СЕДМО-ОСМОКЛАСНИЦИ - на мама умниците!!!! Браво!!!!

• 27 875
  • 372
  •   1
Отговори
# 240
  • София
БРАВО на децата! ГОЛЯМО БРАВО!!!!! Много съм впечатлена от страхотните резултати! Всички са се представили уникално добре! Невероятна компания сме!  Hug

# 241
А възможно ли е на базата на тези статистика да се предвиди горе-долу с колко ще падне бала тази година.
Нашите резултати са
Бел 5,52
Мат4,25
Девойка
Обаче с една петица по мат от дипломата бала става 30,50

# 242
  • София
Благодаря за посинелите ви от стискане палци! Още малко остана. Виктория отиде да си провери оценката от днешния изпит. Каза, че било лесно - паднало й се добро място за рисуване (за това се тегли жребий и е късмет да ти се падне място с "добър поглед" към постановката от предмети); имало е и предмет, който вече е рисувала. Утре е наред фигурална композиция по зададена тема - ако няма двойка от днешния изпит, разбира се. Шансовете не са никак малки - ще приемат 50 от общо 85 кандидати. Всъщност, шансът й е 50:50 - или ще я приемат, или няма да я приемат  Mr. Green

Мъчи се горкото да реди желанията и да приготвя документите за първо класиране. Дайте акъл как да точно да опишем желанията - всяка комбинация от училище и профил отделно желание ли е? Например, НЕГ с профил англ. или руски език отделни желания ли са и какви са всичките профили на немската и испанската? За СМГ май е ясно. Виктория звъня в РИО и в две от гимназиите, но никой не можа да й отговори адекватно.

# 243
  • София
Благодаря, намерих таблиците. Моето детенце
  • по БЕЛ е с 72 равни и 84 по - високи оценки = 156 деца с еднакъв или по-  висок резултат
  • математика 17 равни и 65 с по - висок резултат = 82 общо по математематика
Не зная това как да го тълкувам?

Сравнявай сумата от двата предмета. Така ще видиш къде се намирате!

# 244
  • София
Например, НЕГ с профил англ. или руски език отделни желания ли са и какви са всичките профили на немската и испанската? 
НЕГ има един единствен профил- немски с английски, кандидатства се с едно желание. Руски може да се учи допълнително, факултативно.
164 ГПИЕ е с английски, френски и португалски- различни профили, респективно различно класиране.

Дъщеря ми завърши 164 ГПИЕ, синът ми е в НЕГ.

Успех на всички деца  Hug

# 245
  • гр. София
Знаток,разяснение към статистиката:
момче Теди:1. I АЕГ
                    2. II АЕГ
                    3. ?
                    4. ?
Цял ден спорим на плажа,ако не го приемат по първо желание,което е много вероятно,как да подредим следващите.Голямата ни дилема е дали да посочим гимназия с изучаване на английски( напр. 7-мо, 22-ра,32-ра),каквото му е желанието по принцип или да включим и Френската,за която балът ще му стигне вероятно,но никога не е учил.

Някоя мама бе написала,че 2-ра АЕГ ще я местят на Стамболийски.От кога е тази информация? И защо?

# 246
здравейте! От търсене в мрежата попаднах и в този форум. Бих помолила майките-ИТспециалистки    да ми кажат на дъщеря ми бал  от 29,178 за коя езикова във Варна би и стигнало.         Предварително Ви благодаря!

# 247
Благодаря за помощта на Знаток и на Lady-B  Hug  bouquet !

# 248
А възможно ли е на базата на тези статистика да се предвиди горе-долу с колко ще падне бала тази година.
Нашите резултати са
Бел 5,52
Мат4,25
Девойка
Обаче с една петица по мат от дипломата бала става 30,50
Според мен - с около 0,4 за балове около вашия .
Ето как разсъждавам.
Да предположим, че всички деца имат 6 и 6 от дипломата.
(30,50-12):2=9,25
От статистиката се вижда, че сбор над 9,00 имат 1132 момичета за 2009 и 1320 момичета за 2008.
1320-1132=188
В интервала от 9,00 до 9,499 попадат 432 деца, на тях се пада 0,50
188/432=0,44
0,44*0,50=0,22
Понеже в бала се удвоява сборът :
0,22*2=0,44
Ето това са ми сметките, дано да сте ме разбрали. Grinning

Това е по статистиките на София.

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 18:08 от tizian

# 249
  • Пловдив
Много благодаря на Знаток, че ни е включила в статистиката!   bouquet

По мои изчисления бала ни е достатъчен за всяко училище в Пловдив. Пред нас има само 65 момичета( като сбор от двете оценки). Голямата дилема е какво да напишем на 1-во място, за сега сме си харесали ОМГ Пловдив, да видим докато дойде време за подаване на документи какво още ще ни хрумне.  newsm78
Големият ми син миналата год дори в деня за подаване на документите си смени няколко пъти първото желание  ooooh!
Хубаво е когато децата знаят какво искат а и това съвпада с желанията на родителите!  Joy

Успех на всички!

# 250
Много благодаря, tizian! Успех на всички

# 251
Много полезна информация, момичета! Благодаря!
Щерчица изкара 5,25 по БЕЛ и 4,25 по МАТ. Както винаги сме наопаки - решила е всички логически задачи, плюс прословутата 49-а, но не е имала търпение за дребнодетайлените.
Като за без уроци и допълнителна подготовка аз съм много доволна, но тя си изрева очите.
По мои изчисления за 133-то няма да имаме проблем с бал точно 31, а от СМГ се отказахме точно преди изпита по МАТ.

# 252
Благодаря, намерих таблиците. Моето детенце
  • по БЕЛ е с 72 равни и 84 по - високи оценки = 156 деца с еднакъв или по-  висок резултат
  • математика 17 равни и 65 с по - висок резултат = 82 общо по
Не зная това как да го тълкувам?

Сравнявай сумата от двата предмета. Така ще видиш къде се намирате!

Във варненският сайт на РИО статистиката е дадена поотделно по БЕЛ и математика. Като събера оценките на дъщеря си с какво да сравнявам?

# 253
  • София
Ellytza, аз написах, че съм чула, че ІІ АЕГ ще я местят на Стамболийски, но въобще не знам доколко е сигурно. Ако някой знае нещо да каже.

Искам да попитам при попълването на желанията, описват ли се допълнителните профилиращи предмети. Например във ІІ АЕГ в спавочника има описани по две паралелки с втори езици испански и немски, по точно-
АЕ, ИЕ, Г, ИнТ
АЕ, ИЕ, И, БЕЛ
АЕ, НЕ, М, ИнТ
АЕ, НЕ, Х, Б
Отделните паралелки са с различен бал.
Трябва ли да се описват всички поотделно със съответните допълнителни профилиращи предмети или се пише само интензивно изучавания език и втория език?  newsm78

# 254
По БЕЛ   4,732   и по Мат.3,857, от удостоверението две 6.
Много сме разочаровани след положения труд през годината, но се надяваме , че  мечатата   й /1  ЕГ-Варна/  може да се сбъдне при тазгодишните резултати по математика.      
Успех на всички деца!

Общи условия

Активация на акаунт