СЕДМО-ОСМОКЛАСНИЦИ - на мама умниците!!!! Браво!!!!

• 27 931
  • 372
  •   1
Отговори
# 45
Много се радвам за всички, но най - много за моето момиче. БЕЛ - 5.821 и мат. - 5.429. Бал - 34,500. Първо желание - 91 Нег. Успех и здраве и весело лято на всички деца и техните родители!!!

# 46
  • гр. София
Priвет от плажа!
Младежчето не даде най-доброто от себе си,но такъв е живота!
Бал-30,25 за къде ще ни послужи? В момента ми е трудно да ровя в статистики,но за езикова гимназия става ли?Моля,ако някой може да ми отговори,може и на лични.
  grinning039

# 47
  • София
Мили майки, моля тези от вас, чиито деца ще се кандидатират за немските гимназии да пишат. Моля ви  Party !

Мило дете, някои от нас са написали какви са желанията на децата им. Но ти не разчитай на това кой какво е написал. Изчакай да излезе статистиката и тогава преценявай как ще подредиш желанията си.  Ако не можеш, мисля, че и тук ще се намери някой, който да ти помогне. Успех.

# 48
  • София
Ето ни и нас:

Момче
- БАЛ за Езикова /евентуално 1АЕГ, може и да го промени/ -  32,286
- БАЛ за НПМГ - 31,743 /Химия/

БРАВО НА ВСИЧКИ ДЕЦА!!!!

БРАВОООО!!!!!

УСПЕХ!!!
На 1-во класиране - 1-во желание!!!

fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 18:46 от Lady-B

# 49
  • Балчик-Сливен
.Честито на всички доволни деца и мами!!Ние сме с бал 29.20,което мисля,че ще ни стигне за хуманитарна гимназия-география и туризъм.
Исках да ви попитам има ли значение при класирането пола на детето или бройките са си общо за всички деца?

# 50
  • Там, където ме обичат
Priвет от плажа!
Младежчето не даде най-доброто от себе си,но такъв е живота!
Бал-30,25 за къде ще ни послужи? В момента ми е трудно да ровя в статистики,но за езикова гимназия става ли?Моля,ако някой може да ми отговори,може и на лични.
  grinning039

Не пишете от къде сте, затова предполагам Ся? Ако вземем за база бала от миналата година, ще ви стигне за 2 НЕГ или 1 ФЕГ, но аз лично смятам че поради трудността на теста по мат. балът ще падне тази година, така че може да ви стигне и за други места. Желая успех!

# 51
  • Там, където ме обичат
.Честито на всички доволни деца и мами!!Ние сме с бал 29.20,което мисля,че ще ни стигне за хуманитарна гимназия-география и туризъм.
Исках да ви попитам има ли значение при класирането пола на детето или бройките са си общо за всички деца?
Зависи. Всяко училище е обявило дали има отделно класиране по пол или е общо. Вижте в сайта на съответното РИО.

# 52
  • София
аз лично смятам че поради трудността на теста по мат. балът ще падне тази година

Имайки предвид високите резултати по БЕЛ, може и да не падне. newsm78

# 53
Значи чакаме статистиката Thinking

# 54
Статистиката кога и къде ще излезе?

Става въпрос за това какъв е сбора от двата изпита, нали?

# 55
  • Там, където ме обичат
аз лично смятам че поради трудността на теста по мат. балът ще падне тази година

Имайки предвид високите резултати по БЕЛ, може и да не падне. newsm78

И ти си права.

# 56
Ние сме с бал 32.232 за ОМГ Пловдив, а за езиковите  е 33.036

# 57
  • София и там където не се пуши
Та днес бях в НПМГ, разбрах да не гледаме старата статистика. Тази година е друга формулата.

Ние сме с бал 33,125 НПМГ и само НПМГ математика - желание с англ език. Дано успеем.

# 58
Та днес бях в НПМГ, разбрах да не гледаме старата статистика. Тази година е друга формулата.

Ние сме с бал 33,125 НПМГ и само НПМГ математика - желание с англ език. Дано успеем.

тоест Thinking
каква е формулата

# 59
  • Там, където ме обичат
Ние сме с бал 32.232 за ОМГ Пловдив, а за езиковите  е 33.036
Това е балът предполагам за миналата година, тази година може да е различен. Не се отчайвайте. Стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт