Клюки (щастлива тъжна днес) 3

• 15 323
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
 Joy hahaha

Ще ме скъсате от смях днес!
Лято,разкажи де!

Манди,браво на малкия герой!  Hug

# 256
Какво да разказвам, те моите перипетии край нямат. Постоянно ми се случва нещо, набърквам се в някаква ситуации, казвам нещо не на място, не съм чула, не съм разбрала... абе, стрелец.
Най-смешно се получава, когато се приведа в "женски вид". Закачат ми се токове, изпускам чанти, недай си боже да съм метнала връхна дреха върху чантата - на детето така му губих жилетката 3 пъти в един и същи ден. Добре, че има отзивчиви хора, та ми казват.  Peace

Манди, браво на момчето!

# 257
Какво да разказвам, те моите перипетии край нямат. Постоянно ми се случва нещо, набърквам се в някаква ситуации, казвам нещо не на място, не съм чула, не съм разбрала... абе, стрелец.
Най-смешно се получава, когато се приведа в "женски вид". Закачат ми се токове, изпускам чанти, недай си боже да съм метнала връхна дреха върху чантата - на детето така му губих жилетката 3 пъти в един и същи ден. Добре, че има отзивчиви хора, та ми казват.  Peace

Манди, браво на момчето!
Лято , сподели моля те  как си паднала от  втория на първия етаж??? Моля тееее Hug Praynig Praynig Praynig

# 258
Как, как - както си падат хората в заведенията от втория на първия етаж по принцип Peace
Беше лято (ама едно преди бая години), мисля, че току-що бях завършила гимназия и целият свят ми дължише по 5 лв. Бяхме в едно открито заведение, трудно ми е да го нарека дискотека, но нещо от този тип. Та, цялата компания се замъкнахме на втория етаж, който е нещо като тераса, понеже долу нямаше места - супер плътно населено. Качваме се горе, започва се едно пиене, пеене, танцуване и прочие, обаче по някое си време аз се подпирам на самия парапет, защото усетих, че обувката ми се заклещи между пръчките (пак обувката е виновна). И някак си, но незнам точно как и никога няма да разбера, се наведах напред повече, отколкото трябва и... се озовах върху един мъж Mr. Green. Жива и здрава Mr. Green Mr. Green Mr. Green, нагнездена в него. Стояха си трима господа и си пиеха и изведнъж аз се стовармам от небето без една обувка Mr. Green.
Измънках, че се извинявам и се разхилих (както обикновено), а след това зашляпах полу-боса по стълбите. Горе, никой от компанията не беше разбрал дори, че съм изчезнала Peace

# 259
 Joy Joy Joy
Как ме развеселихте в края на работния ден.

# 260
Благодаря за хубавите пожелания(за бебка) Hug Hug Hug Hug Успяхте да ми приповдигнете настроението с тези истории Joy Joy И аз имам една изцепка за която се сещам в момента.Работех в Халите и съм седнала на бара да пия кафе преди работа.И понеже повечето от там се познаваме,та сервитьора ме помоли да избърша един пепелник в престилката му преди да го даде на клиентите.А той един такъв сладичък,чернокос с най-невероятните сини очи...Лигите ми потичаха като го видя.Та,бърша си аз пепелника и какво дръпнах по-силно престилката и я свалих от кръста му със се панталона.Аз от къде да знам че не бил с колан а само с ластик?Човека се озова на средата на халите по бельо,а аз умрях от неудобство за това че съм го направил.Е,докато не напуснах Халите(след около 2 години) не смееше да ме погледне.даже не искаше да ми сервира Blush Blush

# 261
  • София
Ох Лято, направо умрях от смях, само си представям как си стоят мъжете и отгоре им пада девойка... А представям си те как са се хилили и сега как я разказват тази случка...

Алма, по повод на твойта история, да ви кажа как преди няколко дни сме отшли в парка Заимов и аз съм си облякла ей таз оранжевата пола, дето съм ви пуснала една идиотска снимка по-рано, та тази пола е с ластик на кръста, ама то е напраов ластиче и много лесно се смъква. Като беше по-малък Ивайло все ми я смъкваше по градниките и ми лъсваха гащите. А този път се прибираме вече и то станало 10 часа, тъмно.. Вървя си аз най-отпред, а Ивайло търчи след мен и през 2 крачки ми сваля полата, аз я вдигам и се хиля, а той пак, ама не я сваля изцяло, ми само от едната страна като дръпне и ми се вижда само половината буза един вид. Гони ме сигурно сстотина метра и ми сваляше полата, а след нас върви половинката и не може да си поеме въздух от смях поне да се скара на Ивайло да престане, щото и аз се хиля и не мога да му се скарам... и стигаме най-накрая до колата и аз си пуснах полата да отворя вратата, при което се озовах стояща до колата с пола на глезените и светещи гащи в тъмното... Като цяло нямаше много хора, но със сигурност е имало зрители...

