Пазаруване от сайта на Victoria's secret - 6

• 29 973
  • 457
  •   1
Отговори
# 315
 newsm10 Браво tedd!!!
Исках да те поздравя за разправията, амбицията, нервите и най-вече за споделянето с всички тук какво правиш по въпроса!  Peace
В крайна сметка си платила само 5 лв. за бланка (каква бланка точно?), така ли?
Митническа декларация искаха ли ти от митницата за пратката с незначителна стойност?

получих си поръчката, която беше изпратена чрез ЮПС/ИнТайм, в нея нямаше нищо за мен, ама в крайна сметка реших да видя защо ме таксуват за щяло и нещяло... в крайна сметка, ако се ръководя по описанието в първия пост и следвам указанията от ИнТайм трябваше да платя : 12лв цесия+15лв за декларация+ 14 артикула *6лв=111лв за поръчка на стойност 170$. След като вчера ми се обадиха от ИнТайм с молба да не връщам пратката, да ида да си взема цесията без да им плащам нищо, така и направих, от там ме пратиха в митницата както си му е процедурата, отидох си на гишето и казаха ето я бланката, цялото попълване е 5лв, там стана ясно, че в цесията при освобождаването на пратката от София са сумирали стойността на стоките в евро което автоматично разбирате означава- мито и ддс. Това се прави с цел митничарите да ви изискат пратката, да я отворите пред тях и така да видят реалната стойност на пратката, но тя както се досещате е задържана от ИнТайм в техния офис и за да ви я дадат- плащате! На всичко отгоре, като се махне доставката минава под 150 евро...Следващия куриоз- уточнихме, че стоките идват от щатите, най- малкото че мога да отворя сайта на ВС и да сравня от акаунта си стойността, абе момичето е разбрано и явно не се сблъскваше за първи път с това, та направи ми всичко, удари ми печата, отивам в ИнТайм и получавам въпрос: " Ама освободихте ли я?????" Laughing ами да, пратката си е в мен, пак ще поръчам и пак да е през ИнТайм, пак ще се разправям, все още очаквам становище от няколко комисии по моите проблеми и ми предстои да пиша извинителни мейли на Виктория, за дето няма да им върна пратката, но доказах не само на мен, но и на вас, че "можело значи". Смятам, че ако всички започнем да си търсим правата, това нещо може да спре, ако някой се интересува с какви комисии, агенции и така нататък съм кореспондирала, за да докажа че тия пари нямат право да ми ги искат /да пише лс/, на основанието на някакви техни вътрешни правила, особено 12те лв за цесия са тяхната гаранция, че аз ще ида да си взема пратката от митницата! Представяте ли си, а ако не ги платя- ми конфискуват съответно пратката ooooh! абе интересно ми беше, ама моралното удовлетворение си струва Joy

Искам да кажа на argun, lina d, gold_leidi и Didka_b, че нещата са при мен и ще ги разпратя Hug  bouquet

# 316
Изключително държах да ви направя съпричастни, защото смятам, че това което правят с нас е първо както се оказа абсолютно против всякакви съгласия, които ние даваме на Виктория Сикрет когато плащаме, второ- аз нямам физическа възможност, която да ми позволява да издържам куриерите, пък и да имам...няма да са те Joy

иначе- да, щом е внос за над 45 евро искат да се попълни декларация за внос, нея можете да си попълните сами, но аз нямах време и затова предпочетох да дам 5лв, които са нищо в сравнение с исканото от ИнТайм Peace

# 317
 Joy държа да кажа- пак са ме шипнали с ЮПС, сега си пригласям пак мейлите да съм подготвена като ми се обадят hahaha

# 318
Joy държа да кажа- пак са ме шипнали с ЮПС, сега си пригласям пак мейлите да съм подготвена като ми се обадят hahaha
Значи чакаме втора серия "Теdd и UPS". 

# 319
 smile3521 тъкмо си разпечатах всички потвърждения за плащането, за да удостоверя, че се плаща в ДОЛАРИ, преди да ме попитат пак- ама то ВС е в щатите..що са ви писали евро... smile3508

# 320
супер се радвам че имало такава темичка, записвам сее  bouquet   Hug  Party

# 321
Девойки само искам да Ви споделя за моята несполучлива поръчка /по-точно смяната с по-малък номер/, ако си спомняте. Върнах по-големия размер долнище на бански по пощата с препоръчана поща срещу 6 лв. и поръчах ново по-малък размер на ВС и днес вече получих потвърждение, че е изпратено таксуваха ми го на редовната цена /първото беше на разпродажба/ и без никакви други разходи за транспорт и т.н. и ми обясниха, че като получат това което съм върнала ще ми върнат парите за него. Това е, което исках да споделя и дано съм била полезна. Сега май и аз ще имам ядове с UPS, къде мога да прочета че пратки до 150 евро не подлежат на обмитяване #Crazy може и на ЛС. Предварително Ви благодаря.

# 322
аз бе разбрах- пратили са ти с ЮПС другата пратка ли? А за обмитяването и от ЮПС ще ти кажат че не се обмитява, просто те си имат вътрешно- нормативни актове, по които те таксуват Peace

# 323
аз бе разбрах- пратили са ти с ЮПС другата пратка ли? А за обмитяването и от ЮПС ще ти кажат че не се обмитява, просто те си имат вътрешно- нормативни актове, по които те таксуват Peace
не и другата е пратена по пощата, но поръчах нещо от ebay и май ще ми го пратят с UPS /малко извън темата, за което предварително се извинявам/ и за това исках да разбера  каква нормативна база трябва да цитирам за да мога да си освободя пратката. Намерих кой е регламента и ти благодаря ти за помоща и усилията, които си положила да отстояваш правата си. Приятна вечер  Peace

# 324
  • Belgium
Момичета, говорих с модератор относно несполучливите ни покупки.

За съжаление показването им в темата е против правилата. Съветът им е да ги обявяваме за продажба (ако искаме да ги продадем естествено) в Продавалника  Peace

# 325
  • Плевен
Съвет към клиентите на ВС:

# 326
момичета виждам че някой си е направил труда да направи нов албум за неуспешни порачки,което е много добре.апелирам към всички да сложите нещата си там за да може да ги разглеждаме и да ви оттървем от тях  Laughing

# 327
  • Belgium
Може, който качи нещо ново в албума, просто да го спомене, за да идем да разгледаме  Laughing

# 328
Може, който качи нещо ново в албума, просто да го спомене, за да идем да разгледаме  Laughing

добра идея Peace

има ли желаещи за поръчка, сърбят ме ръцете за ИнТайм вече Mr. Green

# 329
Теди,
явно си им вдигнала мерника и на ИнТайм  Laughing Ще ти пусна линкове до довечера.

Общи условия

Активация на акаунт