Морето хич не е далече за ТЪРГОВИЩкото ни човече!

• 17 141
  • 274
  •   1
Отговори
# 75
Стефи, техничар е човека, бе, не му се сърди!
Пък за другото, не ми се нищи темата, душа! То който трябва си е разбрал каквото трябва!
Бих я направила и аз табличката с магазините, да те отменя малко, обаче нещо не ми загрява изрусената кратуна как точно да ги наредя нещата.  Ако дадеш някоя насока, може да се пробвам...  newsm78 Целувки на малкия монтьор, развива се детето  Hug

# 76
Да личи си че няма обидени JoyДобро утро и от мен,то вече май е добър дем ама ние си спим до късничко.

# 77
добро и от мене то стана вече добър ден ама аиде.
някой ходил ли е в последните години в Обзор? Кажете как е? Дайте някоя препоръка, доволни ли сте, не сте ли? Аз съм ходила, но доста отдавна...
относно обзор с моя мъж одихме да си топим дупетата преди 2 год. там яко беше  пясъка беше мн фин  абе супер с една дума,тогава нямахме деца още е едното бе6е в корема ама аиде. вие къде 6те ходите на море

# 78
Ами за Обзор се гласим, затова за там питам. Аз знам, че е хубаво,защото едно време само там ходехме, но казват,ч е сега много се било променило...

# 79
на мен ми хареса, преди това не бях ходила там ,кога ще потегляте?да ти зарачамда ми донесеш малко пясак и мидички,а щях да забравя и морска вода в някое шише и тука на терасарта да сядам и да си представям

# 80
# 81
Малко снимков материал за Обзор.

# 82
по - миналата година минахме през обзор за 2 -3  дни и никак не ми хареса.
Плажа що годе го бива, ама самото село хич не ми беше приятно, но то пък като се замислиш и повечето БГ - курорти са така - фрашкани, мръсни и застроени, адски неподдържани и т.н.

# 83
леле Ванче не пускай подобни снимки  че така мъчно ми става за морето

# 84
krisi_bebeto споко не си само ти да изпускаш почивката на море newsm45. Ние тука ще поддържаме духа докато се върне LaMariposa ухаеща на свеж морски бриз та да й изцедим аромата.  Марипоса шегувам се, да не се разсърдиш

# 85
Здравейте мами. Аз пък имам оплакване от Василева затова питам за други мами,но както и да е и ние  тази година ще пропуснем морето  Cry миналата и поминалата бяхме на Поморие беше страхотно ,но тази година само ще си мислим за него....  bouquet

# 86
Има една психоложка – д-р Ани Петрова,  чувала съм хубави неща за нея, за разлика от Василева. Мисля , че кабинета и се намира в бившата стоматология, но не съм сигурна. Но ако се интересуваш може да потърся координати.

# 87
д-р Ани Петрова е психоложка, д-р Василева е психиатър има разлика, а има и психотерапевти, зависи какво е заболяването, едните лекуват с разговори, а другите с лекарства.
Нелито какви са ти оплакванията?

# 88
Здравейте мами! Извинявам се че пиша рядко, но да си призная трудно съчетавам ходенето на работа, домакински задължения и малкия. То това дете направо има енергия за три ooooh!
Да се включа и аз по въпросите, които обсъждате.
За Обзор-миналата година минахме оттам и хпнахме по една пица. Преди редовно почивах там, не бях ходила от 2-3 години и направо не можах да позная селцето, беше тъпкано с туристи, направо лудница. Лично аз не бих отишла там с малкия, но все пак въпрос на личен избор.
Относно психолозите - пак лично мнение в Търговище са малко . Правете разлика между психолог, психиатър и психотерапевт. Като Ванчето е казала зажиси от заболяването. Аз мога да дам координати на психолог изкарал курс за психотерапевт.
Ох с този дъжд незнам вече, изчерпва ми се репортоарта от занимания в къщи newsm78

# 89
Здравейте и от мен Hug
Не мога да пиша,че при мен е голяма лудница.В момента съм в Шумен и ще се прибера след около седмица,а искам още сега CryМъжът ми прави ремонт и трябваше да се махнем с малката,че буквално няма място за нас.А тука е голяма скука,няма с кого да излизам,но няма как.До вчера братовчедите бяха тук и беше лудница,нямаше едно спокойно и тихо кътче #CrazyСега си заминаха и е прекалено тихо и скучно.Иначе ние сме добре.Изби ни и четвъртото зъбче,този път от горе Laughing
По въпроса за Обзор, newsm10 плажът е страхотен,абе много ми харесва там Heart EyesДано LaMariposa да имат по хубаво време PraynigТо веднъж след толкова години да се наканиш на море да отидеш,а то да е лошо времето ooooh!
Ами това от мен за сега.Чета ви редовно,но ми е трудно да пиша с малката калпазанка.Когато мога пак ще се включа Hugна всички мами и дребосъци Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт