Клюки (щастлива тъжна днес) 3

• 15 334
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
Аз няма да говоря за мъже. Да се похваля как моето синче ме трогна. Онзи ден им купих един чувал лакомства, но ги оставих сутринта като се събудят да е изненада. Вчера се прибирам от работа и те ме посрещат на вратата
-Мамо, затвори си очите
и ми показват начупили един шоколад в чинийка за мен.
А малката
-Мамо, бате ти е написал писмо
на едно листче детето написало
"Мерси за нещата кУитУ ни купи
Обичам те"
Направо се просълзих, и естествено си затворих очите за правописа WinkЩе го оттренираме друг път

# 271
  • София
Лято, сигурно си спокойна, защото тази връзка не е каквато трябва и този човек не е който трябва. Сега е момента да се метнеш на младежа Simple Smile)

Вал, кви са тия тръпки, какъв е този колега... Блазя ти за хубавите емоции Simple Smile

Ние снощи си взехме билети за Ледена Епоха и утре сме на кино, направо нямам търпение, както и детето.
Което пък, детето, снощи ми каза, че като порасне ще стане принц и ще се ожени за мен.. Но преди това тактично ме попита дали съм женена Simple Smile

Днес имам имен ден, ама никой не знае обикновенно, но вие се почерпете с по една бира от мен Simple Smile)

# 272
  • София
Манди я разконспирирахме, че се казва Марина! Да си жива и здрава!
Лято, явно не е той човека и ти си го знаела някъде дълбоко в себе си. Може би и за теб не е било това, което трябва да бъде. Аз бих пробвала с младежя, както Манди го е нарекла и да видя какво ще изкочи от там. Може би сега по-няма да имаш задръжки?!

Аз едва ли бих приела така спокойно подобен разговор, макар че подобен при нас няма да има, де. Но разправиите ги приемам тежко - много за дялане има там.
Айде тема за нови обсъждания с Люк Скайуокър/ мъж ми, за който незнае/ дадох. Той много иска да участва в организацията на морето ми с децата, но аз съм си такава - самостоятелна и ми се ще сама да се организирам. Но немога да измисля придвижването как да стане. Особено от Варна до курорта.

# 273
  • София
Вени, нещо не разбрах - Ще ходите чериримата на морето и ти не му даваш да участва или това всъщност е бившият ти мъж, който незнайно защо се бута в организацията?

# 274
Особено от Варна до курорта.

Кой курорт, Вени?
Аз съм от Варна, може да измислим нещо

# 275
  • София
е Лято от Варна ли си... Не мисля че е честно всички да живеете на по-хубави места от мен..

# 276
Има хиляди нечестни неща в живота, Манди. И това, че съм от Варна е само малка част от тях Mr. Green.
Честит Имен Ден!

# 277
  • София
Не мога да се сдържа да не ви разкажа един от любимите си вицове напоследък:

Една жена с косми под мишниците се вози в автобус и се държи горе някъде високо, а под нея седи доволно подпийнал мъж, гледа гледа и й казва:
 - Алооо балерината, веднага си свали крака от там или си обуй гащи!

Лято, аз от извесно време обмислям идеята да отида да живея в Варна, имам вече 2 предложения за работа там за мен и за половинката, ама не смея още да предприема тази крачка, защото още уча, но може би след година и половина - две... Знам ли.. Във всеки случай Варна и Пловдив са ми мечтаните градове за живеене

# 278
  • София
Планирам пътуване с децата, но само ние тримата без баща им. Той, обаче, иска да участва в организацията, а аз незнам защо не искам.
И още нещо, ама се напуших:
немога да си изтрия от паметта момента, в който през декември го питам какво ще правим на Нова година и той с злобен гласец ме пита: "Ти какво - да не мислиш, че ще искам да ходя някъде с тебе?", както и факта, че беше организирал преди да се разбере за любимата му,а вече са имали отношения, да ходим с нея и цялото и семейство заедно на почивка около НГ. Кой беше този човек, който натвори тези неща и кой е този сега - как да напавя разграничение?!

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 13:56 от Вени*

# 279
Манди,честит имен ден!  Hug Hug Hug

Вал,защо да остаряваш?Може пък да им младееш на хората и затова да се обръщат така към теб  Laughing

Лято,както винаги съм съгласна с Пенелопа.  Hug

Вени*,аз също ще съм сама с детето на почивка.Не ми трябва никой.Има автобуси,таксита,влакове(като не изкарах курсовете,така ще е).Изобщо не се притеснявам.
А и нали знаеш приказката за мечката,плесницата и устата,която миришела.

# 280
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Манди, честит  имен ден!  beer3

Манди и аз искам да живея на морето, ама на трябва да се гърча в тая мръсна София.
 Лято, относно младежа и аз съм на мнението на момичетата.

Вени, аз вече няколко години си ходя сама на море при това поне по 1 годишно на бунгало и хич не ми пука. Транспорта се измисля, ако има поща на мястото или близо до него можеш да си пратиш нещата с колет до поискване за да не мъкнеш 100 тона багаж. Аз поне така правя когато ходя в Каварна и Ахтопол и няма кой да ме закара.

# 281
Благодаря ви на всички Hug
За моретата подкрепям. Ще се справите без мъже и още как. Ако на някого мога да помогна съм насреща. Аз самата ще почивам в края на август с компания и детето. Все още незнам къде. През октомври щях да ходя в Турция с гаджето. Сега незнам дали имам гадже, дали той ме иска, дали аз го искам...
Относно младежа - ще я видим тая работа. Първо трябва да си уточня статуса и ако е "свободна" хич няма да го бавя Peace

Искам да кажа, че този път терапевтично си купих не обувки, а две рокли. Чудесно ми се отрази на настроението!

# 282
Така те харесвам,Лято!  Hug
Днес пзарувай рокли,утре-мъже!
(в кръга на шегата,да не се обидиш Hug)

Днес пак е петък и Алекс ще е при баща си.БНД си направи устата(чрез трети човек,разбира се) да остане и неделя,но му излязоха криви сметките-неделя пътуваме към морето.
Сигурна съм,че щом е чул,вече категорично ще откаже да дава издръжка на Алекс.Ще каже нещо от сорта,че щом имам пари за море,ще имам достатъчно и да го гледам. Close

# 283
Симпатиите ни са взаимни. Не го мисли, изпечи си задницата и хич да не ти пука. Има моменти, в които бившите мъже са тема-табу. Тоест тогава е забранено дори да сесещаш за тях. Морето е точно такова място Sunglasses. Ще си изкарате супер, ще видиш.

Не се обиждам. Само че мъжете няма да ги купувам. Пари за излишни разходи нямам Mr. Green. Там няма възвращаемост, бързо им пада цената, пазарът е нестабилен, конкуренцията - ожесточена и т.н. Свиркам си и всичко ще е наред Heart Eyes

# 284
  • София
Браво на Лято за покупките.

Мерси за идеите, то е ясно, че транспорт има, въпроса е как е най-евтино и най-немъкнещо багаж.
Е, Пате, това какво общо има. Ти може и да си милионерка, той пак си дължи издръжката, егати!

А, за притчата за мечката - така е, няколко пъти съм му я цитирала на мъж ми.

Общи условия

Активация на акаунт