На море в Турция - all inclusive, тема 7

• 68 709
  • 436
  •   1
Отговори
# 165
Задължително идете до Ефес, страхотно място е!

Hug И аз така рабрах, освен това било близко, някакви други идеи  Thinking Нещо за този Лейдис бийч знаеш ли?

# 166
Не, аз ходих в Кушадасъ преди цели 10 години, и то спонтанно, хванах ферибота от Гърция  Laughing На плаж не сме ходили там, предпочитахме да пътуваме из страната, бяхме в Ефес и на следващия ден ходихме до Памуккале, от там до Денизли и с нощен автобус чак до Истанбул  Crazy

# 167
Здравейте на всички! Най-после и аз да мога да пиша в този подфорум!!! Включвам се със съвет към онези от вас, които ще предпочетат Турция освен заради плажуването, също и заради допълнителните екскурзии-миналото лято за малко да изпуснем на косъм екскурзиите до Ефес и Родос с посрещата агенция "Ривиера" в Мармарис и си ангажирахме останалите екскурзии на място-по-изгодно е, а и по-сигурно. И друго-ние пристигнахме рано сутринта и закусвахме в някакво крайпътно ресторантче-гидът не спомена, че т.нар. турска закуска е безплатна и хората за по два геврека и айран платиха по десет лири! Същото е и с почивките при дългите екскурзии-с руските и англоезичните групи тези неща се обясняват подробно, но с бг туристите -не /сигурно защото гидът беше българин Laughing/ И към кандидат-туристите с по-нисък бюджет: "S-Hotel" в Ичмелер не е за препоръчване, казвам го от опит. Иначе ние пътувахме с Емералд Травъл-нямаме оплаквания.

# 168
  • sf
Ние в петък, живот и здраве заминаваме за Хотел Club Maxima, Кушадасъ. Ще пътуваме с автобус , надявам се да оцелеем  hahaha Ползваме Караджъ турс. После ще разказвам.
А иначе някой ходил ли е в този хотел?Отзиви?

# 169
Ние в петък, живот и здраве заминаваме за Хотел Club Maxima, Кушадасъ. Ще пътуваме с автобус , надявам се да оцелеем  hahaha Ползваме Караджъ турс. После ще разказвам.
А иначе някой ходил ли е в този хотел?Отзиви?

Ние сме чак септември, но разчитам и на теб да споделиш за цени , магазини, плажове, екскурзии и да сложиш снимки  Heart Eyes Приятно изкарване  Hug

# 170
  • Разград

Hug И аз така рабрах, освен това било близко, някакви други идеи  Thinking Нещо за този Лейдис бийч знаеш ли?

Мисля,че това е централният плаж.Разходихме се до там една вечер.До колкото разбрах,не се плаща,но има много хора,пренаселено е.Как стои въпроса с чадърите и шезлонзите-незнам.Самият плаж е тесен и дълъг,над него има улица с барчета,магазини,някой-друг хотел,както и туристически агенции.
Друго не се сещам.Друго,ако те интересува-тук съм.

# 171
Моля за помощ Praynig

Искам да попитам към кои агенции проверени от хора вече почивали в Турция мога да се обърна за ваканция там за една седмица на алл инклузив.
Отказахме се от нашто черноморие и сега проучвам оферти за Турция, ходихме в Астралхлидейз, но там предлагат за Анталия, Кемер , като ни казаха че няма пясък, а смес от чакъл и миди на плажа. на мен ми се искаше пясъчна ивица, затова сега се чудя към коя др.агенция да се обърна и за други предложения. По горе в темата четох за Алфатур и Тез тур, какви са им цените и кога са чартърните полети, все за събот аи неделя ли става въпрос. Ще съм  благодарна на всякаква инфо, защото трябва да се действа бързо а и досега никога не съм била там и нищо не ми е ясно.
Благодаря   ви:bouquet:

По мое лично мнение и впечатление най-хубавите плажове са тези в Алания - намира се на 120км от Анталия.Плажната ивица е известна с името "плажа на Клеопатра" - пясъка наистина е много чист и ситен. няма никакви камъни, миди, водорасли, морски твари и т.н. Водата има син флаг - можеш да прочетеш за него повече в гугъл - най-общо казано това е нещо като "сертификат" че водата е изключително чиста. морето е много спокойно. август обаче е много топло (според мен поне) смятам,че алания е чудесна дестинация за почивка в началото на септември
за агенция бих ти препоръчала алфатур, но да ти кажа няма голямо значение коя ще избереш - цените са почти сходни ,а и почти всички работят с тез тур

# 172

Hug И аз така рабрах, освен това било близко, някакви други идеи  Thinking Нещо за този Лейдис бийч знаеш ли?

Мисля,че това е централният плаж.Разходихме се до там една вечер.До колкото разбрах,не се плаща,но има много хора,пренаселено е.Как стои въпроса с чадърите и шезлонзите-незнам.Самият плаж е тесен и дълъг,над него има улица с барчета,магазини,някой-друг хотел,както и туристически агенции.
Друго не се сещам.Друго,ако те интересува-тук съм.

Интересува ме разбира се Simple Smile Вие какви екскурзии посетихте, въобще какво според теб си залужава  да се види там ?

П.С. hubavoto_f-4e  сега прочетох за този плаж на Клеопатра, далече ли е от Кушадасъ

# 173
  • Разград
VIKI_I,ходихме до Ефес,на 20 км е от Кушадасъ.Отидохме към 9,30 часа и беше ужасно горещо.Не можахме да го изминем по цялата дължина.Дълъг е 2 км и връщане 2 стават 4 км.По средата се отказахме,не бяхме готови за горещината,бяхме и с малко дете,сериозно се притесних и се върнахме.Съветвам ви да отидете или да отидете рано сутрин,или по-късно следобяд.
Мислехме да отидем и до Памуккале,но е на 200 км и се отказахме.Предлагаха ни и целодневна разходка с корабче,като осигуряват обяд+всякакви напитки през цялото време за 20 лири на човек,но пак се отказхме,заради детето.
За плажът на Клеопатра ми разказа сестра ми,мисля,не беше далеч от Кушадасъ.
Предполагам в хотела ви ще има брошури с предложения за екскурзии,в нашият имаше и на български език.
Вечер обикаляхме по центъра на Кушадасъ,като за 3 вечера обиколихме само няколко улици.Те са много,пълни са с магазини и заведения,както и с хора.

# 174

... ходихме в Астралхлидейз, но там предлагат за Анталия, Кемер , като ни казаха че няма пясък, а смес от чакъл и миди на плажа. на мен ми се искаше пясъчна ивица, затова сега се чудя към коя др.агенция да се обърна и за други предложения.

По мое лично мнение и впечатление най-хубавите плажове са тези в Алания - намира се на 120км от Анталия.Плажната ивица е известна с името "плажа на Клеопатра" - пясъка наистина е много чист и ситен. няма никакви камъни, миди, водорасли, морски твари и т.н.

За да се възползва човек от плажа Клеопатра", трябва да почива в хотел в самия град Алания, при това да е горе-долу в центъра, за да е близо и да му е удобно. Там обаче има главно 3-звездни и тук-таме 4-звездни хотели, които на се най-удачният избор за почивка.  Делфин делукс, в който бяхме ние, също се води в област Алания, но мога да заявя, че рядко съм виждала по-каменист плаж. Изключено е човек да влезе бос във водата, трябва да се ползват обувки.
Както е писала и Татяна, и според мен що-годе хубав пясък има в Лара и на някои места в Белек, но той по-скоро прилича на строителен, отколкото на фин, бял пясък, какъвто има по българското крайбрежие.

Lindita, най-богатия избор на хотели предлага Тез тур, така че най-добре е да се ориентираш към тях и да разгледаш техния сайт. Дневни полети имат в събота, а нощни в събота и понеделник. Ако искаш някаква по-конкретна информация, питай.

# 175
  • Torino,IT
Благодаря ви за отговорите момичета  bouquet
Аз не успях да намеря сайта на Тез Тур, в гугъл ми излизат само руски страници, но разбрах че са партньор на Алфа тур и най вероятно ще отида до Алфа турс, или Емералд Травъл, имат ли офиси в София?

# 176
П.С. hubavoto_f-4e  сега прочетох за този плаж на Клеопатра, далече ли е от Кушадасъ

Няколко стотин км  Laughing

# 177
  • Разград

Значи нещо съм се объркала. newsm78

# 178
Благодаря ви за отговорите момичета  bouquet
Аз не успях да намеря сайта на Тез Тур, в гугъл ми излизат само руски страници, но разбрах че са партньор на Алфа тур и най вероятно ще отида до Алфа турс, или Емералд Травъл, имат ли офиси в София?
Странно... newsm78
Хотели, предлагани от Тез тур
Цени на пакетите на Тез тур

Централният офис на Алфатур е до Министерство на земеделието, на бул. Ботев № 57.

# 179
VIKI_I,ходихме до Ефес,на 20 км е от Кушадасъ.Отидохме към 9,30 часа и беше ужасно горещо.Не можахме да го изминем по цялата дължина.Дълъг е 2 км и връщане 2 стават 4 км.По средата се отказахме,не бяхме готови за горещината,бяхме и с малко дете,сериозно се притесних и се върнахме.Съветвам ви да отидете или да отидете рано сутрин,или по-късно следобяд.
Мислехме да отидем и до Памуккале,но е на 200 км и се отказахме.Предлагаха ни и целодневна разходка с корабче,като осигуряват обяд+всякакви напитки през цялото време за 20 лири на човек,но пак се отказхме,заради детето.
За плажът на Клеопатра ми разказа сестра ми,мисля,не беше далеч от Кушадасъ.
Предполагам в хотела ви ще има брошури с предложения за екскурзии,в нашият имаше и на български език.
Вечер обикаляхме по центъра на Кушадасъ,като за 3 вечера обиколихме само няколко улици.Те са много,пълни са с магазини и заведения,както и с хора.

благодаря ти за отговора   bouquet Ние сме само двамата, но ще имам впредвид това което ми каза ..

Тъкмо прочетох малко в гугъл за него и се навих...  Confused Живот и здраве съм решила да посетя всчики по известни курорти в Турция и догодина съм си заплюла Анталия  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт