Пазаруване от сайта на Victoria's secret - 6

• 29 971
  • 457
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте,
Нашите поръчки са шипнати вчера, също с UPS. Вече пътуват за Германия според тракинг ситемата на UPS. Четвъртък или петък ще са в София по мои изчисления и предишен опит.  Hug
Стана малко объркване (по вина на ВС) и затова пуснах три поръчки вместо две и тъй като ми отказаха час по късно да канселират повтарящата се поръчка сега имам и аз за разпродаване.  Mr. Green Каквото остане непродадено ще им го върна с препоръчана поща, както спомена tinti_minti - така че на мен определено ми помогна информацията ти мила.  Hug Благодаря!
Може да погледнете в "Неуспешни покупки" дублиращите се неща.  Laughing
Качила съм само някои за сега. Другата седмица ще кача и останалите.

# 331
Момичета събираме се вече за следваща поръчка за София и страната.  Wink Пращайте ми линковете и да пазаруваме!  Laughing

# 332
Теди,
явно си им вдигнала мерника и на ИнТайм  Laughing Ще ти пусна линкове до довечера.

че сега и промодските пратки ми бавят...а съвсем скоро ще трябва служебно да работя с тях hahaha дресирам ги от рано hahaha

# 333
Много се радвам, че съм била полезна. Тедд а ако има място аз мога да се включа с нещичко при вас ако има място разбира се  Laughing

# 334
има да Peace

# 335
i az bih se vklu4ila!

A nqkoi bi li mi kazal za 122 $ kraina suma kolko 6te platq na mitnica

# 336
момичета, ще ви помоля тези които чакт пратка от мен да ми драснат по едно ЛС, че затрих без да искам файла с поръчката Laughing Embarassed

# 337
Jen_Jen, може ли линк за това "неуспешни покупки", много искам да погледна  Grinning

Здравейте,
Нашите поръчки са шипнати вчера, също с UPS. Вече пътуват за Германия според тракинг ситемата на UPS. Четвъртък или петък ще са в София по мои изчисления и предишен опит.  Hug
Стана малко объркване (по вина на ВС) и затова пуснах три поръчки вместо две и тъй като ми отказаха час по късно да канселират повтарящата се поръчка сега имам и аз за разпродаване.  Mr. Green Каквото остане непродадено ще им го върна с препоръчана поща, както спомена tinti_minti - така че на мен определено ми помогна информацията ти мила.  Hug Благодаря!
Може да погледнете в "Неуспешни покупки" дублиращите се неща.  Laughing
Качила съм само някои за сега. Другата седмица ще кача и останалите.

# 338
момичета, могат ли да се поръчват течности? преди година някъде за последно пробвах поръчка, но не ми даде течности да си избирам..?

# 339
Отиди на първата страница и там ще откриеш лика към неуспешните поръчки. До колкото знам само някои продукти от козметиката може да се поръчват, но на какъв принцип за огромно съжаление не знам, да кажат тези които са поръчвали, аз лично смятам да поръчвам от козметиката им скоро.

# 340
Не става козметика. Аз се опитах да си поръчам чрез Тедд, но не ги дават до тук. Така че през приятелка в Америка си поръчвам. Crazy

# 341
i az bih se vklu4ila!

A nqkoi bi li mi kazal za 122 $ kraina suma kolko 6te platq na mitnica

Ако става дума за поръчка от ВС или някой друг сайт /т.е. изпращача е юридическо лице/ нищо не дължиш т.като не надвишава 150 евро, но ако е от физ.лице не знам как ще ти ги тарифират /зависи от тар.номер % мито/. Дано съм била полезна  Wink

# 342
Не става козметика. Аз се опитах да си поръчам чрез Тедд, но не ги дават до тук. Така че през приятелка в Америка си поръчвам. Crazy

и аз така примолвам за нещо от време на време, ама ми се искаше сама да мога да поръчвам...за съжаление нямаа  Whistling

# 343
Неуспешни покупкиwww.snimka.bg
име и парола: vsecret
Логваш се и ще ти излязат албумите

# 344
мерси! влязох, но има (само) 3 неща, толкова ли са или аз нещо не правя както трябва?

Общи условия

Активация на акаунт