Клюки (щастлива тъжна днес) 3

• 15 328
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
И аз съм тук Simple Smile но прочетох нещо, което никак не ми хареса Thinking
Явно приятелят ти не може да се овладее и "Ни приема , Ни предава " ... Лошо ...Все ти ще си му виновна защото ти си край него!  Thinking Той на този етап не мисля , че ще те разбере , защото  в такъв момент Той забравя за другите - освен за болните си близки ... , което също е  кофти  Thinking
Мислиш ли , че ако не му се обадиш няколко дни нещата биха се променили към по-добро!? newsm78 И аз не го оправдавам , но нито на теб , нито на него ви е лесно Sad
Стискам палци ..... Praynig
Ама ти сериозно ли ??? .....раздяла ????

# 31
Алма - съжалявам за това, което преживяваш. Надявам се скоро нещата да се наредят и всички да се успокоите  Hug

ИСкам и аз да се изсипя. Моят мъж така ме вбеси сега. Помолих го само да си вземе една служебна бележка за доходите, за да подам документи за детските и да спестя някое левче за море. Не му се занимавало  ooooh!
И понеже съм добрата самарянка, а той не работи, като ми се примоли му давам - по 5,10, сега в събота 50 лева. Поисках си ги тези 50 - каза, че не му се идвало сега да ми ги даде и да не го занимавам с глупостите си.  ooooh!
Не искам да го спонсорирам, не искам като му давам пари да съм най-добрата на света, а като си ги поискам да са глупости. ИСкам да съм по-корава, по-твърда, да мога да отказвам, да мога да го поставя на мястото му. Не знам защо още се опитвам да видя нещо в него, което да ме накара да се съберем. Явно се заблуждавам ужасно много и само аз съм неспособна да видя, че няма никакъв смисъл от моите опити.  Tired

# 32
Цитат
И понеже съм добрата самарянка, а той не работи, като ми се примоли му давам - по 5,10, сега в събота 50 лева.
Е ти наистина си много зле. И аз съм мекушава, ама ти и пари му даваш на всичкото отгоре. Я се стегни

# 33
В тази тема пускате поздравите вече, май.  Laughing

Малко нестандартно може би, но това слушам в момента:

Nigel Kennedy, vivaldi - winter

Поздрав!!!

A това ми е the best of the best
Ad vance, vivaldi - winter

Alma, временна раздяла. За няколко седмици ще ти просветне, а пък и на него сигурно. Нищо, че моментът не е подходящ за него. Ако ще те успокои, и аз съм в изключително сложна връзка в момента. В друг аспект сложна, но, сложна. Донякъде, може би, те разбирам.

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 15:37 от Анонимен

# 34
Здравейте.не писах вчера-реших че достатъчно ви натоварвам всеки ден и за това ви дадох почивка Mr. Green

Алма, съжалявам. Не заслужаваш това. Аз и по-горе писах, но пак да се повторя, той не потърси ли специализирана помощ? Не е ли задължително при него, с професията която има? Явно е, че отключва някаква агресия, която не може да овладее.
Дано по-скоро премине този лош период при теб  Hug
..........

Ходят при психолог на всеки 6 месеца.Но очевидно моя човек нещо не се влияе .А колкото до агресията...Определено има нещо.Вече налетял да бие свой колега.Аман.като малко дете е.А дори и да не му се обадя,ще изтърпи няколко дена и той ще звънне.не искам да си правя експерименти,че ще започне да мрънка пак,а не ми се слушат оплаквания TiredВчера се видяхме и пак се скарахме.Всичко вървеше идеално,докато не започна да ми обяснява колко отвратително готвя(за сведение преди харесваше кухнята ми)и как пилето ми било ударено от гръм и картофите били не знам си какви...е,търпях,търпях ама всичко си има граници.Помолих го да не се държи грубо и да се съобразява малко.от там той кресна че той не ме интересувал,била съм с него от съжаление и такива глупости.Просто го помолих да си тръгне.Съжалявам ама и аз имам нерви и моите са опънати до крайност.Надявам се нещата да се изгладят и да не се стига до раздяла.

# 35
Здравейте.не писах вчера-реших че достатъчно ви натоварвам всеки ден и за това ви дадох почивка Mr. Green

Алма, съжалявам. Не заслужаваш това. Аз и по-горе писах, но пак да се повторя, той не потърси ли специализирана помощ? Не е ли задължително при него, с професията която има? Явно е, че отключва някаква агресия, която не може да овладее.
Дано по-скоро премине този лош период при теб  Hug
..........

Ходят при психолог на всеки 6 месеца.Но очевидно моя човек нещо не се влияе .А колкото до агресията...Определено има нещо.Вече налетял да бие свой колега.Аман.като малко дете е.А дори и да не му се обадя,ще изтърпи няколко дена и той ще звънне.не искам да си правя експерименти,че ще започне да мрънка пак,а не ми се слушат оплаквания TiredВчера се видяхме и пак се скарахме.Всичко вървеше идеално,докато не започна да ми обяснява колко отвратително готвя(за сведение преди харесваше кухнята ми)и как пилето ми било ударено от гръм и картофите били не знам си какви...е,търпях,търпях ама всичко си има граници.Помолих го да не се държи грубо и да се съобразява малко.от там той кресна че той не ме интересувал,била съм с него от съжаление и такива глупости.Просто го помолих да си тръгне.Съжалявам ама и аз имам нерви и моите са опънати до крайност.Надявам се нещата да се изгладят и да не се стига до раздяла.
Да, важно  е в такъв момент да  запазиш спокойствие .... Добре си направила ! Дано наистина по-бързо мине това и той  се осъзнае !  Praynig Hug

# 36
  • Sofia
Днес съм колкото щастлива, толкова и тъжна...
Преди 2 месеца споделих с моя приятелка, че имам нужда от краткотрайна любовна авантюра, много чиста и емоционална любов. Пфууу, внимавайте както си пожелавате! Случи ми се, толкова красиви и чисти чувства и емоции не ми се бяха случвали никога досега. Вчера се разделихме по най-красивият и романтичен начин, в един  парк, на една пейка  се прегръщахме силно и се целувахме плакахме и двамата. Филма 1001 нощи пасти да яде, но нямаше как...влюбвахме се, а аз не съм готов за връзка. Днес плача и се смея едновременно, щастлива съм, че изживях такава чиста любов, но ми е мъчно, че мина за миг... Трудно ми е да ви опиша как се чувствам, толкова много ще ми липсва този човек, толкова много ми даде...но не съм готова...Пак се разплаках. Щастлива ли съм, тъжна ли съм или от двете по малко....

# 37
 newsm78

и това го разбирам, и аз не съм готова.. ама много много дълго време

друго - от съседната тема- нищо не е свършило, докато наистина не свърши
двама души, ако се обичат, нищо не може да ги раздели, и ще съумеят да са заедно. търпение от когото трябва.

# 38
  • София
Хъм, хъм, това с не съм готова не го разбирам, но го уважавам. Ако бях като вас, щях да си спестя редица неприятности.

# 39
...напротив...спестяваш си ги, защото имаш някой Сега, Веднага...ама това е една ужасно дълга тема, ужасно, дет се вика-почти 5 години назад в историята на няколко души са в подкрепа на тезата... Wink

# 40
  • София
Ами, хич и не си ги спестявам, напротив, това навлече нова поредица неприятности.
А какво доказва 5 годишния опит на няколко души?

# 41
..че имаш ли готов заместник под ръка става много по-лесно...онези "разправии" и без него щеше да си имаш, сега дет се вика има на кой да се оплачеш, често се случва това да е катализаторът даже-да вземеш смело решение за раздяла, защото имаш насреща готова връзка.

# 42
  • София
За катализатора е така! Определено катализира процеса. Иначе час от разправиите нямаше да ги има без новия, но предполагам, че нямаше и да я има промяната в мъжа ми.

# 43
...щеше да я има, най-вероятно, но и на теб и на него щеше да отнеме много време да се научите да прескочите  негативното и дразнещото, а да се хванете за едничкото макар останало нещо добро и да започнете да го развивате.
...промени се случват постоянно
...ако част от разправиите са относно общото ви жилище...това и без новия щеше да го има.

# 44
  • София
Е, това с жилището приключи!
Просто мъж ми неможе да се примири със ситуацията, т.е. че не го искам вече. Както и с идеята, че е загубил семейството си. Той просто се сети какви му бях приоритетите толкова години наред, но аз немога да му простя, че беше забравил и това му беше последната мисъл през тези месеци. Без да визирам моето унижение в случая въбоще.

Общи условия

Активация на акаунт