На море в Турция - all inclusive, тема 7

• 68 650
  • 436
  •   1
Отговори
# 210
  • Torino,IT
Наистина никой ли не е ходил във въпросните хотели, интересува ме преди всичко дали има пясък на плажа, намират се на 14 км от Алания. Хотелите  са Galaxy Beach Hotel и Sun Star Beаch Hotel , 4 звездни.

# 211
Ето отзиви от руските сайтова(линкове към тях са публикувани в началото на темата):
Galaxy Beach Hotel:
http://tr.otzyv.ru/hotel_descr.php?id=515
http://www.tury.ru/hotels/16013.html
Sun Star Beаch Hotel :
http://tr.otzyv.ru/hotel_descr.php?id=566
http://www.tury.ru/hotels/48016.html

# 212
Ето  тук  итук  пише, че плажа пред хотел  Galaxy Beach е с камъни, а входът към морето е ужасен.

Подобно е положението и при Sun Star Beаch Hotel, но за него оценката е доста по-добра.
Входът към морето е каменист и е трудно влизането без обувки, но така е почти навсякъде край Алания.

P.S. Публикувах и видях, че шоколадче ме е изпреварила Laughing И аз в същите сайтове четох.

# 213
  • Torino,IT
Мерси,момичета, ясно Peace

А може ли да ми кажете къде няма каменисти плажове, а пясък...вече разбрах че Кемер и Алания са с каменисти плажове, а Сиде, Белек, Мармарис, Анталия и Бодрум с какви са? Имам нужда от малко ориентация, за да насоча търсенето само за определени курорти  ooooh!

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 23:43 от Lindita

# 214
Сиде и Белек са с пясъчни по-принцип, с най-хубава пясъчна ивица, но е хубаво да питате за хотела, който си харесате как стоят нещата. Например, може плажа да е пясък, а морета чакъл или само чакъл. В Бодрум са предимно кейове и каменисти, но тук-там се срещат и пясъчни. Мармарис е чакъл основно. Но пак повтарям зависи много от хотела, неговото местоположение. Фетие и Патара имат много хубави пясъчни плажове, но пък са откъснати.

# 215
Мерси,момичета, ясно Peace

А може ли да ми кажете къде няма каменисти плажове, а пясък...вече разбрах че Кемер и Алания са с каменисти плажове, а Сиде, Белек, Мармарис, Анталия и Бодрум с какви са? Имам нужда от малко ориентация, за да насоча търсенето само за определени курорти  ooooh!

плажа в градската част на Алания изобщо ама изобщо не е каменист - нито плажа, нито дъното на морето - всичко си е чист,равен пясък. виж в околностите незнам как е,там е твърде възможно да са каменисти,но за градската част това не се отнася ни най-малко!  Whistling

# 216
Знае ли някой,в колко часа сутринта отварят фришоповете на софийското летище?Исках да попитам също така и къде има повече магазини и забележителности,Белек,Кадрие или Серик?Аз си ги представям нещо от рода на нашите малки черноморски курортчета и мислим да отскочим да разгледаме и да се поразходим.Ако имате някакви впечатления или препоръки,ще се радвам да ги споделите!

# 217
Като пътувахме тази година, на Терминал 1 фрии шоповете отвориха малко преди 5 часа.

# 218
Като пътувахме тази година, на Терминал 1 фрии шоповете отвориха малко преди 5 часа.

Margy,благодаря ти за отговора!

# 219
  • София
Летищни такси по 55 лв на човек, като за детето не дължим, понеже няма 2 годинки.

Моля те, кажи ми с коя агенция си комуникираш, та не ти искат летищни такси за детето?
Аз говорих с Тез тур няколко пъти и изрично уточнихме, че за бебета не събират летищни такси. В Алфатур обаче, бяха категорични, че трябва да ги платим. Като видяха, че не могат да ме убедят, че имат основание да ги събират, решиха да ми направят отстъпка за голяма група, която надхвърля сумата за летищните такси, която платих.
А, и още нещо - вероятно си искала да напишеш 55 евро, а не лева?

Извинявам се за забавянето, но нямах възможност да пиша по-рано.
Свързахме се с posoka.com, те са посредници. Погледнах си сега в договора, пише ми "Летищни такси 123,48 лв. *2 пакета" (за мен и за съпруга ми). Плащат се еднократно, а не веднъж на отиване и веднъж на връщане. Объркала съм в предишното мнение, извинявай пак  Embarassed И наистина за детето нищо не са ни таксували, към датата на пътуването тя ще е на година и 3 месеца.
Турагент ни е посока.ком;
Туроператор ни е Тез Тур.

Учудвам се малко за това, което ми пишеш за Алфа тур - мисля, че те също работят главно с Тез тур  newsm78 Но щом в крайна сметка са отстъпили и с тази отстъпка на практика не плащаш за детето - постигнала си своето  Grinning

Приятна и щастлива почивка   bouquet

# 220
  • Torino,IT
Момичета, според вас струва ли си да изчакам преди да резервирам за края на август като изчакам ласт минът офертите, или да резервирам отсега.
Иска ми се нещо по хубаво, а бюджета не е голям, за тези хотели които ми харесват сега са скъпи, дали няма да ги намалят в ласт минът?
Посъветвайте ме  Praynig

# 221
Lindita, почти непредвидимо е положението. Тез тур вече са обявили доста сериозни намаления. Ако пуснат last minute оферти, те ще са за три-четири хотела, за които няма гаранция, че ще са добри. Разгледай дали има stop sale за датите, които те интересуват, в хотелите, които ти харесват и евентуално можеш да направиш някакви изводи. Не че това ти гарантира, че ще смъкнат още цените, но все пак ако няма никакви свободни стаи, ясно е, че няма да има last minute.

# 222
Важното е да има още места по самолетите  Peace

# 223
Момичета, да ви се похваля, направих днес резервация и платих капаро за Мирикъл ризорт от 19.09. Офертата е на Тез тур, а посредник е Травел Мания. Много съм хепи и чакам с нетърпение датата  Simple Smile Ще ходим без детето, но може и с нея ако в последния момент не се променят нещата....

# 224
Честита резервация   bouquet Ако решите да идете с детето, трябва да имате и самолетен билет за нея, предполагам че знаете?

Общи условия

Активация на акаунт