Перник-18

• 29 145
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
А матрака какъв ви е? Ние трябва да си купуваме нов матрак, насочила съм се към магнифлекс, че досега бяхме с пружинен на Тед, но за 5 години се издъни и вече страшно ръби, повече никога у нас няма да влезе Тед! #2gunfire Иначе честито за новата спалня, пък след някоя година да направите сестричка на бебчо на нея luvbed. Внимавай с преумората, по-добре остави бабите да изперат дрехите, ти ще переш всеки божи ден след това, повярвай ми. През първата година аз не перях бебешките дрешки на пералня, просто не можех да събера достатъчно, а нали на бебето дрехите се перат отделно wash hang 1ironing. Почивай си максимално, после няма да имаш време за тикива екстри. Хареса ли си креватче за бебо?
    Аз до края на следващата седмица трябва да родя, така че е въпрос на дни. Вече съм си избрала комплект за изписване.

# 61
Какво да споделя за сватбата - няма да е традиционна, ще бъде просто една празнична вечеря. Ние сме от 5 години заедно и никога не сме искали някаква огромна сватба. Сгодени сме от 2 години и най - накрая решихме да се оженим. Вече почти всичко е готово остана само торта да поръчаме и така  Hug

# 62
  • Перник
Алиса, аз пък от самото начало си пера дрехите на Калоян в пералната - кога пълна, кога 1/2. Е, майка ми има изцепки - пере по 1-2 парцала на ръка, та ми обърква сметките за зареждане на пералната  Laughing

# 63
И аз пера по една пералня седмично на малката с нещата. Тя има доста дрехи и събирам, като сложа хавлийка, пеленки и чаршафчета и пълня до дупка пералнята. Обаче оаканите бодита ги запирам първо на ръка.
Клеаа и ние правихме нещо подобно, тъй като не желаех бели рокли, роднински сбирки и дандании.
Леко раждане на Алиса  Hug

# 64
Половин пералня съм пускала веднъж седмично, когато й перях чаршафите. Този път няма да е така, мисля да пускам дрехите на двете си деца заедно. Иначе дъщеря ми си пълни една пералня седмично, неизбежно е, по един тоалет на ден в градината, като сложиш якета, чаршафи, домашни дрехи, сега ще сложа и бебешките и готово. Иначе не мога да събирам наповръщани или наакани дрехи и да ги складирам по седмица, по-лесно е да ги преплакна набързо.
    Моята сватба беше със приятели и родителите, точно 22 души с нас, дневна сватба, с DJ и никакви ритуали, в един малък софийски ресторант - мъжа ми е софиянец и държеше там да се оженим. И бях с къса рокля, мнооого бременна - пети-шести месец. Клеа, като ви оженят да настъпиш младоженеца първа и първа да стъпиш на платното. Жените трябва да управляват, я! Няма да се даваме на мъжете Grinning

# 65
Матрака е Нани, двулицев, от едната страна е отбелязан, че е за лятото, а от другата за зимата Crazy Аз нищо не разбирам от матраци, този беше на мострата на спалнята и питах момчето дали е добър и той каза че е и поръчахме такъв  Crazy Дали е хубав ще разберем след време Peace Бил антиалергичен, антистатичен и незнам си кво още Crazy
Креватчето го взехме миналата седмица и сега само чакам да докарат и протектор за матрака и ще го наглася. Купила съм всичко за бебо без козметиката и памперсите.
Аз ги пера бебешките неща в пералнята, днес пуснах 2 със чаршафи, завивки и обиколници. Утре ще пусна и една с бельото, а на ръка ще изпера само горните дрехи, така съм решила Peace Не ми тежи, все пак е само едно натискане на копчето Whistling От лежане ме болят вече костите, а пък като тръгна да се разхождам краката ми стават огромни и няма оправия, ни така ни иначе Sick Ама ще избутам още един месец и ще се "излекувам" Peace
Свекървата ми помага с чистенето покрай ремонта и нанасянето, и дрехите ще изпере ако я оставя ама аз пък не искам, много държа тея неща аз да си ги свърша Whistling

# 66
  • Перник
Милена, не е лесно с големия корем в жегата, но още малко ти остава - точно най-големите жеги  Wink
Като гледам колко рядко перете - или аз съм маниак на тема чистота (което си е така де  Embarassed) или детето ми е голям мърльо (и това е вярно). У нас най-експлоатираните уреди са пералната и прахосмукачката - по веднъж на ден се пускат (поне).
За матраците - нашите са Голд Аполо, на 3 години. Единия (на който спи мъжо) вече е за смяна, ама...за догодина съм замислила разни приключения  Crazy

# 67
аз пък да си призная-темата чистота не ми е фикс идея,но пак включвам бебешки дрешки по веднъж на два дни с пълна пералня. не знам от кога те съм си виждала кошовете празни, а пералнята върти всеки ден - кога с дрехи на бебето,кога наши,кога чаршафи...

# 68
Ние трябва да си купуваме нов матрак, насочила съм се към магнифлекс, че досега бяхме с пружинен на Тед, но за 5 години се издъни.

# 69
Ние трябва да си купуваме нов матрак, насочила съм се към магнифлекс, че досега бяхме с пружинен на Тед, но за 5 години се издъни
Magniflex са страхотни матраци, няма други такива. Щом имате възможност, това е матракът!!!
И ние бяхме замислили да отделим пари за голям матрак от най-хубавите им - /Memo foam май се казваха/, но не ни стигнаха парите. Още не съм си го избила от главата и при първа възможност, ще си го купим, дори и сегашния да е здрав.
Много е важен пълноценният сън, особено пък при нас мамите, които сме все недоспали. Peace

# 70
Нашият матрак също е на Magniflex много съм доволна от него.Също е ортопедичен,антибактериален,акрилонесъдържащ и е много удобен.Вярно,че е малко скъпичък,но си заслужава  Peace

# 71
  • Перник
Случайно някой да е ходил скоро на преглед с цитонамазка при Крумова, да ми припомни цената?

# 72
  • от Луната
Ако си с направление е безплатен, освен потребителската такса. Иначе мисля че е около 20 лв newsm78

# 73
Привет банда Hug Как сте в този хубав ден?
Гледам обсъждате пране, гладене..- все "любими" неща Laughing Аз да ви кажа на ръка нищо не пера. Трябва да е някой много фешън фин "парцал", че да ме омилостиви да го изпера на ръка. И как успявате да пускате пералната само веднъж в седмицата newsm78 Мойте прасета- голямото и малкото ми дават мат'риял за всеки ден по два пъти wash  и аз съм като абонирана hang

# 74
Нашата пералня върти по веднъж на ден, а събота и неделя по 2-3 пъти Crazy И това за 5 големи човека Mr. Green
Бебешките неща като гледам на ръка ще трябва да го пера, защото днес набутах абсолютно всички дрехи /които никак не са малко/ и точно се напълни една пералня Peace

Общи условия

Активация на акаунт