Клюки (щастлива тъжна днес) 3

• 15 413
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
тату-то боли повече май.не че съм си правила де...но за всяко нещо си има време.мисля скоро да го направя(това го казвам от 6-7 години) Embarassed

# 61
Татуировката боли повече.
Поставянето на пиърсинг е крайно неприятно усещане, но трае секунди (минути). Има си тема за целта де, да не ни се карат тука Peace

# 62
Аааа,няма .Това си е клюкарска тема и можем да си обсъждаме каквото си поискаме. Peace
Аз съм си харесала това:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30386578&l=d656b1cf47&id=1551556235

И вече започвам да се замислям дали пък да не се подложа на изтезания като позастудее.Все пак ще боли,но после ще съм украсена. hahaha

# 63
Ох аз не мога да  се реша на такова нещо , че и  за доста дълго време .... Мерси !!! Аз се боднах по пъпчето, че един ден като ми писне да махна обичката  а с татоса как да  го направя .....  newsm78

# 64
Ех, голяма красота е.
(има едно кремче ЕМЛА и друг път съм го благославяла, действа обезболяващо и можеш да скатаеш 1-2 часа мъки. Като му дойде времето, ще ти споделя повече, ти само се реши Peace... че напоследък ми порастнаха знанията в тази сфера Mr. Green)

# 65
1-2 часа? #Crazyаз си мислех че за 1-2 часа ще ми я направят.чувала съм че е хубаво да се правят като е по-хладно,за да не ги пече слънцето лятото.И тази зима мисля да се престраша вече.Пробих си езика без истерий,раждах без упойка...все ще издържа
....мисля... Rolling Eyes

# 66
Момичета , аз си лягам !
А и  една истерясала тема ми  дойде  в повече -  за манИкенката  Joy
УМОРИХ  СЕ ДНЕС !
ЛЕКА  вИ НОщ !!! Hug  bouquet

# 67
Според мен ще трябват 2 и половина - 3 часа за тази татуировка.
Незнам, може моят предел на болката да е твърде нисък, обаче аз на моменти исках да си тръгна, при положение, че и трите пъти бях намазана с въпросния крем. Особено по ребрата... Sick

# 68
Лека stelsi.Приятна почивка.Да споделиш утре за тази тема.стана ми интересно.Надявам се този който ще ми я прави да позволява почивка от време на време.че иначе сигурно ще откача.Май се навивам сама че боли ужасно. Blush

# 69
  • Ispania
Лека ви ноЩт и от мен моми4ета Hug Hug Hug Hug Hug.Усмихвайте се пове4е  bouquet
Какво друго ни остава Confused

# 70
  • София
Добро утро! Снощи сте обсъждали интересна тема, но аз обикновенно се ограничавам само до подстригването. Пиърсинги и тотута не са ми по вкуса. Може би нещо за тялото също би помогнало за настроението - масажи, физически натоварвания...

# 71
 И аз мисля за масажче и фитнес като тръгне малкия на ясла,че нямам никакво време като съм с него.Сега се връщаме от площадката.Еййй,казвам ви побеснях.Едно хлапе удари Пламен с лопатка за пясък по главата.А майка му -нищо.единственото което каза беше:Госпожо,пазете си детето.Не виждате ли че е конфликтно?А всъщност Пламен не се кара с никой,никога не удря.И съм сигурна че не е направил нищо.Все пак си знам "стоката".И преди да си тръгнат майката и "неконфликтното" дете,тя си загаси цигарата в пясъчника и там си я заряза ooooh!направо нямам думи.

# 72
  • Ispania
Алма,много  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing outтази майка Shocked.Ейййй ,такива хора колко мразя Close,пьк после заЩо бьлгарските деца били такива били онакива Close.Ми каквото и да е направило твоето дете(в слу4ай ,4е е направило)няма никакво извинение другото да го удря Close.Тази майка там да не е за красота. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Моето си е добро hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha,оба4е като го хванат дивите Tired Tiredи няма кой да го спре ooooh!.В у4илиЩето миналата година ги потупваШе вси4ки наред Embarassed Embarassed Embarassed.Като го попитаШ заЩо казва"тя ми взе...""той ми каза...""тя ме бутна..." ooooh!.Обяснявам ,4е не трябва да реагира така,4е каквото и да е направило другото дете в НИКАКьВ слу4ай не може да го удря.Да отиде и да каже на у4ителката тя да му се скара.Добре,4е премина този период Praynig.

Гледам за глезотий си говорите Mr. Green,аз сьм пьрва Mr. Green.На масаж НИКОГА не отказвам Laughing.Татуировки не си слагам,тьй като толкова 4есто си променям реШението,4е на пьрвият месец ве4е няма да я искам Thinking.Като ми се прииска тато отивам в някой детски магазин и си купувам от лепенките за децата Joy hahaha Joy Joy.Два _три дни докато ми мине мерака hahaha.
Ина4е в4ера си купих крем против брь4ки Rolling Eyes_охххх остаряваме.То не е и лесно на мойте години да ти излезнат брь4ки де Thinking.

# 73
Сладурки  Hug
Лято,влюбена съм в твоя татус.  Heart Eyes
След като изкараме моренцето и аз ще се крася,но с едно надписче.Това в подписа ми,за да бележа новото начало.
Алма,не боли чак толкова много.Поне моята не ме боля.На Лято е доста голяма,имай го предвид.

Днес пак ми е едно тъпо...

# 74
Алма, а и имай предвид, че Лято е лигла и обича да преувеличава. Голямо мрънкане падна в студиото, голямо оплакване... ама понеже ми минава номера. Да, моят татус е голям, на три пъти е правен.

А иначе утре и аз съм на фризьор. Подстригване, боядисване и сешоар. Ще трябва някак да изтърпя 2-3 часа на едно място #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт