Перник-18

• 29 144
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте дружина Hug
Аз таковата взех, че родих Crazy Малко по-рано, с доста проблеми, но важното е че вече сме си у дома и всичко е наред Praynig Наложи се секцио та си поседяхме в болницата. Иначе малкия се роди на 22.07, 3350кг и 51см Heart Eyes Като имам време ще пиша повече Hug

# 181
Ice Queen , честита да ти е рожбата  Hug   bouquet  !
Живи и здрави да сте всички!
На теб бързо възстановяване пожелавам от сърце!

Как се казва мъничето?

# 182
Ice Queen, честит син   bouquet Да ви е жив и здрав и много да ви радва  Hug

# 183
Ice Queen, честит син! Да ти е жив и здрав и да стане добър човек.  bouquet

# 184
Ice Queen, много да ви радва малкия човек и вие да го слушате.  bouquetКато можеш разправяй за раждането. Peace

# 185
  • Перник
Миленка, да е жив и здрав малкия юнак, а на теб бързо възстановяване. Много се радвам за теб Heart Eyes

# 186
Миленка честита рожба - да е жив и здрав юнака и много да ви слуша . Да го дарите с цялата любов на земята и да порасне голям и умен мъж и много,много ама много да се гордеете с него. На теб ти пожелавам бързо възтановявяне и страшно много целувки.

# 187
Ехоооооооооо юнака на Миленка се казва Алекс. Загледйте се под мишлетата . Там е написала.

# 188
Миленка, честито, браво, много се радвам за вас Hug
Да ти е жив и здрав малкия юнак и много много да се радвате един на друг. Бързо възстановяване ти пожелавам и очаквам, както другите, да разказваш повече  bouquet

# 189
Миленааа, честитоооо!!! Grinning Grinning Grinning
Да ти е жив и здрав юнака! Не съм се вясвала тук от месец и нагоре. И още като видях последния пост на  Fairy се просълзих. Много да се слушкате, да е най-спокойното бебче на света, а ти се възтановявай и мноооого кърма да имаш!

# 190
  • от Луната
Миме, да ти е жив и здрав юнака и мнооооого да го слушкате

# 191
Миме, да ти е жив и здрав юнака и мнооооого да го слушкате

# 192
Благодаря ви много момичета  bouquet Малкия се казва Александър Heart Eyes Ето малко снимки http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13841032
Относно раждането ще разкажа на бързо - значи на 20.07 сутринта в 7 се събудих със спукан мехур и право към болницата /Тина Киркова/. Приеха ме, бях без никакви болки. Сложиха ме в предродилна и се почна чакане, до вечерта болки нямаше. Почнаха ми антибиотик, защото вече бях доста време с пукнат мехур. На 21.07 сутринта ми включиха окситоцин - пак не получих болки и си бях все така с 1см разкритие. Дори и след като изтече цялата система си останах на същото положение. Караха ме постоянно да се разхождам и пак нямаше ефект. На 22.07 сутринта ми дадоха хапче за предизвикване на контракции обаче такива все пак не се появиха и даже никаква болка не се появи и като видяха, че няма да стане така ме вкараха по спешност в операционната и извадиха малкия, че вече бяха минали много часове. Доктора каза, че имам мързелива матка и затова не можах да получа нито една контракция. Докато бях в предродилна 30 бебета се родиха.....жените идваха и си отиваха а само аз оставах  Tired. Алекс се е адаптирал трудно, бил е в кислородна палатка и 5 дена беше на антибиотик, както и аз Tired Много се измъчихме обаче важното е че сега и двамата сме добре Hug

# 193
Ice Queen,честито синче и от мен .На първо място му пожелавам много здраве и след това всичко останало да ви слушка да не плачка много и да израсне с много детско емоции  един разумен и красив мъж...

# 194
Честита рожба!!! Да Ви е жив и здрав!!!  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт