Клюки (щастлива тъжна днес) 3

• 15 326
  • 290
  •   1
Отговори
# 1
Първа да се запиша!
Благодарско за поздрава  Hug

# 2
Пу съм втора! Hug

# 3
  • София
Ще има ли среща? Не съм чела тия дни в старата тема - извинете!

# 4
# 5
Еееех, страхотна песен. Тина, благодаря за поздрава!  Hug

Благодаря и за пожеланията към Поля. Снощи до 1:00ч имахме гости.То беше драми и сбогуване, защото Тя заминава на село при баба и дядо, а аз заминавам да работя на морето този следобед.

И искам да ви кажа колко много ще ми липсвате през този месец и половина!   Hug   bouquet  Heart Eyes

Като се върна, да ви заваря в добро здраве, вас и децата ви, да ме зарадвате с добри новини, и да си изкарате едно незабравимо лято!

# 6
Успешен сезон! Да изкараш много парички, да срещнеш свежи хора и да се заредиш с много положителна енергия! Peace

# 7
Таня, със закъснение честит празник на дъщеричката ти, (а и на мама  Simple Smile ). Да ти бъде здрава, щастлива и послушна  Wink
Аз, да си призная, нещо не съм готова за тези предстоящи години на дъщеря ми.
На тебе също едно незабравимо лято  Hug

# 8
Таня,успех Hugда се забавляваш много!

аз днес не съм добре.идва ми да крещя ,да чупя...да плача...разбрах защо приятеля ми в последно време се е отдръпнал от мен и се държи странно.Снощи ми каза че майка му има рак на гърдата.преди време са оперирали другата и гърда от рак.А сега има и разсейки в белия дроб.Не иска да се подлага на лечение.не иска и да каже на другия си син и на дъщеря си и всичко се стоварва върху него.Отделно проблеми с работата...Толкова ми е тъжно че не мога да му помогна. CryА още потъна ми е че знам какъв ще е края на историята с рака и се опитвам да му вдъхна кураж,но нещо не ми се получава.Изплаках си очите .А той за да не ме товари не ми казва нищо.Е,споделих и малко ми олекна.

# 9
Таня,успех Hugда се забавляваш много!

аз днес не съм добре.идва ми да крещя ,да чупя...да плача...разбрах защо приятеля ми в последно време се е отдръпнал от мен и се държи странно.Снощи ми каза че майка му има рак на гърдата.преди време са оперирали другата и гърда от рак.А сега има и разсейки в белия дроб.Не иска да се подлага на лечение.не иска и да каже на другия си син и на дъщеря си и всичко се стоварва върху него.Отделно проблеми с работата...Толкова ми е тъжно че не мога да му помогна. CryА още потъна ми е че знам какъв ще е края на историята с рака и се опитвам да му вдъхна кураж,но нещо не ми се получава.Изплаках си очите .А той за да не ме товари не ми казва нищо.Е,споделих и малко ми олекна.
Тъжно е наистина. Той самият  не знае как да постъпи. ... Но не плачи пред него - достатъчно му е трудно  с майка му и  с това , че само той знае за историята ... Дано ти олекне повече - дръж се заради него!!!!  Hug Hug  bouquet

# 10
Опитвам се да се държа,а той се опитва да ме изолира за да не  ме няапряга допълнително.преди малко се видяхме...съсипан е.най-лошото е че може да е наследствено.леля му е починала от рак.Сина на леля му и той.братовчедка му е болна...Каза че сутринта като се е прибрал е направил опит да се самоубие,но пистолета му е засякъл(полицай е).Косата ми се изправи като ми каза.Положението е повече от страшно. CryКазах му че не желая да чуя по БТВ за самоубил се полицай с личното си оръжие,опитах да му обясня,че не това е решение.че трябва да е до майка си,колкото и да му е тежко...Но не възприема.Страх ме е че някой ден просто ще се събудя и него няма да го има.Страх ме е ! Cry

П.С. извинявам се ако имам правописни грешки,но вече не виждам клавишите от сълзи

# 11
*Alma*    Hug
Много труден период за всички ви. Не го оставяй сам, така потъва в тъгата си и стига до безумни решения. Иска те, не иска - бъди до него, дори и само тялом, без да говориш   Peace    Сила, сила и много сила и за двама ви   Praynig

# 12
  • Sofia
Записвам се в новата тема. Ще има ли среща?

# 13
  • Край морето
Лято,

Опитай с някои от големите агенции Monday, AIMS и т.н. Идеята ми е да си пуснеш CV-to към тях и да се срещнеш с техен консултант. Така би могла да ги ползваш като свързващо звено. Ако мога да помогна с нещо можем на лични да продължим за да не спамя темата. 

*Alma* много кураж и сила ще са ти необходими в тази ситуация. Тина е права, че трябва да си до него, независимо дали иска или не.

Момичета, извинявайте че се вмъкнах в темата без да дам малко инфо за мен. С бившият сме разделени вече над година и имам едно палаво момче на три.

# 14
*Alma*, съжалявам, че преминаваш през това Hug. Незнам какво да ти кажа, хич не ме бива в такива моменти Sad. Надявам се да намериш достатъчно сили Hug

Общи условия

Активация на акаунт