Отговори
# 75
Добро утро от мен Hug

Моят поздрав за вас с пожелание за един прекрасен и усмихнат ден Heart Eyes
http://vbox7.com/play:c5ae4252

# 76
  • На планетата Земя
Добро утро!

Семки, занимавки, фланелки моля! Кой разбира тук се спирааа!

Ей, Варна и район, много гот си изкарвате там, направо да ви завиди човек! Ама и ние тук дъждовните охлюви няма да се даваме - има голяма вероятност утре да мога да се вясна наистина. Ще ви кийпвам ин тъч, дет му се вика по чуждите земи!

Квази, ти ревеш, а аз като те чета, умирам от смях!  Mr. Green

# 77
 Добро утро!  Hug
Ванхорне, честито ви сини гащи stork-boy smile3525
Реге, липсваш ни! Hug
Дуденце, страхотна си Hug newsm62
Аз, newsm78 такова, ааааа... май нещо не съм разбрала, срещата в Каварна ли ще бъде?

# 78
Здравейте Hug другарчета Heart Eyes.
Добре съм, всичко хайде да не кажа на 6 ама на 5 и половина при мене Peace.
Като си гледам симптомите на ПМС и тоя месец няма да сме Cry, то половината месец го изтървахме.Главно на кекс я карах hahaha hahaha hahaha в буквалния смисъл...та такива ми ти работи.
Ванхорне Hug честити сини гашички.
Ленка хайде бе......раждай.И като каза след месец някой персони няма да издържат да не се видим hahaha hahaha hahaha хи хи хи аз май ще съм от тия персони.Виж на тоя кротък момък твоя, малък кавалер ни бех устояла.Хайде че нямам тъпрпение вече за това бебе Two Hearts Two Hearts
Ей каква съм патица беее....как не разбрах за идването на Фиорчето в София.Фиорченце колко дена ще да си тука newsm78.
Илче newsm17 newsm17 за теб.Дано всичко да е наред.Само съм чувала за тикива случай дето лекари са казали, че детето има риск...на после са се раждали живи и здрави бебчета.Направи всичко което трябва да се установи по добре.Кюбит и Ленката най вероятно са ти дали много полезна информация Peace.Силно те прегръщам Hug

# 79
  • София
Здравейте, банда!  Hug

Влизам само набързо да кажа, че по-всяка вероятност ще се класирам за срещичката утре!  Praynig

Ванхорн, честит пищов и от мен!  Joy (Кюбит кефиш!  hahaha )

Регенце, излизай от дупчицата и идвай тука, щото липсваш!  Hug

А при мен тоя месец М няма, теста е отрицателен, така че се моля вече да ми идва, че да минава и да почваме с опитите.

Хубав и успешен ден на всички!   bouquet

# 80
Здравейте и от мен Blush Днес от рано смятам да запетъча работата и да се отдам на уикенда.
Фиорче, аз малко късничко, ама страхотно си приключила старата и си отворила новата тема - личи си, че си естет човек bouquet
Кюбит, страшно ми хареса определението ти за мъжа при правене на бебета - направо шашнах моя Мишок Laughing
Регенце, разбира се, че ни липсваш  Hug - вясвай се когато можеш - ние ще ти се радваме Hug Hug Hug
Илче, като те чета - ми ти си половин доктор, бе момиче! Изобщо не разбирам от тези неща, правила съм амниоцентеза и помня "тръпката" тогава. След като излезе резултата обещах на бебо и на себе си, че нищо не е по-важно от нас двамата. Прави си изследванията - това е дара и проклятието на днешната медицина, но избягвай да мислиш "какво ще стане ако..." В болшинството от случаите нещата са си наред - това са профилактични изследвания. Карай я по-лежерно и не мисли надълбоко - на много малко неща можеш физически да повлияеш в този момент. Мъти си пиленцето - това е твоята задача сега. Ох ама каква лекция дръпнах ... Embarassed спрете ме бе хора!
Миле, тая тениска има ли я във всички размери? Ей, нямате милост към оставащите на пангара - то не бяха почивки, концерти, цветя на полето, Джулай морнинг и бира с цаца. А ние с кафенцето какво да правим, А?  Crossing Arms Ще си го сърбаме на сухо пред театъра и само ще си мислим за морето. Довечера ще си напълня легена с вода и морска сол, ще си топна краката и ще си налея една бира и ще видите вие кон боб яде ли! Joy Joy Joy

# 81
... Довечера ще си напълня легена с вода и морска сол, ще си топна краката и ще си налея една бира и ще видите вие кон боб яде ли! Joy Joy Joy
Joy hahaha Ха –ха-ха – и аз, и аазз..... Мишанче, мерси за идеята! Добре че сте вие да ми повдигате духа!  Hug
Аз предадох фронта и този месец и много ми се щеше Прасковката, Рослем, Мили Ванили, Маргаритка или някоя скрита лимонка да бомбардират темата!  Praynig
Хубав ден и слънчев уикенд!  Heart Eyes

