Клюки (щастлива тъжна днес) 3

• 15 414
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Аз пък мисля да се боядисвам.Една боя ме чака повече от седмица.
И май ще се възползвам,че Алекс ще е до довечера в баща си и след работа да свърша тази работа.

# 76
Забравих да се похваля, че днес става една година, откакто не пуша Heart Eyes

# 77
  • София
А, това е похвално! Рядко срещам хора, дето наистина спират цигарите! Повечето само си говорят!

# 78
Лека stelsi.Приятна почивка.Да споделиш утре за тази тема.стана ми интересно.Надявам се този който ще ми я прави да позволява почивка от време на време.че иначе сигурно ще откача.Май се навивам сама че боли ужасно. Blush
ма как няма да  споделя - УМРЕХМЕ - ето я темата  Joy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=411603.0
 На всичко от горе  се светнах че има общо  с друга подобна тема но  от другата страна на цялата  история - четете!

# 79
  • Ispania
Да ви кажа аз винаги сьм била много кокетна Crazy hahaha.Оба4е в последната година ми омрьзна вси4ко Rolling Eyes и по4ти спрях да се гримирам.Малко спирала и молив и толкоз.....Одрязаха ми косата Confused,спрях да се боядисвам,заЩото заради диетата ми пада много косата.....И се оказа,4е на вси4ки им харесвам много пове4е така newsm78 Shocked.
Аз оба4е си мисля ,4е е най_ве4е заради резултата от диетата hahaha.

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 23:18 от Val

# 80
Да ви кажа аз винаги сьм била много кокетна Crazy hahaha.Оба4е в последната година ми омрьзна вси4ко Rolling Eyes и по4ти спрях да се гримирам.Малко спирала и молив и толкоз.....Одрязаха ми косата Confused,спрях да се боядисвам,заЩото заради диетата ми пада много косата.....И се оказа,4е на вси4ки им харесвам много пове4е така newsm78 Shocked.
Аз оба4е си мисля ,4е е най_ве4е заради резултада от диетата hahaha.

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
как така? я сега след диетата започни и пак да се гримирваш повечко! Тогава още повече ще те харесват! Каква диета ? Защо ти капе косата??? Tired newsm78

# 81
...а как няма да  споделя - УМРЕХМЕ - ето я темата  Joy

Stelsi, ако ти се пише, преразкажи с 2-3 думи сагата и завършека, че много страници са се навъртели  Wink
Аз я започнах, до 4-та страница правих няколко прекъсвания, но не мога да продължа нататък. Трябват много почивки за преглъщане на бисерите  Joy

# 82
...а как няма да  споделя - УМРЕХМЕ - ето я темата  Joy

Stelsi, ако ти се пише, преразкажи с 2-3 думи сагата и завършека, че много страници са се навъртели  Wink
Аз я започнах, до 4-та страница правих няколко прекъсвания, но не мога да продължа нататък. Трябват много почивки за преглъщане на бисерите  Joy
Тази Фринка , я оплюха всички , защото иска едно  чуждо дете за лични облаги , чука  се с таткото на детето  а бившата  му ревтуни и непрекъснато  се обаждала на тати. От друга страна пък детенцето плаче за майка си ( проявавало глезУтии) а бе луда работа .... оказа се че била манекенка Фринка .... пак  я оплюхме защото за пореден път доказа като  неколкократна Миска Албена колко са прости и неграмотни горките миски и манекенки.
Обаче , понеже много  я бъзикахме за дизайнерското и образование искахме да  се похвали  с моделчета - и тя прати един сайт от  който на практика нищо не можа да се разбере защото се разработва  в момента ...но аз се порових из Гугъла и  я открих  тая ФРИНА ....
за същата тази Фрина преди повече от  месец една разлютена майка плюше по нея заради това че и  е развалила семейството... Даже пусна снимка на Фринка - аз я помня тази  снимка защото  с колежката  много  се смяхме с тази  помия.... И  на търсачката излезе същата  Фринка от старата тема ( която за жалост  вече я нема )  newsm78

# 83
Благодаря ти. Знаех си аз, че нещо по-така се е случило там, заради броя на страниците. Става за сценарий на филм   Laughing

Май Фринка търси евтина сензация, чрез скандал. Жалко за детенцето. Надявах се историята да е измислена.

# 84
Вярно е като сапунен сериал това.Шантава работа с тази мИникенка.
Браво Лято.И аз се каня да ги спра,но ще видим от кога ще е.Обещах си на Н.Г. че ги спирам.И така и стана.Не пуших 6 дена и после пак на ново.Къде от нерви,къде от слаба воля... BlushКолкото до лиготийте и ако има кой да ми скръцне със зъби,търпя и мълча.

Вал,онази майка дето беше сутринта направила забележка и на моята приятелка.Мацката мете фасовете от площадката и онази се изцепила че много прах вдига.И моята Ева нали си е шматка:Ми като ти вдигам прах,вдигай си гащите и си заминавай.няма да е лошо да си ходиш пред блока си.Като ми разйказа умрях от кеф.Оная си взела чантето и гас в неизвестна посока Joy

Пате,а твоя татус къде е? newsm78

# 85
  • Ispania
stelsi77,аз сьм на ДУкан.Наистина много действа оба4е от липсата на витамини много ми окапа косата.Ходих на лекар и той като разбра какво правя Ще Ше да ме убие Rolling Eyes.Сега пия витамини,мия се сьс специални Шампоани против косопад,пия лекарства и си слагам ампули на главата Mr. Green.Оба4е продьлжавам с диетата.

Алма,хубаво и е казала твоята прителка Peace Peace Peace Peace,да я поздравиШ и от мен Wink

# 86
Много отдавна не съм писала тук  Blush

Смятам обаче днес да се похваля с една придобивка - получих паспортите на децата   newsm44 Сърцето ми беше свито през цялото време, но когато хванах тези паспорти в ръце.... оххх, чувството е велико  Grinning Получих свободата на децата си за още 5 години  Grinning

# 87
Наближава началото на "един месец през лятото, който не съвпада с годишната отпуска на майката" и още от сега ми е тъжно Cry

# 88
Лято  Hug 
Спомням си какъв кошмар ми беше това... Аз записвах децата на лятна детска градина  Tired

Дано успееш да намериш начин  Heart Eyes

# 89
stelsi77,аз сьм на ДУкан.Наистина много действа оба4е от липсата на витамини много ми окапа косата.Ходих на лекар и той като разбра какво правя Ще Ше да ме убие Rolling Eyes.Сега пия витамини,мия се сьс специални Шампоани против косопад,пия лекарства и си слагам ампули на главата Mr. Green.Оба4е продьлжавам с диетата.

Алма,хубаво и е казала твоята прителка Peace Peace Peace Peace,да я поздравиШ и от мен Wink

Ох, аз много не съм привърженичка на Дукан именно заради това , че се губят нужните витамини а да не говорим , че си разбутваш кръвното налягане ако имаш проблем с него - моето  е прекалено ниско а на мъжа ми  пък високо. Най-добре когато свалиш нужните килограми да си избереш подходяща диета за поддръжка иначе с тази авитаминоза рискуваш здравето си. Аз преди нямах никакви проблеми със сваляне на килограми ( но и не съм била пълна никога - моето  е на гъз и на кръст  hahaha) Но тази година 3 кила ме морят , умирам си от глад .... Залагам на мляко  с трици и много плодове и зеленчуци - а пък  в спорта хич ме няма !  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт