Марти Мира" - Текирова??? Ще се радвам да чуя актуални мнения.
Поздрави на всички избрали, избиращи и вече летували.   bouquet   bouquet

# 203
misi, не съм била в Марти Мира, но от няколко години е в списъка ми с харесвани хотели, така че доста съм чела за него. Сигурно и ти си попадала на информацията, който имам, но все пак ще напиша. Като цяло си заслужава, особено за цената, на която го предлагат в момента. Миналата година са му правили реновация, но тя е засегнала главно ресторанта, лобито и другите части за общо ползване, а не стаите или поне не всички. Основните му предимства са, че има доста голяма и много зелена територия, че има изключително добър мини клуб, че е на прилична цена и че стаите са доста просторни. Минусите са, че обслужването не е на ниво, че стандартните стаи не са особено добри, има мини зоопарк, от който при висока температура се носи страшно зловоние, чиниите са мръсни. Последното оплакване срещнах в страшно много от отзивите, които прочетох. Има три вида стаи и до колкото разбрах, най-евтините не са пипвани, пък на другите е правена реновация. Все пак оценката му в HolidayCheck и 5, което според мен е доста добре.
Сигурно обаче нямат много клиенти тази година, защото когато през март планирахме почивката си, цената му беше по-висока от тази в Делфин Делукс. С отстъпката за ранно записване, офертата беше около 550 евра за 6 дни през юни, а сега виждам, че го предлагат за 450 евра и то през август.

# 204
Момичета, извинявам се предварително, че въпроса ми не е по темата, но се надявам, че ще имате информация Simple Smile Колко струва грам злато в момента в Турция? Simple Smile И някой знае ли дали сменят/изкупуват твое злато и за колко лв?

# 205
AzZa златото, което се продава в курортите на Турция не се продава на грам,а цената му се определя според изработката - т.е едно нещо може да излезе и 30лв за грам и 65. много е относително. ето защо курортите не са особено подходящо място за такива покупки, защото цените са сериозно завишени дори за неща, които на пръв поглед не са кой знае какво. разбира се дори и при златото го има момента на пазаренето, но от където и да го погледнеш едва ли ще ти дадът по - ниски цени от нашенските тук,имайки предвид, че се намираш в курортен град

# 206
Мерси, предполагам в Истанбул някъде ще е на грам, тук доста са вдигнали последните години цената за грам Sad

# 207
AzZa , да разбира се там е много по-изгодно и разнообразието е в пъти по-голямо!

# 208
Миналия пък, когато бяхме в Турция, решихме да отидем на този шопинг тур, който организира Тез тур, за да видим кожените изделия. Естествено минахме и през ювелирен магазин, в който работеше българка. Аз съвсем прямо й казах, че нищо няма да купим, а тя съвсем прямо ми отговори, че никой освен заможните руснаци не купува. Цените бяха много високи, но наистина изборът беше огромен и определено глезят всячески клиентите си. Интересно е да се посети такъв магазин, стига не са ви е досадни изключително напористите продавачи.

# 209
  • София
Някой ходил ли е края на октомври, интересува ме от 24 до 31. Дали ще е достатъчно топло за плаж и басейн или море?

Общи условия

Активация на акаунт