# 82
Ало бандата за Каварна кога ще сте там ?Преди   концерта или малко по рано? Ще имали кафенце или биричка?Щото един  261uu има желание да ви види

# 83
  • София
Привет, банда, аз днес със закъснение се включвам, че от сутринта ме грабнаха тука колегите....  Mr. Green
Виждам, че за утре групата се оформя , това е чудничко, много се радвам. В 11 часа смятам, че вече може да си пият коктейли, пък който обича бира, и бира може  Heart Eyes
Прасковче, не им вярвай на тия уринните тестове. Колко дни ти закъснява?
Квази, викаш да очакваме включване от към английско? А може би и снимки с едно хубаво почерняло момиче на Бодрумския плаж....  Sunglasses
Регенце, много ни липсваш, наистина. Съжалявам, че си в такова разположение на духа, прегръщам те и ти пожелавам скорошно излизане от дупката.  Hug
Лени, как си днес? И на мен в последно време ми е все едно такова.... отпаднало, отнесено... кръвното ми е ниско по принцип, ама от времето тия дни съвсем се приземява  Close Нали няма да хукнеш да раждаш до утре вечер?  Crazy
Иф-че, а така, мила, и слончетата имат нужда от концерти и други забавления, като срещи с приятели.  Grinning
Бънка, нали знаеш за симптомите, те си приличат.... Така че въпреки "буквалния кекс", не се предавай още.  Wink
Ох, една колежка се обади, че идва да поработим. Айде бай за сега.  Heart Eyes

# 84
Илче БХС са два . Първият се прави 11-13 седмица \ този правих аз\. Втория се прави 17-20 седмица \ тук цитирам по памет, защото според лекарите не се налагаше да правя втори.

Спирам да споря, защото явно колкото и да ми се струва невероятно има и по-странни здравни системи от българската. Целта ми беше не само да те успокоя, но и да ти дам ценна информация по темата. Когато обаче здравните системи работят по различни стандарти, явно трябва да се съобразяваш искаш или не със страната, в която си. Така че няма да взимам повече отношение по темата  Wink с изследванията в странство.

... Довечера ще си напълня легена с вода и морска сол, ще си топна краката и ще си налея една бира и ще видите вие кон боб яде ли! Joy Joy Joy
Joy hahaha Ха –ха-ха – и аз, и аазз..... Мишанче, мерси за идеята! Добре че сте вие да ми повдигате духа!  Hug

Охххх убихте ми  hahaha Joy hahaha Joy - а може ли да напълня цялата вана направо и да се отдам на удоволствието да съм кит на 100%.... ще си пръхтя вътре на воля  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Снощи дори ми хрумна еретичната мисъл за едно мартини  Embarassed миии кво пък сяяяя - един път само  Crazy Flutter

# 85
  • там където мога да си закача хамака
Ало бандата за Каварна кога ще сте там ?Преди   концерта или малко по рано? Ще имали кафенце или биричка?Щото един  261uu има желание да ви види
Пратих ти на лични мобилния на Маргаритка. Звънни й да се разберете. За жалост ние тази вечер няма да присъстваме.

# 86
... а може ли да напълня цялата вана направо...
Че ти събираш ли се бе Синьо пиле  newsm78 newsm78 newsm78 Или викаш само за крачката  Joy Joy Joy

Към 18:30 процесията тръгва за Каварна. Там ще срещнем и Lora Който е под ръка да звънка  Hug

# 87
Хайде весело изкарване  Simple Smile Аз след малко дано успея да тръгна за София.

# 88
Лени, сложи си три маслини и ги намокри с малко мартини и си пийни да сА отпуснеш. Маслините са за малкия мъж. А ти се отпусни във ваната и си цамбуркай за удоволствие, че после... За съжаление в България май още няма раждания във вода, иначе няма лошо да проведеш процедурата под вода и лекарско наблюдение с чашка лек алкохол вместо разните му там упойки... и накрая с новия член на българското общество не ви остава друго освен да се чукнете за наздраве и за началото на Живота.

# 89
  • София
Зазолинка, знам ли колко ми закъснява и дали въобще ми закъснява... По принцип цикъла ми е 28 - 29 дни, а ЛФ ми е 13 дни. Този месец овуто ми е било или на 17ти ден или на 21ви ден  Shocked Ако е било на 17ти, тогава ми закъснява с два дни, ако е било на 21ви (което до сега не е било!!!, ама никога не е късно да се случи  hahaha ), тогава ще цъфна в неделя...

И в тая връзка искам да питам нещо - пия магнезий този месец. Възможно ли е от него да ми е закъсняла овулацията? Кюбит, ще се радвам, ако се включиш, защото въпроса е с повишена сложност.

Общи условия

Активация на акаунт