На море в Турция - all inclusive, тема 7

• 68 624
  • 436
  •   1
Отговори
# 225
да, да разбира се Wink

# 226
  • София
Ние вече почти сто процента се отказахме от Турция, но все пак следя офертите, току виж изскочи предложение, на което не бих могла да откажа Laughing

# 227
защо се отказа ???

# 228
  • София
Ами защото изкарахме три седмици на нашето черноморие и нещо не ни се лежурка още една седмица в Турция. Може би ще съчетаем почивка с екскурзия, сега проучвам офертите за Коста Дорада и Барселона Grinning Така, малко по-"културно" да го раздаваме, че само ядене и пиене не става - не мога да си досваля бременните кила, само един ол инклузив сега ми липсва и съвсем ще се зашия hahaha

# 229
Разбирам те напълно Simple Smile И аз сега свалям, че да имам мегдан да качвам после Simple Smile
А иначе и аз за испанско много искам, но цените на това, което предлагат  в сравнение с турските оферти, не могат да се сравнят, имам пред вид, че е доста по скъпо, от турските оферти, и нищо кой знае колко примамливо и интересно...

# 230
  • София
Е, ние в Испания повече ще джиткаме насам-натам, така че няма да търсим петзвезден ол инклузив Wink Не че като сложиш храната, музеите, аквариуми и пр. няма да излезне и повече, ама какво сега - веднъж се живее Hug А за примамливо - не знам, ако Барселона не ти се струва интересна, наистина не знам Mr. Green

# 231
Отдавна не съм ви чела,доста сте изписали,но тази сутрин изчетох всичко Rolling Eyes
Братми катастрофира много тежко и нямах никакво време.Имаше момент в който почивката беше под въпрос.
Но сега със сигурност ще пътуваме на 08.08
Нямам търпение да идва вече,чакаме я от април месец.
В момента хотела го има на ласт мин.но май си е най изгодно да се плати на ранните записвания.
Разликата е от 200 евро в полза на ранните записвания.

# 232
еими, съжалявам за брат ти, дано бързо се оправи и възстанови.
belinda, за нищо на света не мога да кажа че Барселона не е примамлива дестинация, напротив това ми е мечтата от две години насам, но ми се иска да съберем повече парици и да посетим само нея, защото за този божествен град една екскурзийка от 2-3 часа е просто грехота, а точно това правят на тези почивки до Коста Брава и останалите "Кости"/но все пак си зависи и от офертата/
За Барселона поне ми трябва мин 1 седмица, за да и се насладя какато трябва. Живи и здрави догодина Simple Smile А на вас успешен избор:)

# 233
Ох, съжалявам, че разводнявам темата, но и на мен Барселона ми е любимия град. Аз го разгледах точно по време на такава почивка в Коста Дел Маресме. Около 50 минути ни беше пътя от хотела до площад Каталуния. Отивахме сутрин след закуската и се прибирахме късно вечер, точно преди да свърши вечерята. Седем дни изкарахме по 8-9 часа в Барселона и наистина беше чудесно. Разгледахме всичко, което предварително си бяхме набелязали. Ама градът е доста скъп. Това беше най-скъпата ни почивка, т.е. екскурзия.

еими, и аз пожелавам бързо възстановяване на брат ти.

# 234
  • София
Последно, казвам какво съм намислила и спирам да спамя, защото темата все пак е за друго. Значи идеята ми е почивката да е десетина дни, пакет само трансфер и нощувка със закуска. Така ще можем да редуваме целодневни екскурзии до Барселона и другите интересни градчета в околността, с плажуване в самия курорт - все пак нали сме на почивка, трябва и да помързелуваме малко. Храненето навън не е проблем, това е Европа все пак Simple Smile Виж, с тия приказки за скъпотията малко ме изплашихте, но...ще карам на салати, и без това шкембето ми още не е във форма hahaha

И, разбира се, оставила съм си вратичка - ако пуснат Делфин-а на 500 евро, готова съм да оставя Испания за догодина Mr. Green

# 235
  • гр.София
На 05.09 ще пътуваме за Анталия или по точно Алания.Доверихме се на една туроператорска фирма за дестинацията, но хотела ние си го избрахме от брошурка.Някой обаче да го знае този хотел Авентура парк хотел?Дали не сбъркахме в избора си?!

# 236
  • Варна
Ние след голямо умуване резервирахме за Miracle Resort. Миналата година бяхме компания от 3 двойки в Crystal Admiral Side и останахме доволни (тази година в списъка с хотели, които бях набелязала бях сложила и Crysta Family - Belek). Тази година сме за сега същата компания, като две от двойките сме пресни младоженци. Flutter Надявам се да си изкараме добре. Миналата година бяхме от 05.10 до 12.10, а сега сме от 07.10 до 14.10. Бях чела един минус за хотела, че за разлика от другите хотели тук ол инклузива приключва в 15 ч., а ние сме с късен полет през нощта. Има ли някой с пресни впечатления от хотела, важи ли това. Виждам, че Stelita се е завърнала скоро от там, би ли споделила.  bouquet

# 237
Sisil, и ние резервирахме този хотел, но от 19. 09 за 6 нощувки. На много места четох, за този проблем на инклузива и късния полет, но  хората си решават проблема като при издаването на стаята в 12 ч не всички оставят гривните си, например един или двама се прикриват и остават със зелените гривни, а на другите им се дава бяла гривна, която означава ограничен инклузив. Така този със зелената гривничка за грижи за останалите  Simple Smile Ние ще бъдем само двамата с мъжа ми и познайте кой кого ще обслужва  Grinning

# 238
Ние заминава ме в събота с ранния полет,за Мирикал ресор така ,че ще пиша.

# 239
еими, хубаво изкарварване ти пожелавам, после да дадеш пълни сведения и снимки разбира се  Hug

Общи условия

Активация на акаунт