Перник-18

• 29 141
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Ice Queen Честита Рожба!!!
Да ви е жив и здрав малкия Алекс, много да ви слушка!

# 196
МИМКООООО, леле колко се радвам  bouquet Hug Честита рожба!!! Честит Александър! Да ти е жив и здрав и много да ви радва. Гледах снимките- много е сладък как спи с една такава нацупена устичка Grinning. Таткото наака ли се от кеф Mr. Green

# 197
  • Перник
Миленкааааа, честит син! Да е жив и здрав! И вие с татито да сте живи и здрави, за да го слушате!  bouquet
Ей, знаеш ли, че днес си мислех за теб, дали пък не си родила. И какво виждам!?! Супер! Важното е, че всичко е завършило добре! Възстановявайте се бързо и се радвайте един на друг!
При кой доктор ражда?

Бобе, много ти е як подписа  Heart Eyes
http://www.paunova.snimka.bg/album.php?album_id=376033&pid=13807315 Я виж тук дали ще видиш  Mr. Green

Девойки, тук е програмата за Световната седмица на кърменето. Има събитие и в нашия град, който иска може да се включи.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415334.0

# 198
Ice Queen, честит син! Да ти е жив и здрав и много да ви радва.

# 199
Ice Queen, едно голямо ЧЕСТИТО.  bouquet Идват най-хубавите дни в живота ти. Да се слушкате взаимно. Hug

# 200
Благодаря още веднъж  bouquet
Светле, оперира ме доктор Мая Василева, а също и д-р Хъртарски доста се занимава с мен.
Бобя, на таткото му е кеф, ама само го гледа и го мачка, гнус го било от нааканите памперси Mr. Green
За сега е горе-долу кротък, яде когато си поиска спи по колкото си иска Mr. Green Опитах се да го вкарам в режим и нищо не постигнах затова се оставих на неговия си режим. Става по два пъти на нощ да суче и да го преобувам, че изобщо не търпи да е наакан или напикан. Спи до обяд, което е много добре за майка му Mr. Green И следобедния сън е добър Mr. Green

# 201
  • Перник
Миленка, точно тия двама лекари не ги знам, или не ги помня  newsm78  Попитах те от чисто любопитство, аз познавам почти цялата болница, нали изкарах доста време там около раждането  Mr. Green Радвай се, че Алекс е кротък и... се готви за след няколко месеца като почне да мърда по-активно. И Калоян беше кротко бебе 5 месеца, а после  ooooh! не се спира. Бобя има пресни наблюдения  Wink

Я кажете, някой случайно да е купувал бански за детенце наскоро? Мисля да купя на Калоян - да е като голям на морето, сигурно има из детските магазини  newsm78

# 202
Имаше в Блупоинт Mr. Green
Иначе в детските магазини не съм виждала. Peace

# 203
Има и в детските, но сега не мога да се сетя конкретен, в който съм виждала. Има един на гърба на Колош, мисля че там видях вчера

# 204
  • Перник
Имаше в Блупоинт Mr. Green
Иначе в детските магазини не съм виждала. Peace

Значи ще пазаруваме в Блупоинт, може да ни направят отстъпка за количество  Laughing
То, май вече е време да почвам. Ще ходим на море през септември, но ако чакам края на август, ще вземат да скрият "морските" стоки от магазините. То пък аз за 3-4 дена какво ли толкова имам да купувам  Crazy

# 205
честито Миленче да ти е жив и здрав юнака и много да те радва!!!!!!!!!

# 206
Бобя, на таткото му е кеф, ама само го гледа и го мачка, гнус го било от нааканите памперси Mr. Green
За сега е горе-долу кротък, яде когато си поиска спи по колкото си иска Mr. Green Опитах се да го вкарам в режим и нищо не постигнах затова се оставих на неговия си режим. Става по два пъти на нощ да суче и да го преобувам, че изобщо не търпи да е наакан или напикан. Спи до обяд, което е много добре за майка му Mr. Green И следобедния сън е добър Mr. Green
  hahaha Кажи му на таткото да не се прави на госпожица и да се взема в ръце, че бая работа го чака Wink
Много добре си направила, че си го оставила детето само да избира режима. Аз в опитите си да вкарам Вики в режим май само му навредих Rolling Eyes и той бързо се отказа от кърменето, а и много плачеше.
Миленка, Радвай се, че Алекс е кротък и... се готви за след няколко месеца като почне да мърда по-активно. И Калоян беше кротко бебе 5 месеца, а после  ooooh! не се спира. Бобя има пресни наблюдения  Wink
Светле, екстра е Калоян, не му се ядосвай- детето е супер. Ние снощи бяхме там със сестра ми и нейния "избит електрон"  Део и да не ти казвам какво гонене падна и какви караници и писъци бяха. Бръкна  даже в дупката на тоалетната Mr. Green  Аз  съм го кръстила Чингиз Хан Mr. Green- много е бесен, ама па е и много готин. Да му мислят мама и тате Mr. Green

# 207
Ice Queen, честита рожба.Жив и здрав да е и много да Ви слуша и радва.  bouquet

# 208
  • Перник
Аз не посещавам много детски магазини, но последно гледах детски бански в Джъмбо.

# 209
честито Миленче да ти е жив и здрав юнака и много да те радва!!!!!!!!!

Много се радвам за новият ни член в Пернишката ни тема.Да ни е живо и здраво момчето.
Миленка бързо възтановяване,а на мъника пожелавам да слуша,да папка и да няма колики.
Целуни го от нас и чакаме снимки да видим бонбона.

Общи условия

Активация на акаунт