СЕДМО-ОСМОКЛАСНИЦИ - на мама умниците!!!! Браво!!!!

• 27 860
  • 372
  •   1
Отговори
# 285
За училищата по изкуствата със сигурност е на бланки за постъпване на работа, за техникумите мисля, че не.

ОТ книжарницата ли се купува или личния лекар я печата?

# 286
  • София
Мами,пощата е празна. Пратете файла!

newsm45

# 287
  • Варна
НЕ е празна, тъкмо проверявах! Щракни на Кутия и ще видиш, че има 2 писма - 1 от мен (Дима Койчева) и едно приветствие от АБВ...

# 288
Перфектно си вършат работата файловете.

Dive, благодарности!  bouquet

# 289
Още не мога да осъзная нещата.  Според Знаток влизам в 91 (party)

# 290
Извинявайте, но ми отнеха достъпа за известно време. Файла е в пощата...най-накрая

# 291
Забравих - важната клетка е H6050 - като кликнете в нея - погледнете реда с формулата (fx) там трябва да замените 9.66 със сбора на вашето дете

# 292
Златни сте   newsm51 newsm51 newsm51
Цяла вечер се боря с подреждане на желания ,защото бала не ни е висок
и ми се струва излишно да пиша паралелки в които няма никакъв шанс
Според вас с колко ноже да падне бала спрямо миналата година  newsm78
Някъде по-напред го изчислявах - с 0,4 ще падне за бал около 29 - 30.
Пиши всичките ви желания по ред. Балът е важен не за това от къде ще почнеш, а до къде да стигнеш. Накрая трябва да има задължително няколко желания за училища с по-нисък минимален бал от вашия. Simple Smile
Медищинското го взимате от книжарница и го носите на личния лекар да го попълни. Едно и също е за кандидатстване в училище и за работа.

# 293
По този начин ще получите броя на оценките по-високи от вашата. Ако в друга клетка напишете
=COUNTIF(H2:H6047;">=9.50")-COUNTIF(H2:H6047;">9.66"),
където 9.50 е долната граница на интервала, а 9.66 е сбора на детето, ще получите броя на децата с оценки във вашия интервал, но по-ниски.
 Rolling Eyes Сигурно досадих, ама след таз кампания май ще изучим и статистика и кой знае още какво

# 294
Здравейте и от мен.

Ние се върнахме от едноседмична почивка.
Определено имахме нужда от такава.Прекарахме чудесно.

Искам да поздравя и да кажа БРАВО на децата на : ИринаБ., Знаток, bodra ,Янита, Кабо Алма, detelina69, , Lady-B, SofiaV, Донесена от вихъра, Маринова...
Със сигурност пропускам много деца и мами,но моля да бъда извинена,все пак току що прочетох почти ТРИ теми.

Ето резултатите и на дъщеря ми:

БЕЛ- 5.357

МАТ-5.179

Бал за СМГ английска паралелка-32.894
Бал за езикова гимназия- 33.072

Като първо и единствено желание това е СМГ.Дано да я приемат на първо класиране.
Като следващи желания ще подредим езикови гимназии почти в произволен ред.
Ми това е за тази нощ.До утре.

# 295
  • София и там където не се пуши
Ей, голяма работа са форумските майки. Браво и късмет желая. Много спокойствие и да нямате проблеми.

ana_  според мен влизате в желаното от детето СМГ.

Към 9 ще бъдем в гнездото. Ако успее да се събуди.

# 296
  • София
Благодаря за таблиците! Чудна работа вършат!

Виктория тръгна за втория си изпит. Аз чакам Дребния да се събуди и политаме към гнездото. Може и да се окаже напразен този мой сутрешен ентусиазъм: на вчерашния изпит, на който по предварителна информация се пишат изключително ниски оценки, Виктория има 4,40. На днешния изпит се очаква оценките да са по-високи.
Ако я приемат в художественото, веднага забравя и за немската, и за това, че е класирана толкова напред и на практика може да се запише в което училище пожелае...

Като се върна от гнездото, ще докладвам какво се случва с подаването на документи.

Усмихнат петък ви желая!

# 297
  • София и там където не се пуши
Янита успех на детето. Да влезе, където желае. Няма нищо по-хубаво от това.

Вчера гледах, че доста деца от СМГ са пуснали молба в НПМГ, при това деца с гарантирано влизане в СМГ ( и от отбора) . Явно децата не знаят какво искат още. Много уважавам последователните. Много и стискам палци на Виктория. Виждам я като архитект. (Е ако желае разбира се).

# 298
  • България
 Светли ми звънна, да каже че днес ще ходи да си подава документите в гнездото. Взела си е служебната бележка и е във вихъра си Simple Smile
Аз бях планирала това за понеделник, защото ние с баща й днес на обед тръгваме от Загреб....... Това дете е неудържимо!

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 08:58 от SofiaV

# 299
  • София
Дороти, благодаря!
Архитектурата беше сред желанията й по времето, когато математическото у нея все още надделяваше над артистичното. Сега планът е начертан ясно за следващите 10 години: националната художествена гимназия (или както там се казва в момента), а ако не я приемат - някоя от вече споменатите гимназии със съпътстващи уроци по рисуване, и след това - Визуални изкуства в Нов български. А после - кариера в анимацията  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт