Перник-18

• 29 117
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
  • от Луната
Магазина на Ганчев е този зад ГУМ.
Ани, ти трябва да си прецениш, но ако тръгнете трябва да вземеш висок фактор слънце защитен, да не го излага те на преки слънчеви лъчи и на плаж сутрин да е най-късно до 10.30 - 100, а след обяд след 18 часа. Според мен е малко бебето, за море, но пък от друга страна и там бебета се раждат и си живеят добре Mr. Green. Та ти ще си прецениш плюсовете и минусите. Има и доста писано по темата във форума, поразрови се..
Миленка е права тия аптеки са най-ефтини, новата е на Кракра срещу старата баня

# 31
Аничка, аз заведох Габи на море на 2 години без няколко дни. Ден преди да си тръгнем тя пипна гастроентерит. Лежахме 2 дни в заразно на бургаската болница и се заразих и аз. Самоизписах се, а тъпите доктори от яд, че няма да си вземат пътеката така жестоко й биха последната инжекция, че детето умря от болки, а на мен ми идеше да пребия сестрата. Прибрахме се с повръщащо дете с температура, мъжа ми караше със 150 км/ч, а майка ми беше подготвила всичко, за да ни приемат в нашто заразно. За щастие Станкова реши, че може детето да се оправи и само с инжекции и прием в болница не е необходим. 10 дни водех детето 2пъти дневно на инжекции, направиха го цялото на решето. Като си припомням какво съм преживяла сълзите ми потичат. Под две годинки не бих завела дете на море. Само като си помислиш, че там трябва да го къпеш с тяхната вода и ако погълне от нея може да се получи същото, а пък и колко багаж трябва да вземеш само за бебето. При това ние бяхме при роднини а не на квартира.
И все пак има смелчаци, които водят бебете на море, дори четох за такива в Бг мама. Винаги съм казвала, бебето си е твое и ти си взимаш решенията и си носиш последствията. Но това не е почивка. Аз лично бих оставила бебето тук и бих отишла само с мъжа ми и разбира се дъщеря ми, вече е голяма. Тази година ще пропуснем, защото трябва да кърмя,ако имам кърма, пък и майка ми ще си похарчи цялата отпуска, за да ми помага след раждането и няма да има кой да гледа бебето. Дано поне стигнем до Рударвци.

# 32
  • Перник
Aни, момичетата са писали за морето - ти преценяваш  Peace имам познати, които си водиха бебто на море на 3 месеца. Ние ще водим Калоян за пръв път тази година, живот и здраве. И въпреки, че е вече "голям" пак се притеснявам какво ще яде, да не пипне някой вирус, колко дрехи трябва да помъкна, как ще се наложи да пера (НЕ пера на ръка вкъщи), защото той пълни една перална за 2 дни, как ще се чувства на непознатото място  Crazy

# 33
Аз заминавам на море с Калин в Понеделник.Така,че Калин ще ходи на море на 1година.

# 34
Здрасти момичета Hug
Гледам обсъждате бебета и ходене на море. Ние Вики го заведохме на две годинки за първи път на море. На втория ден му стана нещо- от храната ли, от водата ли и започна да повръща. Добре, че му мина бързо за ден или два. Не съм привърженик на ранното водене на море. Но пък съм виждала бебешори на няма и годинка да ги водят на палатка. Така, че всеки си решава сам.
Ир, поздравления за темата. Беше ме питала откъде познавам Зорница- майката на Сашко - в едно училище  бяхме. Тя е съученичка на сестра ми.
Мимка, как се нави да стоиш толкова време права пред "Явор" с голямата пупа Grinning

# 35
Мимка, как се нави да стоиш толкова време права пред "Явор" с голямата пупа Grinning
Като съм отишла вендъж до там няма отказване Mr. Green
Днес си поръчахме спалня, цял комплект де, но от Технокомерса. Там си бях харесала една, а пък сега точно нея решили да я намалят с 350лв и направо ударихме кьоравото Crazy Дано скоро я докарат и да я сглобяваме, че ще има великото преселение на народите Crazy Докато си преместя всичките дрехи в новия гардероб ще хвана мускулна треска от слизане и качване по стълбите Mr. Green
Относно морето, мен са ме водили на плаж още преди да навърша година. Ама баба живее на морето и няма как Mr. Green

# 36
ООО ние се научихме да си слагаме ръчичката в устата но дори плува бибката и ръчичката му е по сладка tooth
Хайде да почерпя че днес правим 2 месеца Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle

# 37
ха да сте ни живи и здрави  Tada  bigdance2

# 38

Безгрижно и щастливо детство на малкия Жорко! И железни нерви на мама.

# 39
ani4ka,честита месечинка  bouquet
Да сте живи и здрави,много щастливи и послушни! newsm32 smile3525

# 40
  • Перник
Аничка, честита месечинка! Живи и здрави да сте!

# 41
Поздравления и от мен  bouquet и както е казала alissa здрави нерви мамче Анче Grinning
Малинка, как си момиче? Загуби ми се нещо ти. Казваше, че ще ходиш някъде newsm78 Беше ли, върна ли се....
Билка, на вас леко пътуване към морето. После искме доказателства. Grinning

# 42
Добре съм благодаря,сега има доста работа във фирамата и ви чета повече отколкото пиша.
Още не сме ходили,от 25 съм отпуска и на 26-ти тръгваме.Ще разказвам като си дойда.
Иначе при мен няма нищо ново засега Wink

# 43
Абе вие ще спрете ли да публикувате такива апетитни почерпки! Все пак има и бременни, които влизат и ги гледат, поне сложете по едно предупреждение да си затваряме очите! А пък как ми се пие коктейлче! Шегувам се, всичко е наред, но все пак сега ще отида да опустоша хладилника и някой истински бонбон, че... А на тези, които отиват на море, хубаво време и да се изкъпете и заради нас! Вземете си аутан за комари, особено за бебчетата.

# 44
Абе вие ще спрете ли да публикувате такива апетитни почерпки! Все пак има и бременни, които влизат и ги гледат, поне сложете по едно предупреждение да си затваряме очите! А пък как ми се пие коктейлче!
Анджък! И аз така- като мерна някоя такваз почерпка и като заточа едни лиги пред монитора.... Имайте милост бе хора! Някои се оптваме диета да пазиме  Mr. Green
Майтапя се, ъфкорс Joy

Общи условия

Активация на акаунт