Отговори
# 330
Паполино, и аз стискам палци! Hug

# 331
 smile3503 Hug Heart Eyes Hug

Вече се познаваме и с Fior-чето  Hug Heart Eyes Hug Това пиле с неговия пил са опънали гнезденце на разкошно местенце  Mr. Green Красота  Hug
Ще вземете всички  да се окажете хубостници и пилета от класа  Mr. Green Heart Eyes Mr. Green

Нямам никак време и заради това предимно само ви се хиля. Ние сме на етап "Един или два дни по-рано да си направя теста  newsm78smile3537

Когато имам малко повечко възможност ще се намеся по-убедително в темичката че сега съм като бърз влак. Точно се прибирам от работа  ooooh!

Лека вечер на всички  Hug

# 332
Ние сме на етап "Един или два дни по-рано да си направя теста  newsm78smile3537
Айдеее, и вие на въртележката. Rolling Eyes
Ама наминавай поне да казваш ку-ку бе, човек. Wink

# 333
  • На планетата Земя
Паполино  Praynig Praynig Praynig

Квази, Квази, още малко и ще трябва пак да се запознаваме. Нищо, ново начало, нов късмет. Малко тестчета да ви изпратим, ако нямате?  Whistling

Зази, голяма си скица! Следващият път, като те видя, ще те прегърна силно, ще те стисна да кажеш цврък!  Blush Малеее  #Crazy Sick, залезе слънцето и ми излязоха кучешките зъбки.  Twisted Evil

# 334
  • София/Кюстендил
Кога трябваше да е предполагаемата дата на лелката?
Знам ли и аз какво да ти кажа  newsm78. По мои сметки, още преди две седмици... Явно хормоните ми съвсем са се разбъркали... Ще ги вкарам в релси, няма да се давам на някакви си хормони, я  Mr. Green

За Паполино и пилето на Квази fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Ама сте такива невероятни сладури всичките...  Чета ви и се хиля с глас  Joy

Пожелавам ви лека нощ и добро утро и  Heart Eyes

# 335
Добро утро! Simple Smile
Ей такова кафе ви пожелавам в най-скоро време на всички:

Кога трябваше да е предполагаемата дата на лелката?
Знам ли и аз какво да ти кажа  newsm78. По мои сметки, още преди две седмици... Явно хормоните ми съвсем са се разбъркали... Ще ги вкарам в релси, няма да се давам на някакви си хормони, я  Mr. Green

Марпен, а лекарите какво казват по въпроса?

Хубав ден!   bouquet

# 336
Добро утро  Hug Heart Eyes Hug

Оставям кафенцето за закъсалите, а аз си смуча от моето с гледка към купчини от желязо и бетон  Hug
Имаме снимки от последните ни похождения и днес ще се опитам да кача някоя и други за да опровергая ширналото се напоследък мнение сред тукашната аудитория, че цитирам "Няяяяяяяяяяяяма повече девствени местенца по нашето моренце  smile3518Crazy Струва ми се, че малко изпадате в абсурдната ситуация хем да искате да ви е мекичко под задника, хем да ви е широко около душата. Няма такъв вариант  Naughty Подозирам, че дори и на Хаваите не са го спретнали.

Лек ден  Hug

# 337
  • София/Кюстендил
Добро утро  Hug

Кари, благодаря за кафето и пожеланията, ама няма да е скоро  Sad Отпуска и море - чак в края на август  ooooh!

Марпен, а лекарите какво казват по въпроса?
Изписаха ми дуфастон и казаха "чакай". И аз чакам. Разнасям си с мен бележката за хормоналните изследвания, ама те нали се правят в 3-5 ден от цикъла, та нищо не мога да направя за момента...

Пожелавам на всички ви лек и спорен ден  Heart Eyes и отивам на тръстиката

# 338
  • На планетата Земя
Добро утро!

Каритас, красиво кафенце! А фонът е невероятен, надявам се скоро и аз такова бриз-кафенце да си пийвам. (още само 17 дни)

Поради липса на море аз ви "черпя" с тази гледка, подобна на Софийската от Борисовата градина.

Желая ви от сърце прекрасен ден!

# 339
Добро утро и от мен! Heart Eyes
Каритас и Миле, страхотни картинки сте ни приготвили, много зареждащо, благодаря!   bouquet
Аз си ви чета редовно, но нещо не ми се пише особено напоследък...... Sad имах големи надежди за някои момичета и да си призная се пообезверих. Cry Сега вече чакам с нетърпение Лени да ни зарадва.  Hug
Като сте тръгнали да се отчитате да се отчета и аз – зарязала съм мерене, следене, тестове, не пия и фолиева..., то нищо не остана, newsm78 освен единия кекс... Embarassed От него твърдо не се отказвам! Naughty До септември ще е така, после мисля да започнем с изследванията.
Прегръщам и целувам всички!  Hug

# 340
Здравейте !!! МаргариткеFlowers Sunflower  цветенце такова...поздравление за решението. Винаги съм била на мнение ,че когато решението е взето ,то проблема на половина е решен.Ти определено вземаш решенията със замах , за което имаш моите адмирации и освен да ти пожелая КЪСМЕТ и да стискам палци... Ленка , с нетърпение чакаме появата на твоето момченце ( и на другите момичета , но май ти си първа в списъка newsm78 ) Вече започнах да се оглеждам първо за информация от теб...
Лятото носи много отсъствия на иначе постоянни посетители на форумчето ,но това е чудесно...дано всички се забавляват и прекарват страхотно където и да са .Прегръщам ви силно и  newsm51 Хубав ден !!!

