Морето хич не е далече за ТЪРГОВИЩкото ни човече!

• 17 141
  • 274
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета! Отдавна не съм влизала тук, защото се бях откъснала от цивилизацията за 2-3 седмици и около мен ни компютър, ни дявол - починах си страхотно! Побутвам темичката и ви пожелавам хубав ден Hug!

# 91
Извинявам се предварително ако стане прекалено дълго проблема не е с мен а със сина ми, от тук му лепнаха диагноза епилепсия започна се еднхо ходене по лекари тук и във Варна в крайна сметка се оказа че няма епи.Но ни пратиха при Василева защото сина ми е на 9г и оскоро се нааква и тя му лепна такива страшни диагнози трябвало да мине на ТЕЛК и да го води на отчет в психото искаше да прави някакви тестове с него в отделението каза ми че мозъка му бил станал на каша обясних и че имаме ядренно магнитен резонанс и мозъка му е чист като сълзичка тя каза че не вярва на това изследване с две думи го изкара ......незнам и аз какъв още съм бясна.Намерих страхотен психотерапевт и се оказа че наакването е на психична основа но тая жена ми скъси живота ,и имам информация че и на други деца поставя тежки диагнози за своя печалба единия случай за който се сещам е за напълно здраво дете с психологичен проблем като нашия който може да се реши с психотерапия а тя поставя диагноза шизофрения и помолила колегата си да изкара детето шизофреник  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Просто исках да разбера дали тук има такива мами дай боже да няма.сега ходим на психотерапия стискайте палци психотерапевтката е страхотна ако някой иска координати да пише на лични  Heart Eyes Целивам ви и ви желая лек ден

# 92
 Нели ,мога само да ти стискам палци всичко да се оправи  SadЗа съжаление не мога да ти помогна с нищо.Не мога да си представя през какъв ад минаваш #CrazyКураж и много сили мила Hug

# 93
Леле тая е за убиване #2gunfire #2gunfire #2gunfireНеможе ли да я съдите или нещо такова,такива хора трябва публично да се линчуват.Няма ли съвест тая жена,тя деца не е ли раждала.Направо настръхнах съжалявам за теб и детенцето ти дано скоро ви свършат проблемите. Praynig

# 94
Решила съм да подам жалба в здр.каса но понеже знам че има още мами с моя проблем си помислих че от тук мога да ги открия все си мисля че ако не съм сама ще обърнат по голямо внимания Благодаря ви за подкрепата   bouquet

# 95
Нели, дано да постигнете желаният резултат! Добре, че на детенцето му няма нищо сериозно. Ужас, плаша се вече, повечето лекари се превърнаха в търговци и забравиха какво им е призванието!  Sad

# 96
нели мога да си представа какво си изживяла защото на мен ми се случи нещо подобно, само че моя случаи е- не бяха направили прецизно иследване и резултите бяха згрешени: казаха ми че сина ми бил виросоносител на минингит, направо се бях побъркала натъпкаха го с антибиотици да изолират бактерията и след курса на лечение му пуснаха нови изследвания и се оказа че няма никаква бактерия която да се капсолова, след антибиотика се изрина по цялото тяло и пак ходене по доктори, а моето момченце така го сърбеше тялото чак крачетата му бяха издрани целите..  пожелавам ти бързо да се вастановявате и повече дано никиоя от нас да не става жертва на лекарска грешка!!!!!!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 97
nellito  когато препоръчах психолог беше именно от тази гледна точка, че психиатрите дори и когат остава дума за възрастни поставят страшни диагнози и тъпчат с лекарства \от части работата ми е свързана с тези неща\ . Радвам се, че сина ти няма епилепсия, работете с психотерапевта и не се занимавай с психиатри, само там трябва търпение и повечко време, но нещата ще се оправят, убедена съм. Успехи! Praynig

# 98
nellito, много кураж и сили мила. Стискам палци на детенцето ти и нека бързичко да преодолее всичко и се оправи. Все пак е добре че не се е оказало епил. (чак не ми се пише цялата дума). За съжаление изглежда че почти всеки човек през живота си поне веднъж се сблъсква с някой самозабравил се некомпетентен лекар. Аз също имах подобно преживяване с дъщеричката ми когато беше на 1 год. и 8 мес.Просто дори не искам да се сещам нито да пиша какво преживя детенцето ми. Може би някой друг път ще ви разкажа