# 262
АЗ пък се сетих за друго покрай тези поли на ластик....  Embarassed много ме е срам...  Embarassed
Когато бях  студентка живеехме на квартира няколко момичета- имахме си квартален полицай , който обикаляше района си и следеше за нередовни ( без адресна регистрация ) студенти като нас .... Имахме вече една глоба преди , но оправихме нещата ...Та.... Една лятна сесия ...една жегаааааав Пловдив ...... и аз съм си облякла една дълга индийска пола  от тензух.....ама облечена вместо рокля .... Rolling Eyes Embarassed ooooh! Идва значи кварталния полицай .....каним го вътре , аз си  стоя на една табуретка , пуша цигара и си пия кафенце ..... Чичко полицай  сяда и ни нарежда всички да си покажем регистрациите ... и аз първа кипра нЪл съм веЧ редовна скачам бързо за картата......и оооопс ...застъпвам си полата и тя пада .... Embarassed Embarassed оставам гола голеничка пред чичко полицай  а той  Shocked Shocked Shocked Shocked По голи цици направо на една ръка разстояние .... аз на 22-23г  а той ... май на около 50г тогава ...  Sad((
Като се сетя  още ме е срам .... колежките  винаги ме подсещат за този  случай... а междувременно полицая когато идваше друг път искаше все кафе да  го черпим ....барем на някоя и падне роклята  hahaha Joy

# 263
  • Ispania
ХА,ЕТО МЕ И МЕН Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Гледам за мьже си говорите Flutter Laughing,мен днес новият колега как ме "стресна" hahaha.Зна4и бяхме се виждали само ведньж до сега.Преди да си трьгне той ми поиска телефона за всеки слу4ай Laughing,нали сме колеги все пак трябва да си го имаме.За 5 минути в които си стрьгваШе Laughing успя да ме разпита с кой живея ,как, кьде Laughing hahaha.
Е трьгна си най_накрая,тук е неЩо нормално хората да се сбогуват с целувки по бузите...да де оба4е не толкова в работата.Та зна4и разделихме се ние все едно сме пьрви приятели Joy,и след няма и 10 минути полу4авам смс от младежа Laughing...."бонбо4е" Laughing,как си??? Joy hahaha Joy hahahaЕ Щях да падна ooooh!,то детето е с една година по голямо от мене оба4е ако го видите Laughing,ми аз сьм му като майка да му се невиди Laughing....Ох...оба4е с това бонбон4е Щях да падна.....Явно доста сьм остаряла

# 264
Днес съм щастлива. HugПоследен работен ден.Две седмици в отпуск.Време отделено само за детето. Heart Eyes
За съжаление ще пропуснем морето тая година.Някак си мие страх да отида сама с детето.
Хубав ден от мен.

# 265
Добро утро и от  мен !!  Hug  bouquet
Днес се очертава горещ ден с доста работа в офиса - като всеки петък  Mr. Green Tired
На всичко от горе колежката излиза в отпуск 2 седмици и аз май ще се поозоря сама...  ooooh!
Айде - черпя ви  кафенце !!!   food010 kaffeetrmker_2 Coffee

# 266
Снощи с приятелят ми проведохме много дълъг разговор. Не беше скандал, просто разговор, в който си казахме всичко. Незнам дали помните, но преди време се оплаках, че аз очаквам развитие, а то не се случва. Е, вече въпросителни няма.
Каза ми, че не се чувства готов на този етап да променим отношенията си. Че не е сигурен в мен и във връзката ни. Че не се чувства щастлив така, както е било в началото. И още много други неща - че начинът му на живот не може да бъде различен и то поне още няколко години, че не иска да ми дава напразни надежди, че аз заслужавам друго отношени е т.н.
Днес се чувствам хм... странно. Мислех, че ще съм нещастна, тъжна, а не съм. Усещам някакво напрежение около стомаха, но с това се приключва. Усещам как съзнанието ми рисува картини на раздяла, защото предвид обстоятелствата тя е въпрос на време. Сега не съм готова да му кажа "Край". Или пък той на мен, защото всичките обяснения от снощи не бяха с цел да се разделим, а просто да ми каже всичко, което мисли. Защото често оставал сам и си задавал много въпроси.
Та... за себе си говорех. Въображението ми рисува картини, в които съм без него. В които срещам хора, започвам нови познанства, флиртувам, забавлявам се. Щастлива съм сама и си живея живота. Пътувам, срещам си приятелите, докато настъпи моментът, в който се виждаме с човека, с който сме на еднаква честота.

Заедно сме от година и половина. Не е невероятно много време, но е достатъчно, за да се привържа към него, да се влюбя, да го заобичам. А сега съм толкова спокойна, че просто не е истина. И по някакъв странен, извратен начин - доволна и щастлива.
Какво ми става, по дяволите? newsm78

# 267
Лято мисля, че точно от такъв разговор си имала нужда, макар и сега да се чустваш странно. Със сигурност след дни ще ти е още по-спокойно и ще решиш какво ще правиш от тук нататък  Hug

# 268
Нищо не ти става.Претръпваш.Растеш.Научаваш се да живееш с раздели.Един идва, друг си отива.И с ближните, роднините е така.Знаеш, че раздели има. Толкова.

# 269
Нищо не ти става.Претръпваш.Растеш.Научаваш се да живееш с раздели.Един идва, друг си отива.И с ближните, роднините е така.Знаеш, че раздели има. Толкова.

Точно така е, права си. Благодаря ти. Лесничко и просто.
Този път не търся драми, не съм режисьор на сериал.
Истината е такава. И аз я приемам.
Не мога да излъжа - доволна съм от себе си Hug

Общи условия

Активация на акаунт