# 341
  • София
Днес съм от закъснелите, включително и за работа. Ходих на ендокринолог, нова докторица. И тя умува над въпроса имам ли Хашимото или не  newsm78 Пусна ми освен ТСХ и още нещо, някакъв хормон, който отчитал щитовидните анти-тела. Не му запомних името, пък и вече не искам да помня такива работи....  Mr. Green  Достатъчно ми беше да разбера, че имало още неща дето не са ми изследвани и хормони, за които не съм чувала  Grinning Даде ми направление за невролог с идеята че той евентуално може да ми даде за ЯМР (все пак от 3 години не са го гледали това чудо в хипофизата ми), че невролозите имали по-голям лимит по касата.... Абе само да имаш време за губене и нерви за късане  Twisted Evil Ама стига с моите болежки, да не ви развалям усмихнатото настроение.
Деми, искам само да ти кажа да не спираш фолиевата киселина. Защото е много важно дали бъдещата майка я е пила 3-6 месеца ПРЕДИ да зачене. Така че има смисъл. Макар че и аз си признавам, че след последния неуспех и аз забравям понякога да я пия  Blush
Страхотни картинки сте сложили, мацки, направо струи от тях енергия, чистота и слънце. И завиждам на тези, които си знаят датата, на която заминават на почивка....  Sunglasses
Ох, много се разписах, а пък имам работа. Оставям ви. До скоро  Wink

# 342
Здравейте, мили мои!

Чета ви, радвам ви се - дори и на кратките включвания, които правите. Хубаво нещо си е лятото, както казва Данито - всеки е хванал пътя и се забалвява поне за малко. Аз да ви кажа явно доста добре съм си починала и съм се наспала тези 10-ина дни, въпреки, че ставах не по-късно от 8 ч (но на фона на ежедневното ми ставане в 06,30 това си е направо успиване  Mr. Green). Съдя по това, че в неделя вечерта бяхме на гости у приятели до 02 ч, вчера сутринта станах без проблем в 06,30 ч и целият ден си бях свежа като Маргаритка  Grinning , въобще не усетих каквато и да е умора или желание за сън и снощи заспах към 23,30 ч!

Та така, пожелавам на всички истинска почивка и положителни емоции по време на отпуската!

Лени, Ифче, Фиорче, как сте, мили мои? С нетърпение чакаме Лени да финишира първа!

# 343
  • София
Добро утро!  Hug

Зазолинка, що не земеш да им теглиш по една на всичките доктори, които се опитват да изкарат, че нещо ти има... Друг път! Всичко си ти е наред.

Днешната ми карта е много яка и ще я споделя, че както виждам, може да свърши работа и на други хора. "Повечето хора мислят. че като постигнат това, което искат, ще се почувстват щастливи. Истината е, че нещата стоят по друг начин. Първо трябва да намерим душевния си мир и после всичко ще се подреди така, както искаме. Радостта е основното нещо, през което се налага да минем, по пътечката на постигане на желанията."  Е, не цитирам точно, въпреки кавичките..., но смисълът е този.

Стискам палци на Паполино, на Пилето на Квази, на Милето за прегледа, на Деми за повдигане на духа, на всички за хубав, изпълнен с положителни емоции ден!   bouquet

Деми, къде ще учи детенце?

Маргаритка, удивителна си, честно! Аз съм била купонджийка в един кратък период от около 2 години през студенто-ученическите години, ама ми е достатъчно...  Mr. Green  Сега гледам да си се наспивам редовно, не пия почти, въобще все към здравословни неща ме влече... Ето, сега с мъжа ми сме сами, но не ми се ходи по нощни заведения и това е... А онзи ден срещнахме едни наши приятели, които също са командировали децата при баби и те се скъсват от барове и дискотеки...  ooooh!

Ленка, Ифче, стискам палци за леко раждане вече!  Praynig Praynig Praynig

Хубав ден, гърли!  bouquet   И момче!  Hug

# 344
  • Манчестер
Добро утроооо  Heart Eyes

Ех, че красиви снимки  Crazy и това кафенце на Каритас  Crazy

Паполино  Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Абе чета 100 пъти поста и това не ми излиза от главата  Heart Eyes - " домашните тестове не дават убедителен резултат  Crazy " ....Значи ли че има нещо, макар и едва забележимо  newsm78  Heart Eyes ... Ама съм и аз еднаааа  Blush ама като ме човърка  Blush .... Как ми се иска, ако знаеш  Hug newsm17

Зази  Hug Голем си образ  Heart Eyes

Марги, признала съм те  Peace Как само ги обясняваш, тези твой те процедури, точно като за 4-ти клас  Mr. Green . Искам да кажа, точно за такива като мене Blush Embarassed

Бъни, купихте ли печка ?  Crazy

За мене  Tired какъв отчет да дам  Flutter . Нищо няма, поне за сега  Tired Още е рано, ама усещам че лелището ще закъснее  Crossing Arms Винаги така става, когато пътувам  ooooh! смяната на обстановката и климата, винаги ми действа  Tired . Много ми е смотан организма  #Cussing out първите три дни съм с  smile3550 , цялата ми отделителна система спира да работи  ooooh! и майка ми е така, и сестра ми  ooooh! . После се оправям, ама като  се прибера отново 2-3 дни картинката се повтаря  ooooh! . Не съм за никъде, а толкова обичам да пътувам  Tired Направо се чудя на цветето на Квази  Heart Eyes ...има ли проблем, като моя  newsm78 . Блазе й , ако няма  Crazy

Прасковке  Heart Eyes добре си решила да си починеш от тестове и мерене на БТ  Peace . Дано  Praynig fingerscrossed стискам ти палци, метода да е успешен  Hug

За всички  Hug Hug Hug Hug и хубав ден от мен  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт