Перник-18

• 29 109
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
Момичета благодаря за пожеланията Hug
Мама Ели, Честит рожден ден на патерици  bouquet Да си жива и здрава, много щастлива и обичана жена и майка  bouquet
Вчера беше най-ужасния ми ден....егати рождения ден, малкия получи първите си колики Sick Цял ден рева и не можеше да спи, очите му се бяха подули за сън, а не може..нали го боли. Тамън изпразни шкембето и спре да го боли и извие от глад и се почва отначало Sick Купихме му капки Биогайа и го поуспокоиха, защото заспа и спа доста време, трябваше да го будя да яде. Може би и защото се изнервих много вчера от днес като че ли нямам толкова кърма newsm78 Друг път ми ставаха гърдите твърди, а сега си стоят меки...може и да спре Cry
Няма да спре - спокойно. Почивай си повече днес и всичко ще е наред. На мен нямаше грам кой да ми помогне и от преумора и стрес се стигна до там. Иначе за коликите - сигурно знаеш,но: топла пеленка на коремчето, лежане по корем /естествено не без надзор/, бял шум, Инфакол, сукане на биберонка или цицка  Grinning - не са Бог знае какво,но облекчават. Дано ви минат бързо,че Криско до 5м го тормозиха.  Peace

# 286
И ние имаме колики, давам еспумизан по 25 капки преди храненето в 15, 18 и 21 часа и чай на Хип от копър или копър, лайка, анасон вместо вода. Определено намаляват коликите. От два дни и на мен кърмата ми намалява, особено вечер, затова пия чай за кърмачки на Хип. Надявам се да е временно явление, но оня ден го кърмих и на двете гърди и след това изцедих само 30 г, което додадох, че търсеше още. Дано да е покрай вълнението и да премине.

# 287
Честито малко мъжленце на Катето!!!
hbdayна Миленка и Ели и от мен да сте живи и здрави.
При нас нищо ново освен,че Кальо вече има два горни кучешки+два горни кътника в попълването с бройката зъбки.Вече е с цели 12 броя.
Много е щур и не ме оставя и за секунда.Но като ми остане време ви хвърлям по едно око,за да не ви забравя.
Хайде хора целуки и спокойни дни.

# 288
Благодаря за поздравите!
Милена, не се предавай, момиче!!! Живота с бебе е различен, но е не по-малко вълнуващ и прекрасен. Ще има много безсънни нощи и мъничето няма да пита какъв ден е днес. Зареди се с много търпение, усмихвай се и се радвай дори на плача на бебчо /така ще се развият дробовете, а гласа му е чудесен/ В никакъв случай не се отчайвай и не се нервирай, пази се, още нищо не си видяла. Като приключат коликите идва най-прекрасния период от бебешката възраст. Мисли си с надежда за това. Целувки на бебчо! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И да внимаваш какво си хапваш, че уж се отразявало в кърмата. Hug Hug Hug

# 289
  • Перник
Милена, Ели, аз къде съм била, та не съм разбрала, че сте рожденници  Embarassed Честито на патерица! Желая ви да сте здрави и обичани!   bouquet

Милена, спокойно, няма да ти спре кърмата. Почивай си, яж плодове, супи, ядки (без фъстъци, че са алерген), мюсли, пий течности. Можеш да си вземеш и лактогенен чай (за такъв само съм чувала, не съм купувала, но като питаш в аптеката, трябва да знаят)  Peace

Някой наема ли се да пусне нова тема, или аз да се пробвам?

# 290
WinkТи. Grinning

# 291
  • Перник
WinkТи. Grinning

Е, добре, ето я новата тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=419294.new#new

Общи условия

Активация на акаунт