# 99
Благодаря Ви много за подкрепата, дано не ставам банална с тази тема последно само да се доиккажа и да си излея яда че направо  #Cussing out та тая лекарка след като и отказах да мине на ТЕЛК и да го диспансеризира в психото и да си прави разни опити с него с цялата си наглост ми каза"Аз не мога да рзбера що за безотговорен родител сте..." Аз само и казах че смятам че съм нормален родител не съм плиткоумна за да знам че детето няма нужда от психиатър.Днес следобяд е при психотерапевтката започват да работят усилено, bebolino   знам че става бавно , но имам търпение защото това е изхода от сърце се моля скоро да дойде ден в който да ви се похваля че моето голямо момче вече не се нааква  Cry Много ми тежи това и на него също но ще бъдем силни и ще се борим Нацелувайте малките си слънчица от мен Прегръщам ви всички

# 100
Здравейте, момичета! Да ви лъхна с малко морски бриз и да ви отпусна нервите с едно лятно реге...  sport027  grinning039 smile3548
Прибрахме се снощи, но от санитарни дейности не остана време да пиша. Много хубаво, спокойно и релаксиращо си изкарахме...колкото и да ви звучи невероятно за хора с бебе   newsm53. Малката се държа страхотно, е, съобразявахме се основно с нея. Времето не беше много морско, но пък ни даде възможност и да се разхождаме, и да си почиваме и на плаж да отидем. Останалото го знаете, бира, цаца, весели почиващи хора, мороженое и царевица на плажа и всички такива Морски екстри. Видях чак като се върнахме, че сте писали доста за Обзор. Всъщност, според мен е въпрос на вкус, аз го харесвам много, малко, компактно селце, според мен, подредено и чисто. Сезонът още е слаб и нямаше чак досадно много хора. Беше приятно и останах само с хубави впечатления... а може би просто не съм била черногледа  Laughing Пожелавам на всички едно такова приятно и отпускащо бягство от ежедневието!!! И ето ви малко
 photo http://snimka.bg/album.php?album_id=400126

nellito, според мен вече сте изминали половината път към подобрението, щом сте започнали терапия!!! Поздрави, много сила и дано бързо излезете от ситуацията! Ние сме с вас!  Hug Praynig Peace

Мамо Ванче, много се тревожим за теб!Стискаме ти палци и те подкрепяме, дано бързо се оправиш!  Hug Praynig Peace

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 22:55 от LaMariposa

# 101
Момичета, още едно включване от мен! Видях, че ето тук, http://www.targo.org/forum/index.php?c=21 един добър човек е пуснал темички за КУПУВАМ и ПРОДАВАМ специално за търговищките мами. Да си поразровим кашоните, гардеробите и мазите и да си направим наш продавалник, ако ви допада идеята! Радвам се, че някой е помислил специално за Търговищки Мамин пазар  Hug

# 102
здравей русалке Simple Smile мн се радвам че сте си изкарали супер. там къде отседнахте? колко варвят леглата разкави нещо повече.това за маминия пазар мн ми хареса, а какво стана с категоризацията на магазините? някой 6те пражили таблички? да питам някоя от вас качвала ли се е на втория етаж на магазин Тони които е на варошата? Там е толкова тясно че незнам дали ще повярвате ама аз едвам минавам покрай играчките че да сигна до щанда.

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 08:59 от krisi_bebeto

# 103
Здравейте... Simple Smileеее в Обзор е станало още по хубаво от миналата година ...супер изглежда на снимките,радвам се че сте изкарали хубаво ...а идеята ви за този пазар е добра ..по лесно ще бъде като сме от един и същи град...ще избегнем колетните пратки Simple Smile...

# 104
Да ви питам нещо момичета...дадоха ли ви списък какво трябва да си носите като отидете да раждате ..или..?..че много противоречиви неща чувам на едни са дали списък на други не...какво става не знам

Общи условия

Активация на акаунт