Перник-18

• 29 161
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Алиса, и мен от миенето със сапун много ми се изсушаваха гърдите, но нямаше как - трябваше да ги почиствам  от разните мехлеми и мазила, та Вики да не ги хапва и тях Mr. Green Светлето добре ти е казала да намазваш мехлем в/ху някаква подплънка и да слагаш в сутиена. Аз лично съм слагала даже чисто краве масло, за да ми омекотява кожата и вместо подплънки, защото въобще не знаех, че съществуват, използвах ежедневни тънички превръзки Embarassed  ама вършеха работа.

# 136
Само минавам на бързо за да ви кажа че операцията мина много добре.Кики не разбра какво стана. Дадоха му сокче с приспивателно,заспа вкараха го в операционната и след 15 мин. ми го дадоха. Събуди се и си тръгнахме. Сега отиваме на плаж . Дано да е хубаво времето,че за сега е малко облачно.Ако не става за плаж ще си направим разходка .

# 137
  • Перник
Браво, Нанси Hug Моя позната наскоро се подложи на подобна операция и каза, че нищо не е усетила. Добре, че детенце не е разбрало нищо.

# 138
Браво Нанси, радвам се че всичко е минало добре. Май не става за плаж, но е чудесно за разходка.
Аз използвам подплънки постоянно, защото ми тече кърма, така че мажа и на тях. Май лансиноха помага, защото вече пак кърмя, но ме боли, мъчим се да поправим захапката, но засега неуспешно, захапва само зърното.

# 139
Момичета видяхте ли по новините? Даваха, че Перник  е единствения град на Балканите, където има подземен музей на минното дело. Отворен е през 1986 г. , но покрай демокрацията е разграбен и сега са го възстановили. Даже казаха, че ако има кой да го финансира могат да го превърнат в нещо като подземен Дисни свят със скоростни влакчета и т.н. Въобще не знаех, че имаме такова нещо.  Embarassed Егати направо ме е срам. Даже детето още не сме го водили на крепостта Кракра.

# 140
Боби, аз го знам, водили са ни от училище Peace Намира се точно до историческия музей Peace

# 141
E мимавам да ви кажа,че времето беше чудесно за плаж.От 11 до 15 часа си имаше постоянно слънчице и даже малко изгорях. Във вторник пак сме там - ако има желаещи може да дойдете. Даже сега ходихме и на картингите в квартала до 4-то у-ще и там беше хубаво но са много скъпи -2.50 за нищо време и Кики се прибра с рев .Утре даже щяли да слагат влакче и въртележки, но няма да го водя за да не закъсвам пак. Утре вечер ще го водя в Чегевара-там много му харесва ,а и на мен -поне са по прилични цените.ЧАО мамчета , лека вечер и много   love001

# 142
  • от Луната
В Минния музей не е лошо.Аз скоро ходих, но не в работно време (свекър ми работи там). Има макет на кон и МИшка като си го хареса и само тормозеше баща и да я качва Mr. Green. А на крепостта е страхотно. Ние вчера минахме от там с милото, но през деня. А вечер ще е още по - красиво защото има много прожектори. Тя от нас се вижда де, цялата е осветена. Сложили са и макети на стенобойни машини, окосено е има си и охрана Party

# 143
  • Перник
Нанси, радвам се, че операцията е минала добре  Peace
За минния музей само съм чувала. А на крепостта и ние не сме водили Калоян, но той едва ли ще схване какво точно е това в момента  Wink Освен слдващата среща на форума да я направим там  Mr. Green
Ние вчера бяхме на Боснек - ходихме да си прибираме баба и дядо, та откарахме цял ден. Калоян спа само половин час - в колата на отиване. Опита се да заспи и на връщане, ама не му дадох и в резултат запса в 10. Иначе хвърля камъни в реката, тича из двора, яде кюфтета, бра лИпа...

# 144
Изпуснах ви някъде по трасето. Simple Smile Hug  bouquet

# 145
Здравейте, и аз чакам бебе и бих желала да обменим опит,
естествено ако ме приемете Embarassed
  bouquet

# 146
Добро утрооо  на всички food010
Вили,добре дошла  bouquet
Леко бременеене и здраво бебче ти пожелавам Hug

# 147
  • Перник
Вили, добре дошла при нас  Hug Ако ни разкажеш повече за себе си няма да се разсърдим  Wink Например, в кой квартал живееш?

Я кажете, освен от "Блу поинт", от някъде да могат да се купят свестни бански на поносими цени?

# 148
Вили, добре дошла при нас  Hug Ако ни разкажеш повече за себе си няма да се разсърдим  Wink Например, в кой квартал живееш?

Я кажете, освен от "Блу поинт", от някъде да могат да се купят свестни бански на поносими цени?
Ама те в Блу поинт само цените са поносими. Банските вече не са свестни. Аз си купих два , които с по две обличания и изпирания сега освен за бельо задруго не стават. Sad

# 149
Привет дружинка HugГоляма жега ей  Nature Sunny ще се разтопя някъде по пътя.
Вили 1902 добре дошла. Казвай от къде си точно, на колко години,кой е любимия ти цвят, кой ти беше класен до 8-ми клас Mr. Green
Светле, няма ли бански и в Зора, дето шият бельо newsm78

Общи условия

Активация на акаунт