Перник-18

• 29 147
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Много ти благодаря! Hug

# 166
Ваксината се състои от 3 дози. Общо излизат 800 лева, но тя каза, че ще ми даде карта с намаление и едната излиза безплатно - общо 540лв. Но сега като се разрових в интернет разбрах, че тази болест се предава по полов път и незнам дали е нужна ако имаш постоянен партньор. Другата седмица ще ходя при нея и ще питам дали защитата е 100% и дали има нужда да си я слагам. Ще пиша пак. Чао засега.
Е това го чувам за пръв път Shocked Въобще не ми се вярва, ама ще взема и аз да се разровя в нета. Много скъпа тази ваксина.

# 167
Ако предпазва на 100% не е скапа. Де да имаше за цялото тяло...

# 168
  • Перник
Има една подробност обаче - прави се до 26 години, или до 29  newsm78 Поне така казваха преид няколко години, когато се заговори за ваксината. Сега обаче това го няма като инфо, не знам защо  Thinking Иначе, и аз знам, че е скъпа ваксината.

# 169
Здравейте, как ви се отразява днешния горещ ден?

# 170
разтапящо - добре че хората са измислили климатиците Peace

# 171
разтапящо - добре че хората са измислили климатиците Peace
И аз съм почитателка на климатика ни.Голям фен съм му  Peace Много си ни е прохладно вкъщи  Mr. Green

# 172
Ваксината се състои от 3 дози. Общо излизат 800 лева, но тя каза, че ще ми даде карта с намаление и едната излиза безплатно - общо 540лв. Но сега като се разрових в интернет разбрах, че тази болест се предава по полов път и незнам дали е нужна ако имаш постоянен партньор. Другата седмица ще ходя при нея и ще питам дали защитата е 100% и дали има нужда да си я слагам. Ще пиша пак. Чао засега.
Е това го чувам за пръв път Shocked Въобще не ми се вярва, ама ще взема и аз да се разровя в нета. Много скъпа тази ваксина.

Точно така е. В основата на рака е човешки папилома вирус - заболяване, което се предава по полов път и което за голямо съжаление може да не се прояви веднага, а дори след години. Тоест, може да си се заразила, а да се разболееш по-късно. То е малко като херпесите както излизат. Ако имаш постоянен партньор (и не си изневерявате Wink) достатъчно дълго време, рискът да имаш този вирус е нищожен.
Аз лично няма да се ваксинирам, май дори не влизам и във възрастовата група, но живот и здраве на дъщеря ми ще я направя като достигне възрастта, когато се прави.

# 173
Доколкото знам ваксината се прилага за деца от 9 до 15г. и жени от 16 до 26г.

# 174
Да и аз прочетох същото. Значи не се вписвам в никоя група Mr. Green Ще разчитам на редовни прегледи и на добрата съвест на Пацо.

# 175
  • Перник
Някой иска ли да види Калоян с къса коса?   Mr. Green
http://www.facebook.com/editphoto.php?aid=7619#/photo.php?pid=10 … 228630&ref=nf

# 176
Страшен сладур е ! Като отворих да го видя във фейсбук имаше и твоя снимка и се оказа ,че те познавам  визуално де.И аз живеех преди това в Църква а сега съм няколко километра по натам. Wink

# 177
  • Перник
Страшен сладур е ! Като отворих да го видя във фейсбук имаше и твоя снимка и се оказа ,че те познавам  визуално де.И аз живеех преди това в Църква а сега съм няколко километра по натам. Wink

Aко на аватара си ти, също ми изглеждаш позната, ама аз съм страшна блейка, лица изобщо не помня  Embarassed А сега къде живеееш, Епъл?
Случва ми се някой да ме поздрави на улицата и аз да не зацепя кой е  Embarassed ooooh! та после мъж ми ми обяснява и пропомня. Той пък имена ме помни, страшна комбинация сме  Mr. Green

# 178

Aко на аватара си ти, също ми изглеждаш позната, ама аз съм страшна блейка, лица изобщо не помня  Embarassed А сега къде живеееш, Епъл?
Случва ми се някой да ме поздрави на улицата и аз да не зацепя кой е  Embarassed ooooh! та после мъж ми ми обяснява и пропомня. Той пък имена ме помни, страшна комбинация сме  Mr. Green

Ще ти напиша на лична!

# 179
Светле, аз нищо не виждам  Sad

Общи условия

Активация на акаунт