Клюки (щастлива тъжна днес) 3

• 15 336
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
Вени, много добре те разбирам и затова ти казвам-безумно по-лесно ти е, в пъти, че имаш готов човек насреща.Нищо повече.Има на къде да избиеш, има с какво да се хванеш, а не линееш по него.Ядовете щеше да ги имаш със или без заместителя, можеше да са от различно естество, но-щеше.

# 46
  • София
Сигурно си права.
Малко го обърнахме на чат - дано не ни бият! Crazy

# 47
Днес е много тихо тук.
Що така? newsm78

# 48
Здравейте Hug
Днес е много тихо тук.
Що така? newsm78

Хубаво временце...делничен ден...

# 49
Аха, тея три неща били...  bouquet

# 50
  bouquet май наистина е тихо тука? newsm78

# 51
Искам да се похваля.реших да си отрежа косата. Направих си прическа на етажи и се чувствам значитенло по-добре.След някой друг ден ще ви пратя снимки  Flutter

# 52
Е, днес определено си по-добре !  Peace Hug
Нека има промяна казвам и аз ....  bowuu
Да не забравиш за снимките  Rolling Eyes

# 53
Ами да.Писна ми да цивря,да недоспивам.Просто се отпуснах и се оставих по течението.Реших че трябва да променя нещо.Последния път когато бях твърдо решена на промяна си пробих езика.Сега ми се стори прекалено да се дупча и минах с промяна на прическата.Чувства се добре,дори колкото и странно да звучи ми олекна .И снимки ще има.Само да намеря някой папарак Mr. Green

# 54
Добре си си ти - косата подстригваш.
Аз започвам да мисля нови татуировки #Crazy

# 55
Искам и ааааазззз!Ама пустия страх....като я чуя тази машинка и ми се изправя косата,Харесва ми твоята.Подобна искам и да си направя и аз.Ама всички казват че там боли много защото е нежно място. ooooh!

# 56
Ами да.Писна ми да цивря,да недоспивам.Просто се отпуснах и се оставих по течението.Реших че трябва да променя нещо.Последния път когато бях твърдо решена на промяна си пробих езика.Сега ми се стори прекалено да се дупча и минах с промяна на прическата.Чувства се добре,дори колкото и странно да звучи ми олекна .И снимки ще има.Само да намеря някой папарак Mr. Green
Когато  се депресирах по време на развода  си в един миг светъл ..... отидох и си направих пиърсинг на пъпа - бях на 30 г  hahaha

# 57
Не е лошо.И 30 си е екстра.казват че между 30-40 години  жените се чувстват най-добре.Колко е вярно тепърва ще разбера.

# 58
Мани, ужас е, боли зверски Sad

# 59
Мани, ужас е, боли зверски Sad
Кое бе Лято боли? татоса или  пиърсинга?
Аз сега съм на 32 .... Амиииии .....супер  съм си  Embarassed Flutter Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт